Meer dan Europa's grootste camperverhuurder

Indie Campers bezit en beheert Europa's grootste campervloot om de vrijheid en flexibiliteit te bieden waarmee jij jouw ultieme Roadtrip kan waarmaken!

40+ bestemmingen

Kies in welke van onze bestemmingen in Europa jouw reis eindigt, ongeacht waar je deze begint. Retour of enkele reis, je bepaalt zelf je route.

1000+ nieuwe campers

We bezitten en beheren een vloot van campers die niet meer dan twee jaar oud zijn. Onze campers zijn van topkwaliteit en komen van Knaus, Mercedes, VW en Fiat.

1e in prijs/kwaliteit

Service en veiligheid staan bij ons centraal. Tel daar topcampers en gastvrij personeel bij op voor een unieke ervaring tegen een gunstige prijs.

100% digitaal

We zijn volledig digitaal voor een naadloze ervaring, inclusief transacties, de check-in en met voertuigtutorials. Onze meertalige klantenservice is beschikbaar in geval van vragen.

Onze services en roadtrip benodigdheden

  • 24/7 ophalen en inleveren

  • Pechhulp

  • Vliegveld Transfer

  • Reisadvies

  • Schone lakens en beddengoed

  • Keukenpakket

  • Schoonmaakpakket

  • Ongelimiteerde Kms

Verhuur jouw camper

Laat je camper niet stilstaan. Sluit je aan bij de Indie community, verhuur je camper en begin met verdienen!

A family with a rental campervan enjoying the sun with mountains in the background

Vind het beste voertuig voor jouw roadtrip

Selecteer één of meer voertuigen voor een op maat gemaakte roadtrip ervaring. We bieden campers, auto's met een daktent, auto's en motoren aan.

Veelgestelde Vragen

Waar kan ik een camper huren?

Bij Indie Campers kun je door heel Europa een camper huren! Onze campers zijn te huur op 40 locaties in 15 verschillende landen. Je vindt ons in het Verenigd Koninkrijk (Engeland en Schotland), Ierland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Zwitserland, Nederland, Oostenrijk, Kroatië, Zweden en IJsland.

Hoeveel kost het om een camper te huren?

Onze prijzen zijn volledig dynamisch en kunnen variëren afhankelijk van de gekozen ophaal- en afleverlocaties, het model van de camper, de tijd van het jaar, de vraag en de beschikbaarheid. Onze basisprijs is de meest betaalbare op de markt onder de voertuigen van vergelijkbare kwaliteit en leeftijd.

Zijn alle campers verzekerd?

Zeker weten! Alle campers en motorhomes zijn verzekerd om op de weg te rijden en je kunt altijd een extra beschermingsplan kiezen om je aansprakelijkheid te verminderen.

Hoeveel mensen kunnen in een camper slapen?

Onze vloot bestaat uit een breed scala aan campers, waardoor 2 tot 5 passagiers kunnen reizen en slapen. Het overgrote deel van onze campers biedt plaats voor 4 personen.

Waarom zou ik een camper huren in plaats van kopen?

Het huren van een camper is een betaalbare en flexibele manier om alle voordelen van het bezitten van een camper te benutten zonder de bijbehorende onderhouds- en overheadkosten. Ook is het huren van een camper de perfecte manier om het camperleven uit te proberen voordat je een grote investering doet.

Is de klantenservice inbegrepen bij elke boeking?

Ja! Of je nu al onderweg bent of nog onbeslist bent over wat je volgende reis zal zijn, wij bieden altijd toegewijde internationale klantenondersteuning in 10 talen via telefoon en e-mail. Neem contact met ons op!

Zijn de campers huisdiervriendelijk?

Ja! Je kunt één huisdier meenemen op je campervan road trip in al onze bestemmingen, zolang het de lokale reis- en veiligheidsregels respecteert.

Welke veiligheidsmaatregelen zijn er getroffen?

Het online inchecken, de turoriale video's van het voertuig en de verificatie van alle noodzakelijke informatie op een tablet minimaliseren de behoefte aan contact tussen het personeel en de klanten, wat beperkt is tot een minimum van 2 meter afstand. Tijdens het ophalen is het gebruik van maskers en antibacteriële handdesinfectiemiddelen voor ons personeel en onze klanten verplicht en wordt de temperatuur van onze medewerkers dagelijks gecontroleerd met een infraroodthermometer.