Camper tussen de bomen en een mooie velle zon in de achtergrond

Jouw camper verhuren een goede investering

Alle mensen die een camper willen kopen weten dat de aanschaf en het onderhoud van een camper een aanzienlijke financiële investering is. De kosten van een nieuwe camper zijn genoeg. Als je aan de kosten van het onderhoud denkt, zie je waarschijnlijk de euro’s al uit je zak vliegen. Als jij al een camper hebt dan realiseer jij je vast dat je de camper meestal stilstaat op de oprit.

Camper verhuren, Lees hier hoe je een camper kan verhuren via Indie Campers.

Alle voorbeelden hierboven kunnen ontmoedigend zijn en ze kunnen je ertoe brengen de aanschaf van een camper in de eerste plaats te heroverwegen. Maar het is ook belangrijk om het van de andere kant te bekijken want, een camper heeft ook mogelijkheden (ben je al aan het nadenken om een camper te kopen dan kan hier een blog lezen over de verschillende soorten campers die er bestaan).

Net als het investeren in vastgoed kan je ook investeren in een camper. De waarde van campers stijgen dan wel niet zoals dat met vastgoed gebeurt, maar je kan wel je camper gebruiken om geld te verdienen. Dat is immers wat veel bedrijven doen deze dagen. Iedereen kan ons platform gebruiken, ook je als particulier kan het Indie Campers marktplaats platform gebruiken om je camper te verhuren. Deze dagen zijn er veel mensen die een camper huren en er is een schaarste in campers in de markt.

Maar ik wil niet mijn camper verhuren aan een vreemdeling.

Je camper verhuren kan een grote stap zijn, vooral als het over een eigendom gaat die veel waarde voor jou heeft. Gelukkig hebben wij een verzekering die ervoor zorgt dat jouw eigendom verzekerd is tijdens de camper verhuur periode. Voor een meer getailleerde informatie klik hier.

camper verhuren aan hond en vrouw die kijken naar de golden gate brug

10 stappen om je camper te verhuren.

1. Creëer jouw advertentie:

Ga naar de Indie campers site en maak eerst jouw eigen account aan zodat je kan beginnen met het creëren van jouw advertentie. Je kunt rechtsboven in klikken op het icoon om jouw account aan te maken of rechtstreeks naar de camper verhuren pagina gaan en klikken op de knop “Maak een advertentie aan”.

2. Selecteer wat voor soort camper je hebt:

Je hebt natuurlijk verschillende type campers en om het voor de huurder makkelijker te maken om te categoriseren, vragen we of jij kan specificeren welk type camper jij hebt. Alkoof camper, camperbusje, buscamper, caravan, auto met dak tent, semi-integraal camper of integraal camper. Staat jouw type camper er niet bij klik dan op andere.

3. Selecteer of je een verzekering hebt die geschikt is voor het verhuren van jouw camper:

Het is van belang om te weten of jij al een verzekering hebt die geschikt is voor het verhuren van jouw camper. Als je deze niet hebt zullen wij jouw camper daarvoor dekken met onze eersteklas verzekeringsmaatschappijen.

4. Voer de algemene gegevens in van jouw camper:

Het spreekt voor zich dat in de advertentie het merk, model en bouwjaar zichtbaar moeten zijn. Hetzelfde geldt voor het aantal riemen, slaapplaatsen en bedden jouw camper beschikt.

5. Voer de technische gegevens in van jouw camper:

Tijdens deze stap moet je het land van registratie, transmissie, kilometerstand en het soort brandstof (gas, benzine, diesel of elektrisch) dat jouw auto gebruikt opgeven. Het is van belang dat jouw camper alleen verhuurd wordt in het land waar deze geregistreerd is. De reizigers kunnen daarna (Met jouw toestemming) naar andere landen reizen.

6. Voeg foto’s toe

Tijdens stap 5 kan je foto’s toevoegen (min 100kb – max 5mb) van jouw camper zodat de reizigers een idee krijgen wat ze gaan huren. De kwaliteit van jouw foto’s is belangrijk om meer aandacht van reizigers te krijgen wanneer ze door de advertenties kijken, het is immers de eerste indruk die je op de mensen maakt.

7. Selecteer de voorzieningen die jouw camper beschikt

Net zoals huizen hebben campers ook voorzieningen. Maar elke camper heeft een verschillende voorzieningen. Heb jij een hele keuken of een draagbaar gaspitje een geïntegreerde douche of geen douche, het kan allemaal. Nogmaals, om ervoor te zorgen dat de reizigers de juiste impressie van de campers hebben is het van belang om zo veel mogelijk uitleg te geven.

8. Voer jouw adres in

Voor stap 7 vul je het volledige adres, postcode en de stad in waar de reizigers de camper zullen ophalen.

9. Maak een beschrijving voor jouw camper

Met een goede beschrijving kan je een goede indruk maken op de reiziger. Hier kan je ook de regels toevoegen die jij voor jouw camper wilt hebben, zoals geen huisdieren of je moet tenminste 3 jaar rijervaring hebben. Jij mag bepalen

10. Kies jouw prijs (eigen risico, borg, pechhulp dekking en annuleringsbeleid)

Je bent diegene die kan bepalen wat de prijs per dag is, minimum nachten om te boeken, de borg die betaald moet worden en een eigen risico. Als je de prijs te hoog zet en merkt dat reizigers niet willen boeken kun je altijd de prijs veranderen en hetzelfde geld andersom. Je kunt ook inspelen op laag en hoogseizoen natuurlijk.

Onze experts beoordelen je informatie voordat de advertentie live gaat

Tijdens deze fase kijkt het marktplaats platform team naar jouw advertentie. Het kan zijn dat er iets veranderd moet worden in de advertentie en daar kan het Indie campers Marketplace team mee helpen!

een vink op een papier

Boekingen ontvangen!

Wanneer je advertentie is goedgekeurd kun je beginnen kun je boekingen gaan ontvangen. Het enige wat Indie Campers ontvangt is een commissie over je boekingen heen. De commissie verschilt tussen een standaard commissie en de besteprijsgarantie. Beste prijsgarantie betekent dat je bij ons de laagste of zelfde prijs zoals bij een ander platform of je eigen website. Registreren en adverteren is gratis, we vragen alleen een commissie over de boeking. De commissie is 13,5 of 12,5% afhankelijke of je de besteprijsgarantie hebt.

Waarom zou ik mijn camper verhuren via de Indie campers moeten gebruiken als platform?

Indie Campers heeft afgelopen 10 jaar zijn reputatie opgebouwd onder de camper verhuur industrie. Wanneer jij registreert via ons platform hoef je geen zorgen te maken over het adverteren en de marketing. Door onze reputatie kunnen wij ervoor zorgen dat jouw camper gezien wordt. Met 500.000 maandelijkse website bezoekers en het stijgt alleen maar. Jij hoeft alleen een advertentie op onze marktplaats platform te zetten, wij doen de marketing en leveren jou de potentiële reizigers.

Over de Auteur

Daniel with a horse in a field
Daniel Vujin

Daniel is fond of going on adventures. He loves connecting with people and listening to their stories. Daniel says “while traveling you get the first hand experience and information from the experts.” His messages are all based on different perspectives that he heard along his journey.

Deel
Verwijder