Camper huren in Amsterdam

Camper Huren in Amsterdam

De beste vloot campers te huur in Amsterdam

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Alles over camper huur Amsterdam

De wortels van Amsterdam schieten tot diep in de grond. De stad ontstond als bescheiden vissersdorp in de twaalfde eeuw, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal georiënteerde hoofdstad vol vermaak, culturele evenementen en wereldberoemde kunstmusea. Amsterdam is onder toeristen vooral bekend vanwege de pittoreske grachten, ophaalbruggen, de Wallen en ‘coffeeshops’ waar eigenlijk geen koffie verkocht wordt. 

Vergeet niet om Amsterdam Oud-Zuid te bezoeken, waar je stuit op de gezellige Albert Cuypmarkt en het Rijksmuseum met zijn indrukwekkende kunstcollectie.

 

Huur een buscamper in Amsterdam en rijd naar toffe plaatsen die dicht bij de stad liggen, zoals de historische stad Haarlem en het fotogenieke vissersplaatsje Volendam.

Bereikbaarheid

De voornaamste toegangspoort tot Amsterdam is Schiphol International Airport, een luchthaven die 20 kilometer ten zuiden van het centrum ligt en de thuisbasis is van luchtvaartmaatschappij KLM. Amsterdam is verbonden met veel andere Nederlandse steden door verschillende snelwegen, waaronder de A1, A2 en de A4. Het belangrijkste treinstation van de stad is Amsterdam Centraal, vanwaar treinen vertrekken naar grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ook zijn er internationale verbindingen met onder meer Berlijn en Parijs door middel van hogesnelheidstreinen. In de stad zelf tref je een uitgebreid netwerk van bus-, metro- en tramlijnen.

Parkeren in Amsterdam

Camperbus huren in Amsterdam en dan parkeren kan een gepuzzel zijn, maar het is wel degelijk mogelijk in de binnenstad een plekje te vinden. Het tarief in centraal gelegen straten zoals de Prinsengracht en het Damrak is € 7,50 per uur. Parkeren tegen voordelige tarieven kan bij de Parkeren + Reizen plekken, zoals P+R RAI en P+R Sloterdijk. De tarieven hier variëren van € 1,40 tot € 3,00 per uur, en je kunt verder naar het centrum reizen met het openbaar vervoer. Vlakbij het centraal station is ook een parkeerplaats, genaamd IJdock en als je daar online een parkeer ticket besteld kan je er voor 10 euro per dag parkeren.

Evenementen in Amsterdam

Een camperbusje huren in Amsterdam en op een festival staan is een top ervaring. Zie hieronder een paar van de vele evenementen die zich afspelen in Amsterdam.

  • Koningsdag, 27 april: Verjaardagsviering van de koning met parades, muziek en vrolijk uitgedoste menigtes overal in de stad. De entree is vrij.
  • Kwaku Summer Festival, juli: Caraïbisch en Surinaams festival dat gevierd wordt met dans, muziek, poëzie, theatervoorstellingen en exotisch eten. De prijs voor entreebewijzen varieert van € 6,00 tot € 34,00.
  • Milkshake Festival, juli: Muziekfestival met een variatie aan dancemuziek van techno tot trance en een gemengd publiek. De prijs voor kaartjes begint vanaf € 47,50.
  • Pride Amsterdam, juli / augustus: Diversiteit wordt gevierd door straatfeesten en de beroemde botenparade op de kanalen. De entree is vrij.
  • De Parade, augustus: Theaterfestival in de open lucht met straatartiesten, podia en kermisattracties. De entreeprijs voor De Parade begint vanaf € 8,50.
  • Sinterklaasintocht, november: De legendarische Sinterklaas en zijn Pieten arriveren in de hoofdstad en delen kruidnoten, snoepgoed en cadeaus uit aan de kinderen. De entree is vrij.

Kamperen in Amsterdam

Campings

Ga je een camperbus huren in Amsterdam wees dan voorbereid en reserveer een campingplekje voor in de buurt, hier zijn enkele aanraders:

  • Kennemer Duincamping: Prachtige en grote camping in het Noord-Hollands Duinreservaat. De vanafprijs hier bedraagt € 30,00 per nacht.
  • Droompark Molengroet: Camping met een restaurant, zwemplassen en een speeltuin voor de kleine reizigers. Nachttarieven starten vanaf € 34,00.
  • Camping De Watersnip: Gezellige familiecamping dicht bij het strand, met voorzieningen als een buitenzwembad en verschillende speeltuinen. Prijs vanaf € 31,00.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Lokale opties

Andere steden vlakbij

Indie campers in Amsterdam

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Amsterdam