view over the lake with peddles

Camper Huren in Anchorage

De beste vloot campers te huur in Anchorage

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Home USA Anchorage

De beste campers voor jou

view over the fields, water and the mountain in the background

Campers en Buscampers Huren in Anchorage

Huur een camper of buscamper in Anchorage, Alaska, en ontdek de uitgestrekte, rijke wildernis bij de laatste echte grens. De omgeving van Anchorage herbergt spectaculaire gletsjers, dramatische bergen en ongerepte kustlandschappen die diepe indruk maken.

Nationale Parken Rondom Anchorage

Net buiten Anchorage liggen acht van de grootste nationale parken van Amerika, elk met een veelbelovend prachtig landschap en volop fauna die indruk zullen maken op elke natuurliefhebber. 

Huur een camper of buscamper en rijd westwaarts Anchorage uit richting het Kenai Fjords National Park. Dit staat ook wel bekend als 'het land waar de ijstijd blijft hangen'. Kenai is de thuisbasis van bijna 40 gletsjerstromen. Je ziet er weelderige bossen die uittorenen boven enorme platen ijs en wilde dieren die goed gedijen tussen het rijke loof. Haal alles uit je bezoek aan het park door te wandelen, kajakken of een boottocht te maken door het landschap vol fjorden.

Huur je camper en reis vervolgens westwaarts naar het torenhoge Denali National Park and Preserve. In het park wachten meer dan 400 hectare aan ongerepte Alaskaanse wildernis op je en heb je de unieke kans om de ontzagwekkende wilde dieren van Alaska, zoals elanden, wolven en beren, op veilige afstand te observeren.

Zuidwesten van Anchorage stijgt het Wrangell-St. Elias National Park and Preserve uit boven de oceaan, met ruim vijf miljoen hectare aan schitterend en ruig vulkanisch landschap. Hier vind je negen van de hoogste toppen van Noord-Amerika en tal van mogelijkheden om ontdekkingstochten te maken door het park.

De kust, Meren en Rivieren bij Anchorage

De bijna ongerepte kustlijn van meer dan 100.000 kilometer is geologisch gezien een complex landschap met ecologische diversiteit. Tijdens je roadtrip met je camper of buscamper zal je je dan ook continu blijven verwonderen.

Rijd met je camper of buscamper naar het zuiden richting het Alaskaanse Homer om een bezoek te brengen aan Mariner Park Beach. Hier kun je oeroude fossielen vinden, surfen op de golven of zelfs walvissen spotten vanaf de kust.

Blijf je doorrijden, dan kom je met je de camper of buscamper die je hebt besloten te huren uit bij Eagle Beach, waar de nationale vogel van Amerika, de Amerikaanse zeearend, zelfs in het hoogseizoen volop te zien is. Dit rustige strand is een ware oase met de prachtige bergen op de achtergrond.

Met zoveel gletsjers heeft Alaska ook maar liefst één miljoen meren, want het water moet toch ergens naartoe. De indrukwekkende Lake Clark en Skilak Lake zijn zeker een bezoek waard. Je kunt kanoën, vissen, wandelen en kamperen rond deze prachtige meren om alles uit je indrukwekkende roadtrip door Alaska te halen.

Kampeerplaatsen voor je Camper of Buscamper in de Buurt van Anchorage

De wildernis rond Anchorage is ruig en ongerept, en soms net zo gevaarlijk als mooi. Het is daarom erg belangrijk om 's avonds met je camper of buscamper een veilige plek te vinden na een lange dag vol avontuur.

Veel campings accepteren reserveringen tot wel zes maanden van tevoren, maar sommige werken op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Het is dan ook altijd handig om de locaties van jouw voorkeur van tevoren even te bellen en te vragen of er wel plek is voor de camper of buscamper die je hebt besloten te huren.

Enkele campings waar je tijdens jouw Alaskaanse avontuur kunt verblijven: Sunrise vista Campground, K'Esugi Ken Campground, Northern Nights Campground en JJK Campsites.

Terwijl je je grote reis met je camper of buscamper aan het plannen bent, zijn deze campingtips, trucs en informatiebronnen misschien handig om erbij te houden.

De ruige en schitterende wildernis van Alaska wacht op je met haar ongeëvenaarde schoonheid. Huur een camper of buscamper in Anchorage en begin aan je onvergetelijke reis door het noordpoolgebied. 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Anchorage

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Anchorage