Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in de buurt van Antwerpen

De beste vloot campers te huur in de buurt van Antwerpen

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Kasteel aan het water in Antwerpen

Alles over camper huur Den Haag

Antwerpen is één van de hipste steden van België. Het heeft een compact centrum waar je alles te voet kunt doen, met talrijke bezienswaardigheden. Het staat vol met prachtige historische gebouwen, zoals het stadshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De binnenstad telt ook enkele fraaie middeleeuwse panden die je kunt bezoeken, zoals het Plantin-Moretus huis.

Antwerpen is een echte hotspot van mode, kunst en cultuur. De Meir is veruit de grootste en meest bezochte winkelstraat waar je alle grote merken en ketens op terugvindt. Maar neem ook zeker wat tijd om de gezellige straatjes en hippe buurten rondom te ontdekken. Soms kom je daar de leukste en meest verrassende dingen tegen, zoals verstopte parkjes of trendy koffiebars. 

Verspreid doorheen Antwerpen vind je een aantal interessante musea terug. Zo heb je het Museum van Hedendaagse kunst, het modemuseum MoMu en het fotomuseum FoMu. Maar ook zijn er verschillende unieke musea, over chocolade, de geschiedenis, luchtvaart en de literatuur. Daarnaast is de stad ook een wereldcentruk voor diamantenhandel én heeft het de tweede grootste haven van Europa.

Huur een camper in Antwerpen en beleef het allemaal!

Bereikbaarheid

Antwerpen ligt in het noorden van België, maar is van overal zeer goed bereikbaar. 

In de stad zelf is er een luchthaven, maar die is wel maar heel klein. Zaventem Airport, de grootste luchthaven van België, is goed bereikbaar met een rechtstreekse treinverbinding van een halfuur. 

Met de trein naar Antwerpen is heel gemakkelijk en fijn: je stapt uit in het schitterende Centraal Station van de stad. 

Via de A12 of E19 bereik je Antwerpen gemakkelijk met de auto. Dit zijn grote snelwegen waar je heel vlot op kunt doorrijden. 

In de stad zelf kun je je gemakkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer: met de bus, tram of metro. Bij De Lijn kun je dagkaartjes kopen voor ze allemaal.

Parkeren

Een camperbus huren in Antwerpen en daarmee parkeren is niet moeilijk.In Antwerpen heb je verschillende parkeermogelijkheden. Er zijn zo’n 25 publieke parkeergarages in en rondom het centrum van Antwerpen. In het centrumgebied betaal je tot €3 per uur en max. €25 per dag. Buiten de ring betaal je natuurlijk heel wat minder. Goedkoop langparkeren doe je in Parking Nationale Bank, in de buurt van het stadspark. 

Aan de rand van de stad kun je gratis parkeren in de Park and Ride. Aan de P+R bereik je met de goede aansluitingen van het openbaar vervoer snel het stadcentrum.

Evenementen in Den Haag

Ga je een camperbusje huren in Antwerpen mis dan niet deze evenementen:

  • Sinkenfoor: de grootste kermis van Antwerpen begint elk jaar op Pinksteren. Het duurt zo’n vijf weken en entree is gratis. 
  • Rubensmarkt: op 15 augustus vindt ieder jaar een gratis en grootschalige jaarmarkt plaats, die helemaal in middeleeuwse stijl wordt georganiseerd. 
  • Kerstmarkt: in december wordt de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Het is helemaal gratis en er valt veel te beleven, je kunt bijvoorbeeld schaatsen op de tijdelijke ijspiste. 

Kamperen in Den Haag

Buscamper huren in Antwerpen, kijk dan naar deze campings in de buurt:

  • City Camping Antwerpen: gelegen op de Linkeroever, op wandelafstand van het Sint-Annastrand. Er zijn meer dan 70 kampeerplaatsen voor campers, tenten en caravans die tussen € 20 en € 30 per dag liggen. 
  • Camperpark Vogelzang: dit is een camping uitsluitend voor campers. Reserveren is niet nodig. Door het jaar kost het € 10 voor een dag, in de drukke zomermaanden kost het € 15.  
  • Camping Waterschap: deze camping ligt 12km van het Antwerpse centrum. Het is een kleine en gezellige camping voor campers.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip

Camperbus huren in Antwerpen

weergrafiek over antwerken gebasseerd op gemiddelde per maand
Gemiddelde temperatuur per maand in Antwerpen

In Antwerpen is er altijd wel iets te doen, of het nu goed of slecht weer is. Dat weer is in België niet altijd even voorspelbaar, maar erg koud is het er nooit en slecht weer blijft niet lang.

In de winter vriest het amper, al kan er soms wel wat regen of sneeuw vallen. Het zijn korte dagen van 8u, maar net in het donker zul je verrast worden door de gezellige sfeer en lichtjes. 

Het voorjaar is zeer wisselvallig, al kan het soms in april ineens prachtig weer worden. Net dan is een bezoekje aan de botanische tuin het zeker waard!

In juni is de stad op haar mooiste, wanneer alles in volle bloei staat en de stad langzaam groen kleurt. De dagen duren dan 16u en ‘s avonds bij zonsondergang zit elk terasje vol! In juli en augustus kan het soms tropisch warm zijn. Zeker dan kun je samen met de locals geweldig genieten van het Sint-Annastrand op de linkeroever, met uitzicht op de Antwerpse haven. Met het goede weer stijgen de prijzen ook, en vooral de zomervakantie is de duurste periode.

Het najaar kan soms prachtig weer met zich meebrengen, maar de kans op regen en wind blijft groot. Toch is de herfst populairste reisperiode voor een stedentrip naar Antwerpen, want zelfs met stormweer zal je je nooit vervelen. Hiervoor zorgen de talrijke musea, theater- en kunstvoorstellingen wel voor!

Een camper te huren in Antwerpen kan je het beste doen om een de voor- of nazomer, september of juni dus. Het weer is dan heerlijk met prachtige, lange dagen, zeker in juni. De prijzen vallen ook goed mee, alvast veel goedkoper dan in de zomervakantie. Gemiddeld betaal je per nacht voor een camper € 50 - € 60.

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Antwerpen

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief