🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Uitzicht op de stad Antwerpen

Camper Huren in de buurt van Antwerpen

De beste vloot campers te huur in de buurt van Antwerpen

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Kasteel aan het water in Antwerpen

Alles over camper huur Den Haag

Antwerpen is één van de hipste steden van België. Het heeft een compact centrum waar je alles te voet kunt doen, met talrijke bezienswaardigheden. Het staat vol met prachtige historische gebouwen, zoals het stadshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De binnenstad telt ook enkele fraaie middeleeuwse panden die je kunt bezoeken, zoals het Plantin-Moretus huis.

Antwerpen is een echte hotspot van mode, kunst en cultuur. De Meir is veruit de grootste en meest bezochte winkelstraat waar je alle grote merken en ketens op terugvindt. Maar neem ook zeker wat tijd om de gezellige straatjes en hippe buurten rondom te ontdekken. Soms kom je daar de leukste en meest verrassende dingen tegen, zoals verstopte parkjes of trendy koffiebars. 

Verspreid doorheen Antwerpen vind je een aantal interessante musea terug. Zo heb je het Museum van Hedendaagse kunst, het modemuseum MoMu en het fotomuseum FoMu. Maar ook zijn er verschillende unieke musea, over chocolade, de geschiedenis, luchtvaart en de literatuur. Daarnaast is de stad ook een wereldcentruk voor diamantenhandel én heeft het de tweede grootste haven van Europa.

Huur een camper in Antwerpen en beleef het allemaal!

Bereikbaarheid

Antwerpen ligt in het noorden van België, maar is van overal zeer goed bereikbaar. 

In de stad zelf is er een luchthaven, maar die is wel maar heel klein. Zaventem Airport, de grootste luchthaven van België, is goed bereikbaar met een rechtstreekse treinverbinding van een halfuur. 

Met de trein naar Antwerpen is heel gemakkelijk en fijn: je stapt uit in het schitterende Centraal Station van de stad. 

Via de A12 of E19 bereik je Antwerpen gemakkelijk met de auto. Dit zijn grote snelwegen waar je heel vlot op kunt doorrijden. 

In de stad zelf kun je je gemakkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer: met de bus, tram of metro. Bij De Lijn kun je dagkaartjes kopen voor ze allemaal.

Parkeren

Een camperbus huren in Antwerpen en daarmee parkeren is niet moeilijk.In Antwerpen heb je verschillende parkeermogelijkheden. Er zijn zo’n 25 publieke parkeergarages in en rondom het centrum van Antwerpen. In het centrumgebied betaal je tot €3 per uur en max. €25 per dag. Buiten de ring betaal je natuurlijk heel wat minder. Goedkoop langparkeren doe je in Parking Nationale Bank, in de buurt van het stadspark. 

Aan de rand van de stad kun je gratis parkeren in de Park and Ride. Aan de P+R bereik je met de goede aansluitingen van het openbaar vervoer snel het stadcentrum.

Evenementen in Den Haag

Ga je een camperbusje huren in Antwerpen mis dan niet deze evenementen:

  • Sinkenfoor: de grootste kermis van Antwerpen begint elk jaar op Pinksteren. Het duurt zo’n vijf weken en entree is gratis. 
  • Rubensmarkt: op 15 augustus vindt ieder jaar een gratis en grootschalige jaarmarkt plaats, die helemaal in middeleeuwse stijl wordt georganiseerd. 
  • Kerstmarkt: in december wordt de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Het is helemaal gratis en er valt veel te beleven, je kunt bijvoorbeeld schaatsen op de tijdelijke ijspiste. 

Kamperen in Den Haag

Buscamper huren in Antwerpen, kijk dan naar deze campings in de buurt:

  • City Camping Antwerpen: gelegen op de Linkeroever, op wandelafstand van het Sint-Annastrand. Er zijn meer dan 70 kampeerplaatsen voor campers, tenten en caravans die tussen € 20 en € 30 per dag liggen. 
  • Camperpark Vogelzang: dit is een camping uitsluitend voor campers. Reserveren is niet nodig. Door het jaar kost het € 10 voor een dag, in de drukke zomermaanden kost het € 15.  
  • Camping Waterschap: deze camping ligt 12km van het Antwerpse centrum. Het is een kleine en gezellige camping voor campers.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Antwerpen