🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

een rivier die uitloopt in een meer in het bos

Camper Huren in de buurt van Apeldoorn

De beste vloot campers te huur in de buurt van Apeldoorn

Festivals Seizoensdeals 🎆

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: FESTIVALS24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Veluwe Zonsondergang over heidevelden met heide

Alles over camper huur Apeldoorn

De historie van Apeldoorn gaat terug naar de 8e eeuw, hoewel het vele eeuwen duurde voordat het duidelijk zou worden dat dit bescheiden dorp uit kon groeien tot een stad. Tegenwoordig is Apeldoorn een van de toonaangevende steden in de provincie Gelderland en bij Nationaal Park de Hoge Veluwe, een natuurgebied dat de voornaamste oorzaak is van Apeldoorn’s populariteit. De stad heeft ongeveer 165.000 inwoners, en is met name bekend om monumentale panden zoals Paleis het Loo, de Grote Kerk en het Aardhuis. Daarnaast heeft de stad diverse recreatieve plekken, zoals het meer Bussloo, het primatenpark Apenheul en Paleispark Kroondomein Het Loo.

Bereikbaarheid

Apeldoorn ligt op een gunstige locatie centraal in Nederland en de stad vormt een knooppunt van wegen en spoorlijnen. Veel mensen bereiken Apeldoorn via de snelweg A1, een van de meest bereden wegen van Nederland, rijd je over de A1 en de A50 bovendien eenvoudig naar andere steden in de regio, waaronder Zwolle, Arnhem en Deventer. Daarnaast heeft Apeldoorn drie treinstations, waarvan station Apeldoorn de grootste en belangrijkste is. Hiervandaan rijden directe Intercity’s naar voorname steden als Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Enschede. Vanaf station Apeldoorn kun je ook op de internationale trein naar Hannover en Berlijn stappen. 

Parkeren

Een camperbusje huren in Apeldoorn en parkeren is  anders dan de andere grotere steden. Daarom geven we je graag wat informatie hierover.

Parkeren in Apeldoorn is een stuk eenvoudiger en vooral goedkoper dan in grote steden als Rotterdam en Amsterdam. Het gemiddelde uurtarief is € 1,50 en een dagkaart kost vaak niet meer dan 12,00 euro, zelfs in centraal gelegen parkeerplaatsen als die in de Kanaalstraat of de Parkeergarage Marktplein. De parkeerplaats aan de Kanaalstraat is de beste optie, omdat hier geen maximale doorrijhoogte geldt. Parkeren bij de Park en Ride locaties Apeldoorn de Maten en P+R Apeldoorn Osseveld is gratis, en hiervandaan kun je naar het centrum reizen met de bus of de trein.

Evenementen

Ga je een buscamper huren in Rotterdam overweeg dan om de volgende evenementen te bekijken.

  • Koningsdag, 27 april: Viering met muzikale optredens, de traditionele rommelmarkt en eetkraampjes. Er geldt geen toegangsprijs op Koningsdag. 
  • Nationale Bevrijdingsdag, 5 mei: Optredende artiesten en activiteiten voor kinderen. De entree is gratis.
  • Biergarten Apeldoorn, mei: Parkeer je camper even en geniet van speciaalbiertjes, begeleid door livemuziek. De entree tot het festivalterrein is gratis.
  • Zeepkistenrace, Hemelvaartsdag: Legendarisch festival met zeepkistenrace, foodtrucks en een klim- en klauterdorp. Gratis toegang.
  • Terug naar Toen, september: Het grootste stoomtreinenfestival van Nederland met ritten in oude treinen, modelspoorbanen en tentoonstellingen met oude stoommachines. Kosten retourticket: € 15,00.

Kamperen in Apeldoorn

CONTENT

Campings in Nederland raken snel vol. Ga je een buscamper huren in Apeldoorn dan is het goed om ergens in de buurt ook een campingplaats te reserveren.

  • Camping Jacobus Hoeve: Leuke gezinscamping met een kantine, een speeltuin, sportactiviteiten en verharde plaatsen speciaal voor campers. De prijs voor een standplaats bedraagt rond de € 19,00.
  • Vakantiepark Het Lierderholt: Een in het bos gelegen camping met een groot buitenzwembad, tennisbaan en een recreatieprogramma in de zomer. Een kampeerplek voor een camper kost doorgaans rond de € 20,00.
  • RCN Vakantiepark De Jagerstee: Fraaie camping met een eigen restaurant, een speelterrein in het bos, een buitenzwembad en fiets- en wandelroutes om de hoek. Het tarief per nacht bedraagt rond de € 21,00 voor campers.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Apeldoorn