Arizona desert

Camper Huren in Arizona

De beste vloot campers te huur in Arizona

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Road and mountains in Arizona

Alles over camper huren in Arizona

Het is moeilijk om de schoonheid van Arizona in woorden uit te drukken, maar ze wordt misschien het best samengevat door haar beroemdste natuurlijke bezienswaardigheid, de Grand Canyon. Dat gezegd hebbende, er is zoveel meer Arizona dan alleen de Grand Canyon. Arizona is een uitgestrekte staat, vol geschiedenis en rijk aan plaatselijke overleveringen. Thuisbasis van veel van de overgebleven Amerikaans-Indiaanse stammen, talloze legendarische avonturiers, en landschappen die even mooi en afwisselend zijn als de bewoners van de staat – Arizona is niet alleen een van de mooiste plaatsen in Amerika; het is een van de mooiste plaatsen ter wereld, waardoor het een perfecte bestemming is om een camper te huren.

Plaatsen om te bezoeken

 • The Grand Canyon – 's Werelds grootste en mooiste kloof is in de loop van miljoenen jaren ontstaan doordat de Colorado rivier zich een weg door de canyon kronkelde.
 • Petrified Forest National Park – In dit nationale park, dat de grootste collectie versteende bomen van Amerika herbergt, vind je ook een heleboel versteende reptielen, vissen, flora en fauna.
 • Monument Valley – Monument Valley ligt op de grens van Utah en Arizona en herbergt enkele van Amerika's grootste en schilderachtigste megalieten.
 • The Hoover Dam – De Hoover dam, een van de indrukwekkendste kunstwerken uit de menselijke geschiedenis, trekt elk jaar miljoenen bezoekers uit de hele wereld.
 • Havasu Falls – De hoogste en aantoonbaar de mooiste waterval in Arizona, Havasu Falls is een mekka voor Instagrammers en andere landschapsfotografen van wereldklasse.

Gastronomie van Arizona

Er zijn een aantal heerlijke culinaire lekkernijen die in Arizona inheems zijn en die je nergens anders zult vinden, althans niet precies goed bereid. Enkele van de beste gerechten in de streek zijn:

 • Cheese Crips – Vergelijkbaar met een quesadilla, maar met open gezicht geserveerd na perfect gebakken te zijn in een pan.
 • Chimichangas – Dit beroemde gerecht is een gefrituurde burrito, knapperig, vol van smaak, en lang niet zo zwaar als je zou verwachten.
 • Navajo Taco’s – Een regionale favoriet, eigenlijk tostadas maar geserveerd op een heerlijk, gebakken platbrood.

Annual Events in Arizona

 • The Arizona Balloon Classic – De Arizona Balloon Classic vindt elk jaar in januari plaats en biedt talloze heteluchtballonnen, live-entertainment, en activiteiten voor de kinderen om van te genieten. Het evenement wordt gehouden in het stadje Goodyear. Kaartjes kosten slechts € 13,31.
 • The Arizona Renaissance Festival –Dit festival, dat plaatsvindt in de weekends van februari en maart, recreëert de magie van de renaissanceperiode, vol steekspeltoernooien, uitgebreide kostuums, en voedsel gemaakt in de stijl van die periode. Het festival wordt gehouden in de buurt van de Apache Junction. Kaartjes beginnen vanaf € 25,74.
 • Arizona State Beer Week – Dit tiendaagse jaarlijkse bierfeest vindt midden februari plaats op meer dan 200 verschillende plaatsen. Het is een mooi moment om de beste van de vele onafhankelijke ambachtelijke bieren van de staat uit te proberen. De toegangsprijzen variëren maar zijn over het algemeen vrij goedkoop.

Camping in Arizona

 • The Grand Canyon Railway RV Park – Een van de opwindendste dingen aan dit camper park van wereldklasse is de trein die van het parkterrein naar de Grand Canyon rijdt en weer terug. Plus, het park beschikt over een overdekt zwembad, bubbelbaden, en snelle wifi. De prijzen beginnen bij € 52,36 per nacht.
 • Eagle View RV Resort at Fort McDowell – Dit geweldige camper park beschikt over paardrijden, een zwembad, een golfclub, en zelfs een casino. Snelle Wi-Fi, warm water aansluitingen, en een loslopend huisdierenpark ronden de vele voorzieningen van het resort af. Prijzen vanaf € 38,16 per nacht.
 • Leaf Verde RV Resort – In de onmiddellijke nabijheid van Arizona's grootste stad Phoenix is Leaf Verde Camper resort een prima optie voor wie de vele activiteiten wil verkennen die de grote stad te bieden heeft. Het park zelf beschikt over hoefijzerkuilen, een groot verwarmd zwembad, een BBQ plaats, biljarttafels, en nog veel meer. Tarieven vanaf € 34,61 per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Arizona