Camper huren in Barcelona

Camper Huren in Barcelona

De beste vloot campers te huur in Barcelona

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Landscape of Mont Serrat in Barcelona

Alles over camper huren in Barcelona

Over de hele wereld wordt het woord Barcelona geassocieerd met het goede leven, kunst, moderniteit, goed weer en eten. Zo is het en zo is het al vele jaren, sinds Barcelona een toeristisch wereldcentrum is geworden. Als je jezelf als hedonist beschouwt, heb je duizenden terrasjes en verborgen barretjes om te genieten van een goede tapas en een glas wijn en een beetje zon. Hou je van kunst, wat dacht je van het spoor van Gaudí, Picasso of Miró door de straten. Of als je een voetbalfan bent, hier heb je het stadion Camp Nou en Barça. En als de natuur je ding is, dan zullen de Pyreneeën en de Costa Brava je in je element laten voelen. Wat wil je nog meer?

Bereikbaarheid

Met een bevoorrechte geografische ligging is Barcelona een kruispunt: aan de oevers van de Middellandse Zee, op een steenworp afstand van Frankrijk en perfect verbonden met de rest van het Iberisch schiereiland. Daardoor is de stad gemakkelijk bereikbaar over land, over zee en door de lucht. Als je over de weg vanuit het noorden van het Iberische schiereiland of vanuit Madrid wilt komen, kan je de stad het beste bereiken via de AP-2. Anders kan je gebruik maken van de snelwegen langs de kust, hetzij vanuit Valencia hetzij vanuit Montpellier (Frankrijk). En als de trein je favoriete optie is, dan heeft Sants Station lijnen naar verschillende delen van het Iberisch schiereiland en Europa. Vliegen naar Barcelona is ook heel gemakkelijk, met vluchten vanuit elke Europese hoofdstad naar El Prat Airport (de belangrijkste luchthaven) of naar kleinere luchthavens, zoals Reus, via de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen. En je kan zelfs vanuit een andere haven aan de Middellandse Zee de haven van Barcelona binnenvaren!

Parkeren in Barcelona

Een camper huren in Barcelona en het grootstedelijk gebied vormen een enorme stedelijke zone, waar meer dan 5,5 miljoen mensen wonen. Daarom kan proberen te parkeren aan de rand van de stad een avontuur zijn waar je jezelf niet aan wilt blootstellen. Laten we het leven gemakkelijk maken! Wij stellen vier plaatsen voor om je camper te parkeren: twee in Barcelona en twee aan de rand van de stad. Binnen de stad is er de Freser Trinxant parkeerplaats en de Garcia-Faria busparking. Maar als je op zoek bent naar rustigere plekken in de open lucht, dan zijn hier de twee plekken aan de rand van de stad: CaravaningPark, in L'Hospitalet, en Caravaning Park Vallés, in het hart van Vallés, het bergachtige gebied dat het dichtst bij Barcelona ligt. Maar je kunt ook rekening houden met enkele extra tips: de Zona Universitaria en Montjuic zijn twee van de beste plaatsen in de stad om je camper gratis en op elke dag van de week te parkeren. Als je liever in het stadscentrum parkeert, in de groene of blauwe zone, kun je dat het beste doen tussen 20.00 en 08.00 uur. Anders moet je tussen € 1,00 en € 4,00 per uur betalen, afhankelijk van het type auto en de parkeerzone.

Evenementen in Barcelona

Ga je een camper huren in Barcelona bekijk of je één van de volgende evenementen leuk vind om te bezoeken!

  •  Sant Jordi: Het belangrijkste festival van Catalonië, de viering van het boek en de roos. Als je van literatuur houdt, is 23 april de dag om BCN te bezoeken.
  • Primavera Sound: Het evenement dat het zomerfestivalseizoen in Spanje opent, is een van de symbolen van Barcelona. Indie, elektronica en trap verspreid over vele dagen feesten.
  • Sonar: Elektronische muziek, creativiteit en technologie zijn de drie pijlers van Barcelona's andere grote festival, dat meestal midden juni wordt gehouden.
  • Fiesta de la Mercé: Het meest traditionele, old-school evenement op de festivalkalender van Barcelona. Tijdens de laatste week van september richt het Festa de la Mercé de stad op haar inwoners, iets wat het grootste deel van het jaar niet gebeurt. 

Kamperen in Barcelona

Een camper huren in Barcelona wees dan wel voorbereid en reserveer een campingplek in de buurt.

  • Area Camper Barcelona Beach: Op slechts 25 km van het centrum van Barcelona biedt deze strandcamping 40 camperplaatsen voor € 15,00 per dag (€ 25,00 in juli en augustus).
  • El Vedado: Als je de bergen verkiest boven het strand en iets minder wilt betalen, is El Vedado Camping de plek voor jou. El Vedado ligt op een half uur rijden van Barcelona en biedt betaalbare prijzen: € 18,00 per nacht in het hoogseizoen (juni, juli en september) en slechts € 11,00 gedurende de rest van het jaar.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Barcelona

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Barcelona