Bergen

Camper Huren in Bergen

De beste vloot campers te huur in Bergen

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

bergen-norway-coast

Camper- en Buscamper Verhuur in Bergen

Bergen is een droombestemming voor iedereen die van het buitenleven houdt. Van ruisende watervallen en doorschijnende fjorden tot majestueuze bergen, zal het landschap van deze Scandinavische stad u versteld doen staan. Na een bezoek aan bergen wilt u ook zeker een roadtrip maken door Noorwegen. Vooral als je het geluk hebt om het adembenemende Noorderlicht te zien!

Huur een camper in Bergen en bouw waardevolle herinneringen op tijdens een solo-avontuur of met vrienden of je gezin. Zorg ervoor dat u uw camper of buscamper goed voorbereidt als u besluit om Noorwegen in de winter te bezoeken.

Nationale Parken van Bergen

Begin uw reis met uw camper of buscamper naar Oslo en bezoek het Hardangervidda National Park, het grootste nationale park in Bergen. Naast genieten van een fantastisch uitzicht, kunt u hier wandelen, langlaufen en fietsen. U kunt ook de kabelbaan nemen, op een idyllische boottocht gaan tijdens het zomerseizoen van Skinnarbu naar Mogen, en een uniek uitzicht op het bergplateau krijgen vanuit een sneeuwvlieger. Terwijl u hier bent, mag u de spectaculaire waterval van Vøringsfossen en de ijskoude hangbrug in de buurt niet missen.

Ga naar het westen met uw gehuurde camper, van Hardangervidda National Park naar Husnes, en verken het Folgefonna National Park. Hier kunt u gaan skiën in de bergen, valleien oplopen en duiken in het gletsjerwater van de fjord. 

Geniet van de pure natuur van het Hallingskarvet National Park, terwijl u wandelt langs de prachtige paden en gaat skiën in de winter. Stop bij de stenen trap op Prestholtskaret die door Nepalese Sherpa's is gelegd. Dit nu unieke pad werd bedacht door een bergboer, die per brief een groep Sherpa's opspoorde om te vragen of ze wilden helpen. Dankzij de hulp van deze experts zijn de paden beschermd tegen erosie en wandelaars beschermd tegen mogelijke verwondingen.

Kusten, Meren en Rivieren Rondom Bergen

Geniet van de Noorse fjorden en rivieren en beoefen uw favoriete watersporten. Stap in uw camper of buscamper en rijd richting het Folgefonna National Park naar Hardangerfiord, waar u kajaks en kano's kunt huren. Je kunt ook naar het oosten gaan, naar Ulkiv, en dezelfde sportactiviteiten doen in Ulvikafjorden.

Ten zuidoosten van Bergen, vlak bij het Folgefonna National Park, ligt het meer Rullestadvatnet. Hier kun je peddelen, kajakken en kanoën. En als u van raften houdt, rijdt u met uw camper of buscamper naar rivier de Raundal, in de prachtige regio Voss.

De kustlijn van Bergen bestaat uit vele fjorden, net zoals de rest van het gebied, en bergachtige landschappen. Verken de Noorse kust in uw camper of buscamper en zoek naar mooie, zanderige zuidwestelijke stranden, zoals het naturalistische strand Risham.

Campings in de Buurt van Bergen

Enkele van de beste campings in de buurt van onze voorgestelde bezienswaardigheden in Bergen zijn Rullstad Camping, Ringøy Camping en Kyrping Camping. Elke camping biedt essentiële diensten om uw camper of buscamper te laten draaien, plus andere voorzieningen, zoals televisie, gratis WiFi, bootverhuur en cafés. Op de laatste zijn de kavels aan de kust gereserveerd voor campers. Reserveer van tevoren als je van plan bent om hier te verblijven. Alle drie de campings accepteren online reserveringen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Bergen

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Bergen