🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Camper huren in Berlijn

Camper Huren in Berlijn

De beste vloot campers te huur in Berlijn

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

monument in Berlijn

Alles over camper huren in Berlijn

Iedere Berlijner zal je een ander verhaal vertellen over wat Berlijn nu precies is - en wat deze pulserende stad nu juist zo uniek maakt. Een zeer diverse stad waar hoge cultuur en afval samenkomen, waar je de geschiedenis van dichtbij kunt meemaken, heerlijk kunt eten, gekke feestjes kunt bijwonen, meer dan 175 musea kunt bezoeken, en talloze andere dingen kunt doen. Zelfs inwoners van Berlijn zijn soms nog verbaasd over de diversiteit van hun stad! Wat alle Berlijners echter gemeen hebben: vrije geest! In deze stad kun je zijn wie je wilt zijn. Er zijn absoluut geen grenzen aan je creativiteit, en niemand neemt zichzelf te serieus. Deze stad zal je fascineren en boeien! Ervaar het zelf en huur een camper in Berlijn!

Bereikbaarheid

Berlijn ligt in het noordoosten van Duitsland, ingebed in de deelstaat Brandenburg, en de oost-west-verlenging beslaat 45 km; de noord-zuid-verlenging 38 km. Dienovereenkomstig zijn er verschillende grote treinstations in de stad: Ostbahnhof (oostelijk station), Hauptbahnhof (hoofdstation) en het station Südkreuz (zuidelijk kruis); zij zijn alle aangesloten op het grote openbare verkeersnet. De enige luchthaven in Berlijn is nu de luchthaven Berlin Brandenburg (BER) in het zuiden van de stad, nadat de luchthaven Tegel in november 2020 is gesloten en de luchthaven BER de luchthaven Schönfeld als Terminal 5 heeft geïntegreerd. De Autobahn A10 omcirkelt Berlijn, Autobahnen die naar Berlijn leiden zijn de A24 & A11 (Noord), A12 (Oost), A13 & A9 (Zuid) en A2 (West).

Parkeren in Berlijn

De parkeertarieven in Berlijn variëren naargelang de locatie, het tijdstip van de dag en de dag van de week. Rond de bezienswaardigheden (Brandenburger Tor, Fernsehturm, Museumsinsel enz.) betaal je ongeveer 3 €/h, in de verder gelegen wijken betaal je ongeveer 1 - 2 €/h. In de meeste wijken kunt je 's nachts gratis parkeren. Aangezien parkeerplaatsen in Berlijn vaak duur zijn en er veel vraag naar is, raden wij jou aan, ga je een camperbus huren in Berlijn om gebruik te maken van  de (gratis) Park & Ride aanbod en met het openbaar vervoer de stad in te gaan. Let op: In veel steden in Duitsland heb je contant geld (munten) nodig om jouw voertuig te parkeren! Er zijn echter enkele park-apps om cashless te betalen, bijv. ParkNow.

Evenementen in Berlijn

Ga jij een camperbusje huren in Berlijn denk er dan aan dat er leuke evenementen in de buurt zijn die jij wellicht wilt bezoeken!

  • Carnaval der Kulturen: dit is een straatfeest in Kreuzberg dat 4 dagen duurt; het vindt elk jaar plaats in het Pinksterweekend om de verscheidenheid van de internationale culturen van de stad te vieren.
  • Berlinale: Internationaal filmfestival in februari voor sterren, sterretjes en filmliefhebbers.
  • Internationaal Berlijns Bierfestival: in augustus, elk jaar concurreert dit feest met het Oktoberfest in München.
  • Jazz Berlin: Wereldberoemd festival met internationale muzikanten (november).

Kamperen in Berlijn

Een buscamper huren in Berlijn komt samen met een campingplek reserveren bij een camping, hier zijn wat opties waar je tussen kunt kiezen:

  • Camperoase in Berlijn: zeer centraal gelegen in het stadsdeel Berlin Mitte, stadsdeel Gesundbrunnen, biedt plaats aan 95 campers, snackservice, barbecueplaats, gasflesservice, vers water, stroom, WC, verlichte parkeerplaats, honden toegestaan. Prijzen variëren naargelang het seizoen, vanaf 23 € voor volwassenen.

  • Parkeerplaats aan het Plötzenmeer: centrale ligging, biedt diverse workshops, ligt direct aan het lido Plötzensee aan de rand van Wedding, parkeerplaats reserveren, restaurant, afvalwaterafvoer, WC-afvoer, honden toegestaan, prijzen per nacht incl. 2 volwassenen: ca. 25 €.

  • Parkeerplaats voor campers Berlijn - "Historisches Fährhaus": parkeerplaats aan de jachthaven met uitzicht op de rivier de Dahme, boten zijn te huur, douche, WC & sauna, panorama uitzicht op het water, goede verbindingen met de stad, vanaf 29 € voor 2 volwassenen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Berlijn

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Berlijn