kasteel aan het water

Camper Huren in de buurt van Bocholt

De beste vloot campers te huur in de buurt van Bocholt

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

een groot mooi huis in de stadcentrum van Bocholt

Alles over camper huren in Bocholt

De stad aan de grens met Nederland is vooral bekend om zijn historische stadscentrum. Hoewel een groot deel van Bocholt tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest is, zijn de overblijfselen van het middeleeuwse stadje nog duidelijk te herkennen. Typerend voor die tijd zijn de stadsmuren en de handelswegen die uit de vier richtingen kwamen. Deze wegen kwamen samen op het marktplein en vormen zo het centrum van de stad, waar ook het stadhuis en de St. George kerk staan.

Als tweede grootste stad van het Münsterland en door de geografisch gunstige ligging heeft Bocholt zich de laatste decennia tot het economische hart van de regio ontwikkeld. De lokale Technische Universiteit is een aantrekkelijke universiteit voor studenten uit heel Duitsland.

Bocholt is omringd door ongerepte natuur. 20 minuten buiten de stad vindt je de Büngernsche en Dingdener Heide, een uitgestrekt beschermd natuurgebied. Binnen de stad biedt de Aasee, een kunstmatig aangelegd meer, recreatie in het centrum van de stad. Huur een camper in Bocholt en verken de omgeving!

Bereikbaarheid

Bocholt ligt in het Münsterland helemaal in het westen van Duitsland en direct aan de grens met Nederland. De Nederlandse stad Arnheim ligt op slechts ongeveer een uur rijden met de auto. Vanuit het Ruhrgebied, bijvoorbeeld vanuit Duisburg, is Bocholt via de A3 ook binnen een uur te bereiken. Vanaf Frankfurt am Main duurt het ongeveer 3 uur met de auto over de A3 in noordelijke richting.

Bocholt heeft geen eigen vliegveld, maar verschillende grotere luchthavens, die goed bereikbaar zijn, liggen in de buurt. Vanaf de luchthaven Keulen duurt het ongeveer 3 uur met het openbaar vervoer. Voor de reis vanuit het buitenland is de luchthaven Schiphol in Amsterdam aan te bevelen. De treindienst met overstap duurt ongeveer 3 uur.

Bocholt is gemakkelijk te bereiken vanuit het Ruhrgebied, Keulen of Frankfurt dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Parkeren in Bocholt

Ga jij een camper huren in Bocholt dan is het vrij eenvoudig om een parkeerplaats te vinden . In het centrum van de stad vindt je een parkeerplaats op de Liebfrauenplatz. 2 uur parkeren kost 1,60 €. Iets buiten am Königssesch is een groot parkeerterrein waar je jouw camper  gratis kunt parkeren. Aan de westkant van de stad kun je gebruik maken van het parkeerterrein in de Werther Straße, ook gratis.

Bij het zoeken naar een parkeergarage moet je impliciet letten op de maximale doorrijhoogte en de hoogte van de gehuurde camper.

Evenementen in Bocholt

Camper huren in Bocholt, kijk dan vooral of je een evenement of activiteit kan meemaken!

Bandjes in de stad (April/Mei): muzikaal barhoppen door Bocholt met muziek voor elke smaak. Ticketprijs is ongeveer € 15.

Bocholt Wijnfeest (Juli): een weekend in het teken van wijn met catering van regionale specialiteiten en kroning van de wijnkoningin. Toegang gratis.

Bocholt Herfstfair (Oktober): de grootste kermis in het Münsterland - het "Oktoberfest" van de regio. De toegang is gratis.

Kamperen in Bocholt

Ga je een buscamper huren in Bocholt, dan is het van handig om de campings omgeving van Bocholt te weten:

Camping Alte Nordbrocker Mühle: familiegerichte camping in een rustige omgeving. Vele fiets- en wandelroutes zijn gemakkelijk te bereiken. Prijs per dag vanaf € 15 Met de auto op 20 minuten afstand van Bocholt.

Luxe Camping Borken am See: luxe parkeerplaatsen met directe toegang tot het meer en veel buitenactiviteiten. Privé sanitaire voorzieningen voor elke parkeerplaats.  Vanaf € 40  per nacht. Ongeveer 10 km buiten de stad.

Vakantie- en Campingpark Wisseler See: groot campingterrein onderverdeeld in verschillende kampen, met zwemstrand, restaurants, animatie en bootverhuur. Vanaf € 25 per dag. Op 30 minuten afstand van Bocholt.

 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Bocholt