Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in de buurt van Bocholt

De beste vloot campers te huur in de buurt van Bocholt

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

een groot mooi huis in de stadcentrum van Bocholt

Alles over camper huren in Bocholt

De stad aan de grens met Nederland is vooral bekend om zijn historische stadscentrum. Hoewel een groot deel van Bocholt tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest is, zijn de overblijfselen van het middeleeuwse stadje nog duidelijk te herkennen. Typerend voor die tijd zijn de stadsmuren en de handelswegen die uit de vier richtingen kwamen. Deze wegen kwamen samen op het marktplein en vormen zo het centrum van de stad, waar ook het stadhuis en de St. George kerk staan.

Als tweede grootste stad van het Münsterland en door de geografisch gunstige ligging heeft Bocholt zich de laatste decennia tot het economische hart van de regio ontwikkeld. De lokale Technische Universiteit is een aantrekkelijke universiteit voor studenten uit heel Duitsland.

Bocholt is omringd door ongerepte natuur. 20 minuten buiten de stad vindt je de Büngernsche en Dingdener Heide, een uitgestrekt beschermd natuurgebied. Binnen de stad biedt de Aasee, een kunstmatig aangelegd meer, recreatie in het centrum van de stad. Huur een camper in Bocholt en verken de omgeving!

Bereikbaarheid

Bocholt ligt in het Münsterland helemaal in het westen van Duitsland en direct aan de grens met Nederland. De Nederlandse stad Arnheim ligt op slechts ongeveer een uur rijden met de auto. Vanuit het Ruhrgebied, bijvoorbeeld vanuit Duisburg, is Bocholt via de A3 ook binnen een uur te bereiken. Vanaf Frankfurt am Main duurt het ongeveer 3 uur met de auto over de A3 in noordelijke richting.

Bocholt heeft geen eigen vliegveld, maar verschillende grotere luchthavens, die goed bereikbaar zijn, liggen in de buurt. Vanaf de luchthaven Keulen duurt het ongeveer 3 uur met het openbaar vervoer. Voor de reis vanuit het buitenland is de luchthaven Schiphol in Amsterdam aan te bevelen. De treindienst met overstap duurt ongeveer 3 uur.

Bocholt is gemakkelijk te bereiken vanuit het Ruhrgebied, Keulen of Frankfurt dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Parkeren in Bocholt

Ga jij een camper huren in Bocholt dan is het vrij eenvoudig om een parkeerplaats te vinden . In het centrum van de stad vindt je een parkeerplaats op de Liebfrauenplatz. 2 uur parkeren kost 1,60 €. Iets buiten am Königssesch is een groot parkeerterrein waar je jouw camper  gratis kunt parkeren. Aan de westkant van de stad kun je gebruik maken van het parkeerterrein in de Werther Straße, ook gratis.

Bij het zoeken naar een parkeergarage moet je impliciet letten op de maximale doorrijhoogte en de hoogte van de gehuurde camper.

Evenementen in Bocholt

Camper huren in Bocholt, kijk dan vooral of je een evenement of activiteit kan meemaken!

Bandjes in de stad (April/Mei): muzikaal barhoppen door Bocholt met muziek voor elke smaak. Ticketprijs is ongeveer € 15.

Bocholt Wijnfeest (Juli): een weekend in het teken van wijn met catering van regionale specialiteiten en kroning van de wijnkoningin. Toegang gratis.

Bocholt Herfstfair (Oktober): de grootste kermis in het Münsterland - het "Oktoberfest" van de regio. De toegang is gratis.

Kamperen in Bocholt

Ga je een buscamper huren in Bocholt, dan is het van handig om de campings omgeving van Bocholt te weten:

Camping Alte Nordbrocker Mühle: familiegerichte camping in een rustige omgeving. Vele fiets- en wandelroutes zijn gemakkelijk te bereiken. Prijs per dag vanaf € 15 Met de auto op 20 minuten afstand van Bocholt.

Luxe Camping Borken am See: luxe parkeerplaatsen met directe toegang tot het meer en veel buitenactiviteiten. Privé sanitaire voorzieningen voor elke parkeerplaats.  Vanaf € 40  per nacht. Ongeveer 10 km buiten de stad.

Vakantie- en Campingpark Wisseler See: groot campingterrein onderverdeeld in verschillende kampen, met zwemstrand, restaurants, animatie en bootverhuur. Vanaf € 25 per dag. Op 30 minuten afstand van Bocholt.

 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Bocholt

Weergrafiek van Bocholt in maandelijkste gemiddelde temperatuur
Gemiddelde temperatuur per maand in Bocholt

De invloed van het zeeklimaat is in Bocholt duidelijk voelbaar vanwege de geografische nabijheid van Nederland. Dat betekent dat de temperaturen zowel in de winter als in de zomer mild zijn; dat maakt Bocholt het hele jaar door tot een aantrekkelijke bestemming voor een vakantie met de camper.

Sneeuw en vrieskou zijn vrij zeldzaam, zelfs in de winter. Daarom kun je ook 's winters zonder problemen in jouw camper overnachten als je op een van de campings parkeert die het hele jaar door geopend zijn. De kerstmarkt in Bocholt is in ieder geval de moeite waard wanneer het deel van de stad rond de markt wordt ondergedompeld in een feestelijke zee van lichtjes.

Het hoogtepunt in het voorjaar is het evenement: Bands in Town, dat al meer dan 15 jaar plaatsvindt. Bij aangename lentetemperaturen kun je van bar naar bar slenteren en genieten van de muzikale omlijsting.

Een camper huren in Bocholt in de zomer is ideaal voor iedereen die niet van grote hitte houdt want de temperaturen blijven mild. Het weer nodigt uit tot uitgebreide fietstochten of om gewoon een wandeling door de oude stad te maken.

In de herfst wordt het snel koeler, je moet altijd een winddicht jack bij de hand hebben. Met de juiste kleding worden je nachten dagen op de Bocholtse kermis. Tenslotte trekt dit grote evenement jaarlijks zo'n 65000 bezoekers, is daarmee het populairste evenement van de stad en een must voor alle beurs vrienden.

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Bocholt

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief