Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Bordeaux

De beste vloot campers te huur in Bordeaux

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

wine fields in Bordeaux country side

Alles over camper huren in Bordeaux

Het gebied rond Bordeaux is wereldberoemd om de vele wijndomeinen die het bezit. Dit rijke erfgoed geeft elk jaar aanleiding tot evenementen zoals het Lente Wijn Festival, het Grand Cru Weekend en het "Bordeaux Fête le Vin". Wijn is de trots van de inwoners van Bordeaux en daarom aarzelen ze niet om het te vieren.

De stad onderscheidt zich ook door haar bouwkundig erfgoed. De Place de la Bourse of de kathedraal Saint-André met zijn grote klok getuigen van de rijke geschiedenis van de Gironde. De steile straatjes van het stadscentrum vormen de verbinding tussen de verschillende openbare pleinen, de één nog charmanter dan de ander.

Bereikbaarheid

De stad Bordeaux ligt aan de monding van de Garonne in het zuidwesten van het land. De luchthaven Bordeaux-Mérignac ligt 12 km ten westen van de stad. Ryanair, British Airways en EasyJet zijn alle luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar de wijnstad aanbieden. De snelweg A10 vanuit het noorden en de snelwegen A63 en A62 vanuit het zuiden bieden toegang tot de ringweg. Vanuit het oosten moet je de nationale weg N89 nemen. Bovendien kan je het stadscentrum per trein bereiken via het grote station Bordeaux Saint-Jean.

Parkeren in Bordeaux

Ga jij een camper huren in Bordeaux en de stad bezoeken dan kan je beter eerst een plek vinden om veilig te parkeren. De parkeergarage Allée de Chartres is open tussen 8 uur 's morgens en 8 uur 's avonds voor ongeveer £13 per dag. Daarnaast kost de 24-uurs parkeergarage Bord'eaux Village aan de oever van de Garonne £ 22 per dag. Buiten de stad bieden het OnePark bij Bordeaux Loake of het Zenpark in Mérignac voordelige prijzen. Je zult echter het openbaar vervoer moeten gebruiken om in het stadscentrum te komen.

Evenementen in Bordeaux

Evenementen zijn gezellig en leuk daarom raden wij jou aan om één van de de volgende evenementen te bezoeken wanneer jij een camperbusje gaat huren in Bordeaux.

  • Le printemps des vins (de lente van de wijn) in de Citadelle de Blaye in april. Een weekend waarin de wijnbouwers van Blaye wijnproeverijen organiseren voor wijnliefhebbers.

  • Bordeaux viert de rivier in juni. Een weekend lang komen de boten terug naar de Garonne en om het jaar worden ter gelegenheid daarvan festiviteiten georganiseerd.

  • Het Jazzfestival van Saint-Emilion in juli. Dit driedaagse festival combineert jazz- en funk concerten met wijnproeverijen in Saint-Emilion voor een bedrag van ongeveer £34 per dag.

  • De Médoc Marathon in oktober. Voor een ticketprijs tussen £85 en £170 doorkruisen lopers de beroemde wijngaarden van Bordeaux en stoppen ze voor een proeverij.

  • Het Grand Cru-weekend in mei. Tijdens een zonnig mei-weekend komen wijnmakers en wijngaardeniers samen en presenteren hun wijnen in het stadscentrum.

Kamperen in Bordeaux

Een camper huren in Bordeaux betekent plaatsen reserveren voor een rustige nachtrust.

  • Camping le grain. In het noordoosten van de stad verwelkomt deze rustige camping camperaars voor minder dan £13 per nacht.

  • Camping Le Village du Lac. Aan de oever van het meer van Bordeaux, kost deze camping buiten het hoogseizoen ongeveer £21 per nacht.

  • Camping Beau soleil in Gradignan. In zuidelijke richting heeft deze camping tot 22 beschikbare plaatsen voor campers.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Bordeaux

Weather graph for average temperatures in Bordeaux
Gemiddelde temperatuur per maand in Bordeaux

De ligging van Bordeaux aan de Atlantische Oceaan heeft een grote invloed op het klimaat in de stad. Het klimaat varieert inderdaad van dag tot dag. De wolken in de ochtend kunnen plaats maken voor een prachtige zon in de middag of omgekeerd. Toch blijft het weer het hele jaar door zacht.

De zomertemperaturen variëren gemiddeld tussen 15°C en 28°C. Dit betekent dat de inwoners van Bordeaux genieten van mooie zonnige zomers zonder de extreme hitte. In de winter variëren de temperaturen tussen 3°C en 9°C voor de koudste periodes. Het komt zelden voor dat de thermometer onder 0°C daalt. Januari is de koudste en natste maand van het jaar. Omgekeerd is augustus de droogste en warmste maand. De inwoners van Bordeaux weten dit milde klimaat in hun voordeel te gebruiken, door lange wandelingen langs de Garonne te maken of op een terrasje op een van de vele pleinen van de stad te gaan zitten.

De korte afstand naar de Atlantische Oceaan maakt Bordeaux tot een zeer aantrekkelijke stad in de zomer, vooral in juli en augustus. De prijzen stijgen in deze periode en het aanbod van accommodatie wordt schaarser. Terwijl januari de goedkoopste en minst drukke maand is, zijn mei en juni ideaal voor camperhuur in Bordeaux. Het weer is aangenaam in deze tijd van het jaar, en het aantal bezoekers is redelijk.

Indie campers in Bordeaux

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Bordeaux

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief