🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Camper huren in Bordeaux

Camper Huren in Bordeaux

De beste vloot campers te huur in Bordeaux

Festivals Seizoensdeals 🎆

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: FESTIVALS24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

wine fields in Bordeaux country side

Alles over camper huren in Bordeaux

Het gebied rond Bordeaux is wereldberoemd om de vele wijndomeinen die het bezit. Dit rijke erfgoed geeft elk jaar aanleiding tot evenementen zoals het Lente Wijn Festival, het Grand Cru Weekend en het "Bordeaux Fête le Vin". Wijn is de trots van de inwoners van Bordeaux en daarom aarzelen ze niet om het te vieren.

De stad onderscheidt zich ook door haar bouwkundig erfgoed. De Place de la Bourse of de kathedraal Saint-André met zijn grote klok getuigen van de rijke geschiedenis van de Gironde. De steile straatjes van het stadscentrum vormen de verbinding tussen de verschillende openbare pleinen, de één nog charmanter dan de ander.

Bereikbaarheid

De stad Bordeaux ligt aan de monding van de Garonne in het zuidwesten van het land. De luchthaven Bordeaux-Mérignac ligt 12 km ten westen van de stad. Ryanair, British Airways en EasyJet zijn alle luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar de wijnstad aanbieden. De snelweg A10 vanuit het noorden en de snelwegen A63 en A62 vanuit het zuiden bieden toegang tot de ringweg. Vanuit het oosten moet je de nationale weg N89 nemen. Bovendien kan je het stadscentrum per trein bereiken via het grote station Bordeaux Saint-Jean.

Parkeren in Bordeaux

Ga jij een camper huren in Bordeaux en de stad bezoeken dan kan je beter eerst een plek vinden om veilig te parkeren. De parkeergarage Allée de Chartres is open tussen 8 uur 's morgens en 8 uur 's avonds voor ongeveer £13 per dag. Daarnaast kost de 24-uurs parkeergarage Bord'eaux Village aan de oever van de Garonne £ 22 per dag. Buiten de stad bieden het OnePark bij Bordeaux Loake of het Zenpark in Mérignac voordelige prijzen. Je zult echter het openbaar vervoer moeten gebruiken om in het stadscentrum te komen.

Evenementen in Bordeaux

Evenementen zijn gezellig en leuk daarom raden wij jou aan om één van de de volgende evenementen te bezoeken wanneer jij een camperbusje gaat huren in Bordeaux.

  • Le printemps des vins (de lente van de wijn) in de Citadelle de Blaye in april. Een weekend waarin de wijnbouwers van Blaye wijnproeverijen organiseren voor wijnliefhebbers.

  • Bordeaux viert de rivier in juni. Een weekend lang komen de boten terug naar de Garonne en om het jaar worden ter gelegenheid daarvan festiviteiten georganiseerd.

  • Het Jazzfestival van Saint-Emilion in juli. Dit driedaagse festival combineert jazz- en funk concerten met wijnproeverijen in Saint-Emilion voor een bedrag van ongeveer £34 per dag.

  • De Médoc Marathon in oktober. Voor een ticketprijs tussen £85 en £170 doorkruisen lopers de beroemde wijngaarden van Bordeaux en stoppen ze voor een proeverij.

  • Het Grand Cru-weekend in mei. Tijdens een zonnig mei-weekend komen wijnmakers en wijngaardeniers samen en presenteren hun wijnen in het stadscentrum.

Kamperen in Bordeaux

Een camper huren in Bordeaux betekent plaatsen reserveren voor een rustige nachtrust.

  • Camping le grain. In het noordoosten van de stad verwelkomt deze rustige camping camperaars voor minder dan £13 per nacht.

  • Camping Le Village du Lac. Aan de oever van het meer van Bordeaux, kost deze camping buiten het hoogseizoen ongeveer £21 per nacht.

  • Camping Beau soleil in Gradignan. In zuidelijke richting heeft deze camping tot 22 beschikbare plaatsen voor campers.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Bordeaux

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Bordeaux