Camper huren in Brussel

Camper Huren in Brussel

De beste vloot campers te huur in Brussel

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Een kerk met een meer in Brussel

Alles over camper huren in Brussel

Ongeacht de tijd van het jaar, blijft Brussel zeer aantrekkelijk. In deze kosmopolitische stad is er altijd genoeg te doen. Als symbool van een volk dat van feesten houdt, is bier een perfecte begeleiding van de Belgische avonden. De weekenden zijn dan ook altijd zeer feestelijk. Het feest is zelfs op zijn hoogtepunt tijdens het 5-daagse Brussels Zomerfestival.

Maar ga je een camper huren in Brussel bezoek dan ook de velel verborgen bezienswaardigheden. Het is eigenlijk één groot cultureel openluchtcentrum. De stad is rijk aan geschiedenis. Het Manneken Pis, het Atomium en zelfs het Stadhuis van Brussel zijn belangrijke bezienswaardigheden van de stad.

Bereikbaarheid

Brussel ligt op de grens tussen de Latijnse en de Scandinavische landen en is een echt Europees kruispunt. Terwijl de Europese weg E40 een reële toegang biedt vanuit het westen en het oosten, biedt de Europese weg E19 een directe verbinding met steden in het zuiden en het noorden. Bovendien ligt de luchthaven van Brussel slechts twaalf kilometer ten noordoosten van de stad. Ryanair, KLM, EasyJet of zelfs Lufthansa zijn allemaal maatschappijen die vluchten naar België aanbieden. Het station Brussel-Noord biedt directe toegang tot het stadscentrum. Bovendien bieden de spoorlijnen meerdere verbindingen met naburige Europese steden.

Parkeren in Brussel

Parkeren verschilt per stad en land waar je bent dus ga je een camper huren in Brussel lees dan het volgende over parkeren in Brussel.

Naast het inter-parkeersysteem Ecuyer-Brussel, dat parkeren in het hart van de stad voor 15,50 pond per dag mogelijk maakt, zijn er talrijke ondergrondse parkeergarages. De parkeergarage Albertine-Square biedt nog een andere mogelijkheid om te parkeren tegen een tarief van £ 19 per dag. Aan de rand van de stad zijn er veel P+R (Park and Ride)-parkeerplaatsen waar je voor £ 2,50 per dag kunt parkeren, mits je een ticket voor openbaar vervoer hebt. Dit zijn wat de stad "ontmoedigende" parkings noemt. De P+R Craheim en P+R Ceria bieden deze voordelige opties.

Evenementen in Brussel

ga jij een camper huren in Brussel mis dan niet de evenementen die zich afspelen.

  • Het Zomerfestival van Brussel, in augustus. Een 5-daags festival waarbij talrijke concerten plaatsvinden in de straten van de stad.

  • De Zuidkermis, van juli tot augustus. Dit is een reusachtige kermis die plaatsvindt langs de Zuidlaan.

  • Het weekend van het Belgisch Bier op de Grote Markt, in september. Tijdens deze twee dagen vieren de Brusselaars een van de favoriete specialiteiten van het land: bier!

  • Tomorrowland, in Boom, in juli. Dit festival trekt duizenden festivalgangers uit alle hoeken van de wereld. De prijs voor een driedaags festival bedraagt ongeveer £425 (inclusief overnachting).

  • Nationale feestdag van België, 21 juli. De Brusselaars herdenken de eed van de eerste Belgische koning in 1831. Dit evenement, dat symbool staat voor de Belgische onafhankelijkheid, geeft aanleiding tot tal van festiviteiten.

Kamperen in Brussel

Net zoals parkeren moet je ook ergens kunnen kamperen daarom hebben we hieronder wat opties neergezet voor jou als  een camper gaat huren in Brussel.

  • Omdat de Belgische hoofdstad het hele jaar door zeer aantrekkelijk is, kan je het beste een camping boeken voor overnachtingen in een camper.

  • Camping Brussels Caravaning Club. Ten oosten van de stad, in een rustige omgeving voor gezellige Belgische nachten.

  • Camping Grimbergen. Een paar kilometer ten noorden van het stadscentrum biedt deze camping camperplaatsen voor £ 7,70/persoon.

  • Camping Druivenland ligt ten zuiden van de stad. Deze driesterrencamping rekent £5 per persoon per dag. Daarnaast moet je een staanplaats tarief van £4,25 betalen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Lokale opties

Andere steden vlakbij

Indie campers in Brussel

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Brussel