view of the city of Calgary from outside park

Camper Huren in Calgary

De beste vloot campers te huur in Calgary

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

view over the pristine waters of the Lake Moraine at Banff

Campers en Buscampers Huren in Calgary

Huur een camper of buscamper in Calgary en dompel jezelf onder in het spectaculaire landschap van het Canadese noordwesten. Vorstelijke bergen, idyllische weiden en kronkelende rivieren wachten op jou in dit toevluchtsoord voor natuurliefhebbers.

Nationale Parken Rondom Calgary

Het natuurlijke landschap rond Calgary is de thuisbasis van enkele van de meest kenmerkende en prachtige landschappen in Canada. Gletsjerrivieren komen uit in ongerepte meren en ruige pieken reiken tot hoog in de atmosfeer. Rijd met je camper of buscamper naar een van de zeven prachtige nationale parken rond Calgary om echt het gevoel te krijgen alleen op de wereld te zijn in een schitterend gebied.

Ga vanuit Calgary in westelijke richting naar het oudste park van Canada, Banff National Park . Banff heeft maar liefst drie geweldige meren die je niet aan je voorbij moet laten gaan: Peyto, Louise en Moraine. Deze plek, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, wordt vaak beschouwd als een wandelmekka, maar reizigers kunnen hier ook skiën, fietsen en kamperen.

Op weg met je camper of buscamper naar Banff National Park maak je natuurlijk ook een tussenstop bij de Cave & Basin National Historic Site: een plek van nationaal historisch belang. Bewonder de glinsterende warmwaterbronnen die zich diep in het hart van deze berggrot verbergen, geniet van het prachtige uitzicht op de noordelijke Rocky Mountains en ontdek hoe de grot meer dan tienduizend jaar geleden een heilige plek is geworden voor de oorspronkelijke bewoners.

Huur een camper of buscamper en rijd vanuit Calgary naar het noorden voor de prachtige biosfeer van Elk Island National Park. Rond de glooiende heuvels en rustige meren grazen kuddes met duizenden beschermde bizons. Van hartje zomer tot de nazomer parkeer je je camper of buscamper net buiten het park om het magische noorderlicht te bewonderen.

De Meren en Rivieren Rondom Calgary

Calgary wordt omringd door stromende rivieren en spiegelgladde meren waar je heerlijk een duik in kunt nemen. Parkeer de camper of buscamper die je huurt in de buurt van de oevers van Vermilion Lakes om de prachtige zonsondergang te bekijken, op slechts een paar uur buiten Calgary. Rijke moerassen en kusten vol dennenbossen geven genoeg te verkennen voor een mooie tocht te voet of met de kano.

Dan is er ook nog Abraham Lake, een meer dat je zeker moet toevoegen aan je avontuur met de camper of buscamper die je huurt. In de zomer kun je bij de oevers heerlijk afkoelen van de hitte. In de winter ben je hier getuige van de unieke ijsbellen onder het bevroren wateroppervlak.

Vervolg je avontuur door het waterlandschap naar de pittoreske Elbow River of de prachtige Bow River met de camper of buscamper die je huurt. Elbow River ontspringt in de Canadese Rocky Mountains en kronkelt door de uitlopers van de bergen en prairies. Een uitgestrekt en divers landschap dat je langs de oevers van de rivier uitstekend kunt bewonderen. Uiteindelijk komt de rivier net buiten Calgary samen met Bow River.

Kampeerplaatsen in de Buurt van Calgary

Tijdens je rit door de Canadese wildernis, is het belangrijk om elke avond een veilige plek te hebben om je camper te parkeren. Heb je besloten een camper of buscamper te huren? Het is altijd handig om locaties van tevoren even te bellen en te vragen of er plek is.

Veel campings accepteren reserveringen tot wel zes maanden van tevoren, maar sommige campings werken op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Dan moet je vroeg of op een doordeweekse dag aankomen om een plekje voor je camper of buscamper te bemachtigen. Enkele campings die je aan je reisschema kunt toevoegen, zijn: Lake Louise Hard-Sided Campground, Townsite Campground, Elk Island Retreat en Gooseberry Campground.

Voor meer informatie over onderweg zijn met de camper of buscamper die je huurt, hebben we twee blogs: een geeft je campingtips en de andere gaat helemaal over hoe je dingen aanpakt.

Huur een camper of buscamper in Calgary voor het ultieme vrijheidsgevoel en ontdek het magische noordwesten van Canada.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Calgary

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Calgary