🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

banff mountain over canadian city

Camper Huren in Canada

De beste vloot campers te huur in Canada

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

alberta lake with stone and nature around

Campers en Buscampers Huren in Canada

Met sneeuw bedekte bergen, rotsachtige kustlijnen, smaragdgroene meren en kilometers aan ongerept bos: Canada is de perfecte plek om in contact te komen met je innerlijke avonturier. Huur een camper of buscamper in Vancouver, Toronto of Calgary om je onvergetelijke reis door de Canadese wildernis te beginnen.

Nationale Parken in Canada

Canada heeft maar liefst 37 nationale parken verspreid over 31 van de verschillende natuurlijke regio's van het land. Omdat de parken zo gevarieerd zijn, kun je wandelen tussen de geologische overblijfselen van aardverschuivingen, enorme ijsvlakten verkennen en naar elanden kijken die in de weiden met wilde bloemen aan het grazen zijn.

Rijd met de camper of buscamper die je huurt het hart van de Canadese Rockies in richting het Jasper National Park. Hier leven tal van schuchtere wilde dieren te midden van ruige pieken die uittorenen boven de blauwe gletsjermeren. Ga wandelen, fietsen en in de winter zelfs skiën in dit unieke nationale park vol natuurschoon.

Net ten noordoosten van Vancouver ligt het opmerkelijke Mount Revelstoke National Park, waar je weelderige valleien, adembenemende bergtoppen en zelfs een wereldberoemde skischans kunt vinden. Rijd met de camper of buscamper die je huurt naar de top van Mount Revelstoke voor een fantastisch uitzicht op het Canadese binnenland.

Als alternatief ga je vanuit Toronto richting het noorden naar het Bruce Peninsula National Park. Daar kun je de complexe kalksteengrotten bezichtigen of ontspannen op het strand van Singing Sands. Neem ook zeker de tijd om de unieke flora die het park van nature rijk is te bewonderen. Er zijn bijna 40 verschillende soorten orchideeën en 100 jaar oude bomen die aan rotskliffen hangen.

Kusten, Meren en Rivieren in Canada

Of je nu over het harmonieuze witte zand van Basin Head Beach loopt of de oevers van de schilderachtige Yukon River verkent, de spectaculaire vergezichten over het water van Canada zullen zeker een onvergetelijk onderdeel van jouw reis met de camper zijn.

Canada heeft meer dan 202.000 km aan kustlijn die ideaal te verkennen is met een camper of buscamper als je die besluit te huren. Regenwouden en bergen verfraaien de achtergrond van de gouden stranden van Long Beach in Brits-Columbia, waar je tijdens het voorjaars- en zomerseizoen een glimp kunt opvangen van de indrukwekkende migratie van grijze walvissen. Wasaga Beach en Brackley Beach zijn ook prachtige locaties om even van de zon te genieten op je handdoek.

Als je een camper of buscamper huurt en landinwaarts rijdt, ga dan ook zeker langs Moraine Lake. Dit is een gletsjermeer in een vallei met tien bergtoppen en echt prachtig om te zien. Peddel over het turquoise water of neem een moedige duik vanaf de bergachtige oevers. 

Huur je een camper of buscamper? Parkeer die dan bij het beginpunt van de wandelroute naar Garibaldi Lake en loop langs wildebloemenweiden en watervallen naar dit meer toe. Het meer zelf is zo sereen dat het de torenhoge toppen die het omringen bijna perfect weerspiegelt.

Kampeerplaatsen in Canada

Het is erg belangrijk dat je alles weet van reizen met een camper. Van tevoren alvast locaties vastleggen om te overnachten is een handige manier om stress tijdens je grote roadtrip door Canada zoveel mogelijk te voorkomen. Bel dus voor je op reis gaat even naar de campings om a) de beschikbaarheid te controleren en b) te verzekeren dat ze alle faciliteiten hebben voor de camper of buscamper die je huurt.

Veel campings accepteren reserveringen tot wel zes maanden van tevoren, maar sommige werken op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Deze campings zijn tijdens het plannen van je reis het overwegen waard: Alice Lake Provincial Park, Whistlers Campground, Redstreak Campground en Campbell's Cove Campground.

Voor meer tips over hoe je je voorbereidt op je camperreis door Canada, lees je de campingtips op de blog van Indie Campers.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Canada