🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

view of Chicago over Lake Michigan

Camper Huren in Chicago

De beste vloot campers te huur in Chicago

Festivals Seizoensdeals 🎆

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: FESTIVALS24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

view of the waters in effigy mounds national park chicago

Campers en Buscampers Huren in Chicago

Chicago ligt aan Great Lake Michigan en midden in de meest schitterende natuurlijke omgeving van het Amerikaanse Midden-Westen. Huur een camper in Chicago om de schilderachtige oevers van het meer, de enorme kronkelende rivieren en uitgestrekte groenblijvende bossen te verkennen. Dompel je onder in de omgeving van de Great Lakes en beleef de wonderen van de Amerikaanse zogenoemde Heartlands.

Nationale Parken in de Omgeving van Chicago

Van de groenblijvende Northwoods tot de diep azuurblauwe wateren van de Great Lakes, is er in het noordelijke Midden-Westen geen gebrek aan natuurlijke schoonheid. Door een camper of buscamper te huren in Chicago geef je jezelf onbeperkt toegang tot de meest schilderachtige nationale parken van Amerika.

Huur een camper of buscamper en rijd bijvoorbeeld naar het Indiana Dunes National Park. Het park ligt aan een kustlijn van bijna 25 kilometer net buiten Chicago, waar je door de ruige duinen, betoverende draslanden en torenhoge bossen kunt wandelen.

Rijd vervolgens verder in oostelijke richting naar een van de meest bezochte nationale parken van Amerika: Cuyahoga Valley National Park. Het park biedt pittoreske watervallen, kilometers aan wandelroutes door bossen, verscholen bruggen en een levendige populatie aan wilde dieren.

Als alternatief kun je door een camper of buscamper te huren westwaarts rijden vanuit Chicago en bij het nationaal monument Effigy Mounds meer te weten komen over de Amerikaanse geschiedenis. In een van de mooiste gebieden aan de bovenste Mississippi-rivier vind je 200 diervormige heuvels (beeltenissen) in opmerkelijke volgorde. Dit nationale monument wordt als heilig beschouwd door de inheemse bevolking die de heuvels maakten, en geeft naast een meditatief landschap een kijkje in het inheems-Amerikaanse verleden.

De Meren en Rivieren Rondom Chicago

De omgeving van Chicago is een van de natste regio's van Amerika, dus er is een rijk waterlandschap om te ontdekken. Wandel langs kabbelende beken, peddel door betoverende draslanden of spring in een van de enorme Great Lakes om tijdens je roadtrip het hoofd koel te houden.

Je camperavontuur is niet compleet zonder een duik in het verfrissende Lake Michigan. Ervaar vervolgens de schilderachtige charme van Oval Beach of ga samen met de lokale bevolking lekker bijkomen op Montrose Beach. Als je even weg wilt van de drukte van de stad, rijd je met je camper of buscamper naar het Warren Dunes State Park, net ten oosten van Chicago.

Ten zuiden van Chicago bieden de hectaren aan draslanden, weiden en bossen rondom Lake Sara en Rend Lake rust en verwondering. Drijf langs de oevers van Silver Spring: een poel van natuurlijk bronwater die, zoals de naam al aangeeft, een zilverachtige glinstering heft.

Kampeerplaatsen in de Buurt van Chicago

Met zoveel spannende landschappen, is het belangrijk dat je een veilige plek hebt om weer uit te rusten en op te laden tijdens je roadtrip. Besluit je om een camper of buscamper te huren? Het is dan wat overnachtingen betreft altijd handig om de locaties van jouw voorkeur van tevoren even te bellen en te vragen of er wel plek is.

Veel campings accepteren reserveringen tot wel zes maanden van tevoren, maar sommige werken op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Hier zijn een paar campings die tijdens je tour door het Midden-Westen het overwegen waard zijn: Holland-Lake Macatawa Campground, Pikes Peak State Park Campground, Pride Valley Campground en Lake Sara Campground.

Terwijl je je voorbereidt om met de camper of buscamper die je huurtdoor het Amerikaanse Midden-Westen te rijden, hebben we vast enkele tips, trucs en informatiebronnen voor je om het leven van je dromen te leiden met je camper. Door een camper of buscamper te huren in Chicago dompel je jezelf op een spectaculaire manier onder in de adembenemende landschappen van het Amerikaanse Heartland, die je nog lang bij zullen blijven. Het wordt sowieso een onvergetelijke reis.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Chicago

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Chicago