🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Een pad naast bomem en een kanaal in delft

Camper Huren in de buurt van Delft

De beste vloot campers te huur in de buurt van Delft

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

twee torens voor een brug op een grasveld naast een meer in Delft

Alles over camper huren in Delft

Delft werd in de 12de eeuw gesticht als kleine nederzetting, maar kreeg een eeuw later al stadsrechten en groeide snel uit tot een belangrijke handelsstad in het gewest Holland. Delft ontwikkelde zich als centrum van industrie, kunst en wetenschap. Je kunt nog altijd veel oude monumentale gebouwen bewonderen in het hart van de stad, waaronder de Nieuwe Kerk, het stadhuis en het Pages huis. Delft is wereldberoemd vanwege Delfts blauw, aardewerk met de traditionele blauwe decoratie dat al sinds de 16de eeuw in de stad vervaardigd wordt. De roomboterkoekjes ‘Scheve Jantjes’, met de afbeelding van de Oude Kerk erop, zijn ook een typisch Delfts fenomeen en een lekkere snack voor tussendoor. Huur een camper in Delft en verken de stad.

Bereikbaarheid

Een camper huren in Delft is door de ligging in het drukke westen van Nederland ligt, heb je eenvoudig toegang tot snelwegen en treinstations. De A4 tussen Vlaardingen en Amsterdam loopt langs Delft, evenals de A13 van Rotterdam naar Den Haag. Meerdere afritten bieden toegang tot het historische Delft. De stad heeft 2 treinstations (Delft en Delft Campus), waarvan station Delft het belangrijkste is. Hier arriveren en vertrekken treinen van en naar Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht en Breda. Twee luchthavens liggen relatief dicht bij Delft, namelijk Rotterdam The Hague Airport (12 kilometer) en de internationale luchthaven Schiphol (49 kilometer). Vanaf beide luchthavens reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer of via de snelweg naar Delft.

Parkeren

Een buscamper huren in Delft kan verwarrend zijn met parkeren daarom geven we je graag wat informatie hierover.

Het stadshart is volledig autovrij, maar er zijn voldoende centraal gelegen parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeer aan straten zoals de Spoorsingel, waar een tarief van € 1,00 voor het eerste uur en € 4,50 voor daaropvolgende uren geldt. Andere centraal gelegen plekken zijn het Parkeerterrein Paardenmarkt en Parkeerterrein Gasthuisplaats, waar het uurtarief € 4,50 is. Buiten het centrum is P+R Delft Campus een aantrekkelijke plaats om je camper te parkeren, omdat deze plekken gratis zijn en je eenvoudig met de trein of tram naar het centrum kunt reizen.

Evenementen in Delft

Ga je een camperbus huren in Delft dan wil je deze evenementen niet missen:

  • Affligem Blues Festival, februari: Bluesfestival met ruim 70 optredens, theater- en filmvoorstellingen en workshops in 35 verschillende cafés in Delft. De toegangsprijs verschilt per optreden; van € 0,00 tot € 10,00.
  • Koningsdag, 27 april: Nationale feestdag die in Delft wordt gevierd met markten, feestjes en traditionele spelletjes. Toegang tot alle evenementen is gratis. 

Delft Fringe Festival, mei-juni: Theaterfestival dat een podium biedt aan opkomend talent op het gebied van muziek, theater en komedie. 

Ohm Festival, september: Delft’s eigen muziekfestival met optredens van Nederlandse en internationale artiesten. De ticketprijs start vanaf € 37,00.

Kamperen in Delft

Er zijn veel verschillende campings in Nederland, ga je een camperbusje huren in Delft dan is het goed om ergens in de buurt ook een campingplaats te reserveren.

  • Camping Delftse Hout – Deze stadscamping heeft onder meer een kinderboerderij, een openluchtzwembad en een snackbar voor de campinggasten. Het weektarief voor een camperplaats in het hoogseizoen is € 345,00.
  • Camping Hoek van Holland Dicht bij zee vind je grote staanplaatsen en recreatievoorzieningen zoals een voetbalveld en fietsverhuur. Je betaalt per nacht zo’n € 25,00 tot € 35,00.
  • Vakantiepark Kijkduin – Vier vakantie achter de Haagse duinen op deze camping met wifi, een midgetgolfbaan en een overdekt zwembad. In het hoogseizoen is het nachttarief voor campers minimaal € 50,00.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Delft