Bezit je een camper? Verdien €50 extra door je camper te verhuren voor eind september!

Camper Huren in de buurt van Delft

De beste vloot campers te huur in de buurt van Delft

Amsterdam - Amsterdam
-
2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

twee torens voor een brug op een grasveld naast een meer in Delft

Alles over camper huren in Delft

Delft werd in de 12de eeuw gesticht als kleine nederzetting, maar kreeg een eeuw later al stadsrechten en groeide snel uit tot een belangrijke handelsstad in het gewest Holland. Delft ontwikkelde zich als centrum van industrie, kunst en wetenschap. Je kunt nog altijd veel oude monumentale gebouwen bewonderen in het hart van de stad, waaronder de Nieuwe Kerk, het stadhuis en het Pages huis. Delft is wereldberoemd vanwege Delfts blauw, aardewerk met de traditionele blauwe decoratie dat al sinds de 16de eeuw in de stad vervaardigd wordt. De roomboterkoekjes ‘Scheve Jantjes’, met de afbeelding van de Oude Kerk erop, zijn ook een typisch Delfts fenomeen en een lekkere snack voor tussendoor. Huur een camper in Delft en verken de stad.

Bereikbaarheid

Een camper huren in Delft is door de ligging in het drukke westen van Nederland ligt, heb je eenvoudig toegang tot snelwegen en treinstations. De A4 tussen Vlaardingen en Amsterdam loopt langs Delft, evenals de A13 van Rotterdam naar Den Haag. Meerdere afritten bieden toegang tot het historische Delft. De stad heeft 2 treinstations (Delft en Delft Campus), waarvan station Delft het belangrijkste is. Hier arriveren en vertrekken treinen van en naar Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht en Breda. Twee luchthavens liggen relatief dicht bij Delft, namelijk Rotterdam The Hague Airport (12 kilometer) en de internationale luchthaven Schiphol (49 kilometer). Vanaf beide luchthavens reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer of via de snelweg naar Delft.

Parkeren

Een buscamper huren in Delft kan verwarrend zijn met parkeren daarom geven we je graag wat informatie hierover.

Het stadshart is volledig autovrij, maar er zijn voldoende centraal gelegen parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeer aan straten zoals de Spoorsingel, waar een tarief van € 1,00 voor het eerste uur en € 4,50 voor daaropvolgende uren geldt. Andere centraal gelegen plekken zijn het Parkeerterrein Paardenmarkt en Parkeerterrein Gasthuisplaats, waar het uurtarief € 4,50 is. Buiten het centrum is P+R Delft Campus een aantrekkelijke plaats om je camper te parkeren, omdat deze plekken gratis zijn en je eenvoudig met de trein of tram naar het centrum kunt reizen.

Evenementen in Delft

Ga je een camperbus huren in Delft dan wil je deze evenementen niet missen:

  • Affligem Blues Festival, februari: Bluesfestival met ruim 70 optredens, theater- en filmvoorstellingen en workshops in 35 verschillende cafés in Delft. De toegangsprijs verschilt per optreden; van € 0,00 tot € 10,00.
  • Koningsdag, 27 april: Nationale feestdag die in Delft wordt gevierd met markten, feestjes en traditionele spelletjes. Toegang tot alle evenementen is gratis. 

Delft Fringe Festival, mei-juni: Theaterfestival dat een podium biedt aan opkomend talent op het gebied van muziek, theater en komedie. 

Ohm Festival, september: Delft’s eigen muziekfestival met optredens van Nederlandse en internationale artiesten. De ticketprijs start vanaf € 37,00.

Kamperen in Delft

Er zijn veel verschillende campings in Nederland, ga je een camperbusje huren in Delft dan is het goed om ergens in de buurt ook een campingplaats te reserveren.

  • Camping Delftse Hout – Deze stadscamping heeft onder meer een kinderboerderij, een openluchtzwembad en een snackbar voor de campinggasten. Het weektarief voor een camperplaats in het hoogseizoen is € 345,00.
  • Camping Hoek van Holland Dicht bij zee vind je grote staanplaatsen en recreatievoorzieningen zoals een voetbalveld en fietsverhuur. Je betaalt per nacht zo’n € 25,00 tot € 35,00.
  • Vakantiepark Kijkduin – Vier vakantie achter de Haagse duinen op deze camping met wifi, een midgetgolfbaan en een overdekt zwembad. In het hoogseizoen is het nachttarief voor campers minimaal € 50,00.

Bezit je een camper? Verdien €50 extra door bij ons je camper te verhuren.

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? We geven €50 extra als jij je camper verhuurt!

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Camperbus huren in Delft

Wees voorbereid voor jouw road trip!
weergrafiek van Delft een maandelijks gemiddelde
Gemiddelde temperatuur per maand in Delft

Door haar ligging vlakbij de kust kent Delft een gematigd zeeklimaat, dat sterk wordt beïnvloed door luchtstromen vanaf de Noordzee en de Atlantische Oceaan. Dit brengt relatief koele zomers en milde winters met zich mee, uitzonderingen daargelaten. Deze historische stad in Zuid-Holland kent wintertemperaturen tussen de 0 en 5 graden, dus breng een muts, sjaal en dikke jas mee. Als het meezit, vriest het hard en kun je op de oude grachten schaatsen. Andere leuke activiteiten in de koude wintermaanden zijn het jaarlijkse Delft Blues Festival in februari en het bijwonen van de fascinerende Lichtjesavond. 

De meeste zonuren en hoogste temperaturen tref je in Delft in de zomermaanden, wanneer de waarden normaliter tot boven de 20 graden stijgen en de binnenstad volstroomt met zonaanbidders. Het Westerpop muziekfestival en het Varend Corso zijn dan een paar gave evenementen die je kan bijwonen. In de lente regeert de bloemenpracht en opbloeiend natuur in Delft, maar er zijn ook festivals zoals Koningsdag en de Golden Tenloop hardloopwedstrijd die veel publiek trekken. Ook kun je in dit seizoen wandelingen maken in het prachtige veenweidegebied Midden-Delfland, net buiten de stadsgrenzen.

De gemiddelde temperatuur in de lentemaanden loopt op tot 15 graden en het is een relatief droog seizoen vergeleken bij de andere jaargetijden. De herfst is vaak een onstuimig en regenachtig seizoen, met geregeld stormen en maxima van 12 graden. Maar gebeurtenissen zoals de kerstmarkten en Lichtjesavond maken een hoop goed.

Een camper huren in Delft is het best in april en mei. Tijdens deze periode kun je Koningsdag en Bevrijdingsdag meemaken, overal bloemen in bloei zien staan en op warmere dagen naar het strand trekken. Bovendien trekt Delft minder bezoekers dan tijdens de zomermaanden, wanneer de terrasjes afgeladen zijn en veel mensen gaan varen op de grachten. Tijdens de wintermaanden, van december tot maart, ontvangt Delft het minste aantal bezoekers.

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Delft

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief