Uitzicht op een meer en een groot monument in Den Haag

Camper Huren in de buurt van Den Haag

De beste vloot campers te huur in de buurt van Den Haag

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Water met overheidgebouwen in de achtergrond

Alles over camper huur Den Haag

Hoewel Den Haag voor Nederlandse begrippen een relatief ‘jonge’ stad is, werkte deze nederzetting aan de kust zich al snel op als vitaal bestuurlijk centrum. De adel vestigde zich hier vanaf de 14e eeuw en vandaag de dag vind je in Den Haag het parlement en het Internationaal Gerechtshof. Het Binnenhof is dan ook een van de trekpleisters, net als Huis ten Bosch en de Grote Markt met zijn vele terrasjes in de zomer. Typisch Haagse specialiteiten zijn het snoepgoed Haagse Hopjes en de likeur en jenever van de beroemde Van Kleef stokerij. Mooie Haagse ervaringen zijn verder uitwaaien op het strand van Scheveningen en een wandeltocht over het Binnenhof en langs de Hofvijver. Een camper huren in Den Haag is handig om alles te zien.

Bereikbaarheid

Met name in westelijk Nederland is Den Haag een aanzienlijk verkeersknooppunt. De A12 verbindt Den Haag met steden als Utrecht en Arnhem, terwijl de A4 een veelgebruikte weg is tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Verder lopen er vanuit Den Haag provinciale wegen naar populaire badplaatsen als Hoek van Holland en Katwijk aan Zee. De stad heeft maar liefst 5 treinstation, waarvan Den Haag Centraal het grootst. Hier arriveren en vertrekken treinen van en naar plaatsen als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Zwolle. Den Haag HS is eveneens een belangrijk station, met name voor regionale verbindingen met Leiden, Rotterdam, Delft en Dordrecht. Het internationale vliegveld Schiphol is eenvoudig met de auto en de trein bereikbaar binnen een uur. Rotterdam-The Hague Airport ligt slechts 20 kilometer bij de stad vandaan.

Parkeren

Een camperbus huren in Den Haag kan overweldigend zijn met parkeren daarom geven we je graag wat informatie hierover.

Zelfs als je met je camper de binnenstad opzoekt, kun je parkeerplaats bemachtigen. De beste opties zijn de zogeheten P+R parkeerplaatsen, waar het parkeren zelf goedkoop is en geen doorrijhoogtes geldt. Een fijne P+R plek is die bij Laan van NOI (dagtarief € 6,00), vanwaar je met de bus, tram en trein verder naar het centrum kunt reizen. P+R World Forum (€ 14,00 per dag) is een andere goede plek in het centrum. P+R Mariahoeve (gratis) en P+R Hoornwijck (dagtarief € 9,85) zijn uitstekende parkeerplekken buiten het stadscentrum.

Evenementen in Den Haag

Er zijn verschillende evenementen in Den Haag, ga je een buscamper huren in Den Haag overweeg dan om de volgende evenementen te bekijken.

  • Movies That Matter, maart / april: Filmfestival met documentaires en films over internationale mensenrechten. Een filmkaartje kost rond de € 10,00.
  • Parkpop, juni: Den Haags grootste jaarlijkse popfestival met een diversiteit aan optredens. De toegang tot Parkpop is gratis.
  • TodaysArt, september: Technologie en kunst komen samen op dit spectaculaire visuele festival waarbij licht- en muziekshows centraal staan. De prijs voor dagkaarten begint vanaf € 25,00.
  • Vliegerfestival Scheveningen, september: Honderden vliegers stijgen op vanaf het strand van Scheveningen tijdens het internationale Vliegerfestival. Er is geen toegangsprijs.

Kamperen in Den Haag

Campings in Nederland raken snel vol. Ga je een camperbusje huren in Den Haag dan is het goed om ergens in de buurt ook een campingplaats te reserveren. 

  • Camping Duinhorst - Familiecamping in Wassenaar met voorzieningen als een restaurant, campingwinkel, grote buitenspeelplaats en een openluchtzwembad. Een camperplek met elektriciteit kost ten minste € 18,00.
  • Minicamping Zwetzone - Kleinschalig kampeerterrein met overal gratis wifi, plus wasvoorzieningen, fiets- en motorbootverhuur. De prijs voor een camperplaats is € 20,50 tijdens het hoogseizoen.
  • Camping Le Parage - Deze camping ligt dicht bij het strand en heeft een animatieteam, speeltuin en fietsverhuur. Nachttarief: € 34,00 in het hoogseizoen en € 27,00 in het laagseizoen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Den Haag