Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in de buurt van Den Haag

De beste vloot campers te huur in de buurt van Den Haag

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Water met overheidgebouwen in de achtergrond

Alles over camper huur Den Haag

Hoewel Den Haag voor Nederlandse begrippen een relatief ‘jonge’ stad is, werkte deze nederzetting aan de kust zich al snel op als vitaal bestuurlijk centrum. De adel vestigde zich hier vanaf de 14e eeuw en vandaag de dag vind je in Den Haag het parlement en het Internationaal Gerechtshof. Het Binnenhof is dan ook een van de trekpleisters, net als Huis ten Bosch en de Grote Markt met zijn vele terrasjes in de zomer. Typisch Haagse specialiteiten zijn het snoepgoed Haagse Hopjes en de likeur en jenever van de beroemde Van Kleef stokerij. Mooie Haagse ervaringen zijn verder uitwaaien op het strand van Scheveningen en een wandeltocht over het Binnenhof en langs de Hofvijver. Een camper huren in Den Haag is handig om alles te zien.

Bereikbaarheid

Met name in westelijk Nederland is Den Haag een aanzienlijk verkeersknooppunt. De A12 verbindt Den Haag met steden als Utrecht en Arnhem, terwijl de A4 een veelgebruikte weg is tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Verder lopen er vanuit Den Haag provinciale wegen naar populaire badplaatsen als Hoek van Holland en Katwijk aan Zee. De stad heeft maar liefst 5 treinstation, waarvan Den Haag Centraal het grootst. Hier arriveren en vertrekken treinen van en naar plaatsen als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Zwolle. Den Haag HS is eveneens een belangrijk station, met name voor regionale verbindingen met Leiden, Rotterdam, Delft en Dordrecht. Het internationale vliegveld Schiphol is eenvoudig met de auto en de trein bereikbaar binnen een uur. Rotterdam-The Hague Airport ligt slechts 20 kilometer bij de stad vandaan.

Parkeren

Een camperbus huren in Den Haag kan overweldigend zijn met parkeren daarom geven we je graag wat informatie hierover.

Zelfs als je met je camper de binnenstad opzoekt, kun je parkeerplaats bemachtigen. De beste opties zijn de zogeheten P+R parkeerplaatsen, waar het parkeren zelf goedkoop is en geen doorrijhoogtes geldt. Een fijne P+R plek is die bij Laan van NOI (dagtarief € 6,00), vanwaar je met de bus, tram en trein verder naar het centrum kunt reizen. P+R World Forum (€ 14,00 per dag) is een andere goede plek in het centrum. P+R Mariahoeve (gratis) en P+R Hoornwijck (dagtarief € 9,85) zijn uitstekende parkeerplekken buiten het stadscentrum.

Evenementen in Den Haag

Er zijn verschillende evenementen in Den Haag, ga je een buscamper huren in Den Haag overweeg dan om de volgende evenementen te bekijken.

  • Movies That Matter, maart / april: Filmfestival met documentaires en films over internationale mensenrechten. Een filmkaartje kost rond de € 10,00.
  • Parkpop, juni: Den Haags grootste jaarlijkse popfestival met een diversiteit aan optredens. De toegang tot Parkpop is gratis.
  • TodaysArt, september: Technologie en kunst komen samen op dit spectaculaire visuele festival waarbij licht- en muziekshows centraal staan. De prijs voor dagkaarten begint vanaf € 25,00.
  • Vliegerfestival Scheveningen, september: Honderden vliegers stijgen op vanaf het strand van Scheveningen tijdens het internationale Vliegerfestival. Er is geen toegangsprijs.

Kamperen in Den Haag

Campings in Nederland raken snel vol. Ga je een camperbusje huren in Den Haag dan is het goed om ergens in de buurt ook een campingplaats te reserveren. 

  • Camping Duinhorst - Familiecamping in Wassenaar met voorzieningen als een restaurant, campingwinkel, grote buitenspeelplaats en een openluchtzwembad. Een camperplek met elektriciteit kost ten minste € 18,00.
  • Minicamping Zwetzone - Kleinschalig kampeerterrein met overal gratis wifi, plus wasvoorzieningen, fiets- en motorbootverhuur. De prijs voor een camperplaats is € 20,50 tijdens het hoogseizoen.
  • Camping Le Parage - Deze camping ligt dicht bij het strand en heeft een animatieteam, speeltuin en fietsverhuur. Nachttarief: € 34,00 in het hoogseizoen en € 27,00 in het laagseizoen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip

Camperbus huren in Den Haag

Weergrafiek Den Haag weergeeft de gemiddelde temperatuur per maand
Gemiddelde temperatuur per maand in Den Haag

Den Haag neemt qua inwonertal de derde plaats in Nederland en is bovendien een belangrijk politiek centrum. Deze stad aan de Zuid-Hollandse kustlijn biedt een thuis aan ruim 500.000 mensen en kent (net als veel andere Nederlandse steden) een gematigd zeeklimaat. De ‘Hofstad’ krijgt daarom te maken met frisse maar geen extreme winters en tamelijk warme zomers met minima van 20 graden.

De zomer is dan ook een droomtijd om te luieren aan het strand van Scheveningen, een rondje te lopen door de magische Japanse Tuin of om te fietsen en wandelen door het beschermde Westduinpark. Warm weer is niet gegarandeerd tijdens de Nederlandse zomer, ga je een camper huren in Den Haag  neem dan ook wat truien en een dunne jas mee voor koele avonden.

In de lente zul je vermoedelijk evenveel plezier beleven als in de zomer. De bloemenpracht is dan volop aanwezig en dankzij temperaturen van gemiddeld 12 tot 15 graden kun je al volop genieten van buitenactiviteiten. Bekijk de bloemenzee bij de prachtige laan Lange Voorhout of wandel rond in Madurodam, waar bekende bouwwerken en natuurgebieden op kleine schaal afgebeeld zijn. 

De winter brengt geregeld vrieskou, maar de gemiddelde temperatuur in december en januari blijft steken op 3 tot 5 graden. Dit is het juiste moment om bijvoorbeeld inkopen te doen bij de prachtige Passage of literaire lezingen bij te wonen tijdens het Winternachten Festival. Tijdens de herfst kan ook al winterse neerslag vallen, de gemiddelde temperatuur zakt onder de 10 graden en er steekt soms een storm op. Ideaal weer voor het traditionele Vliegerfestival op het strand of een rondje langs beroemde kunstwerken in het Mauritshuis.

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Den Haag

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief