🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Denver landscape

Camper Huren in Denver

De beste vloot campers te huur in Denver

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

City view of Denver

Camper huren in Denver

Denver, de hoofdstad van Colorado, is de dichtstbevolkte stad van de staat, met meer dan 700.000 mensen die er hun thuis noemen. De stad ligt in de vallei van de South Platte River, even ten oosten van de Front Range van de Rocky Mountains. Downtown Denver ligt onmiddellijk ten oosten van de samenvloeiing van de South Platte River en Cherry Creek.

Denver, dat de bijnaam "Mile High City" draagt vanwege zijn hoogte, ligt precies 5.280 voet boven de zeespiegel en kan bogen op 300 dagen zonneschijn per jaar. Zoals je je kunt voorstellen, maakt dit de stad het hele jaar door tot een ideale bestemming voor toeristen.

De stad zelf heeft 200 parken en bijna 20.000 hectare parken in de nabijgelegen Rocky Mountains, waardoor het een van de beste steden in de V.S. is om terug te keren naar de natuur. De streek is ook ongelooflijk milieubewust, en staat in de top 30 van groenste steden in Amerika.

Denver verwelkomt elk jaar miljoenen toeristen die worden aangetrokken door de overvloed aan buitenactiviteiten en de pompende stadse kost. Of je nu van een goede wandeling houdt of een sucker bent voor een goed voer, in Denver vind je alles wat je wilt en meer.

Bereikbaarheid

Als je een camper huurt in Denver, kun je er met de auto komen. Denver is kriskras doorkruist met snelwegen, waarvan de belangrijkste de Interstate highway 70 is, die het hele land overspant en heel Colorado doorkruist.Je kunt Denver ook per vliegtuig bereiken. Denver International Airport bedient het grootstedelijk gebied van Denver en ook de grotere Front Range Urban Corridor. Het vliegveld ligt op 25 mijl van Downtown Denver.De trein is een andere optie. De Amtrak Zephyr rijdt dagelijks tussen San Francisco en Chicago, en stopt onderweg in Denver. Bekend als een van de schilderachtigste treinroutes in de Verenigde Staten, is de reis over de Rockies de prijs van het kaartje bijzonder waard.

Plaatsen om te bezoeken

  • Red Rocks Park and Amphitheater: Het Red Rocks Park en Amphitheater ligt op ongeveer 15 mijl van het stadscentrum en is het pendelen meer dan waard. Red Rocks is zowel een stadspark als een live muziekpodium dat eigendom is van de stad Denver. Het dankt zijn naam aan de rode zandstenen rotsformaties die de wanden van het openlucht amfitheater vormen.
  • Denver Botanic Gardens: De Denver Botanic Gardens is een van de grootste in de Verenigde Staten, uitgestrekt over 23 acres naast Cheesman Park. De tuin is een centrum van inheemse planten en prijst duurzame praktijken aan. Met meer dan 40 afzonderlijke tuinen ben je er zeker van te verdwalen tussen het groen in dit mooi aangelegde park.
  • Denver Zoo: De Denver Zoo werd eind 1800 opgericht en heeft een rijke geschiedenis van natuurbehoud. Vandaag kun je deze prachtig aangelegde dierentuin verkennen, met elk verblijf aangepast aan de diersoort die het herbergt.

Parkeren in Denver

Parkeren op straat in Denver kost gemiddeld $ 1 per uur met een gemiddelde limiet van maximaal 2 uur. Opgemerkt moet worden dat Denver kosten aanrekent voor 's nachts parkeren en eist dat je je voertuig 100 voet verplaatst als het 2 uur geparkeerd staat van 8 tot 22 uur.

Als je kiest voor parkeren in een garage of op een parkeerplaats kom je uit op € 3,52 tot € 21,12 per uur. Er zijn een aantal speciale garages in de hele stad, met prijzen die stijgen naarmate je dichter bij het centrum komt.

Jaarlijkse evenementen in Denver

  • Denver St Patrick’s Parade: Alleen New York evenaart Denver voor de omvang van hun St Patrick's Day parade. De parade van de stad wordt gekenmerkt door enorme praalwagens, kleurrijke optredens, en enthousiaste marching bands. Of je nu je erfgoed wilt vieren of je gewoon wilt onderdompelen in de cultuur, de St Patrick's viering van Denver mag je niet missen.
  • Cinco De Mayo Festival: Het Cinco De Mayo festival is een van de grootste culturele evenementen in Colorado. De vieringen in Denver bieden live-entertainment, eten en drinken, kunsttentoonstellingen, en een overvloed aan kinderactiviteiten.
  • Juneteenth Music Festival: Het Juneteenth Music Festival is een cultureel feest ter herdenking van het einde van de slavernij en ter viering van de Afro-Amerikaanse geschiedenis. Het festival trekt jaarlijks meer dan 50.000 mensen en is een van de belangrijkste vieringen van de stad.

Camping in Denver

  • Dakota Ridge RV Park: Het Dakota Ridge camper Park is het beste van twee werelden, en combineert het rustieke buitenleven met de cultuur van de grote stad. Alle beste attracties van Denver liggen op slechts enkele minuten van deze centrale plaats. Dagtarieven variëren van € 44 tot € 67,75.
  • Loveland RV Resort: Centraal gelegen biedt dit resort snelle toegang tot de bergen en de stad, en ook tot een aantal andere attracties. Voorzien van alle voorzieningen die je nodig hebt om je verblijf soepel te laten verlopen, is het Loveland camper Resort een van de beste in Denver. Voor een verblijf betaal je € 45,75 tot € 54,55 per nacht.
  • Garden of the Gods RV Resort: Het Garden of the Gods camper Resort is ideaal voor wie de wandelpaden in de bergen wil verkennen, en heeft een ontzagwekkend landschap en 5-sterren voorzieningen. De tarieven hangen af van je reisdatum en hun website heeft een handig rekenhulpmiddel om je te helpen boeken.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Denver

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Denver