🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Haeuser mit Park im Vordergrund und Baeumen in Dortmund

Camper Huren in de buurt van Dortmund

De beste vloot campers te huur in de buurt van Dortmund

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

town square in dortmund

Camper huren in Dortmund

Met ruim een half miljoen inwoners is de stad Dortmund een van de 9 grootste steden van Duitsland en de op twee na grootste stad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Als onderdeel van de metropoolregio Rijn-Ruhr wordt de voormalige industriële metropool nu beschouwd als het culturele centrum van het oostelijke Ruhrgebied.

Dortmund staat bekend als een bolwerk van talrijke evenementen en festivals, bijvoorbeeld de "Mayday", die sinds 1991 jaarlijks in de Westfalenhallen wordt gehouden. De stad staat ook bekend om zijn ongewoon gevarieerde architectuur en binnenstedelijke parken, zoals het Rombergpark, die deel uitmaken van de bezienswaardigheden. Voetbalfans brengen graag een bezoek aan het Westfalenstadion. En als u klaar bent met het verkennen van Dortmund, liggen andere must-see metropolen zoals Düsseldorf en Keulen op slechts een steenworp afstand met de camper.

Reizen naar Dortmund

Met de auto, de trein of het vliegtuig naar Dortmund komen is kinderspel, want de hele regio is zeer goed aangesloten op het verkeersnet.

De snelwegen A40, A44, A45 en A1 lopen rond de stad, net als de rijkswegen B1, B54 en B236. Het maakt niet uit uit welke richting u komt, u kunt Dortmund snel met de auto bereiken.

Met de trein kunt u rechtstreeks naar het hoofdstation van Dortmund reizen. Regionale treinen en intercitytreinen uit heel Duitsland stoppen hier elke dag. Met de ICE-trein bent u bijvoorbeeld vanuit Berlijn in minder dan 4 uur op uw bestemming.

U kunt rechtstreeks naar de luchthaven van Dortmund vliegen. Bekende luchtvaartmaatschappijen vliegen op de luchthaven, met EasyJet, Ryanair of Eurowings.

Parking in Dortmund

Als u een camper huurt in Dortmund en op zoek bent naar een parkeerplaats, kunt u net als met een auto overal parkeren waar dat is toegestaan en mits u een voldoende grote parkeerplaats vindt. Ofwel is de betreffende parkeerplaats gratis ofwel kost het tussen de één en twee euro per uur. Voldoende ruimte biedt het Mobilcamp Wischlingen met in totaal 45 camperparkeerplaatsen in Dortmund.

Jaarlijkse evenementen in Dortmund

Als u een camper huurt in Dortmund, mag u de volgende evenementen niet missen:

  • Juicy Beats (juli): een meerdaags festival met een internationale line-up en vele muziekgenres in het Westfalenpark. Tickets vanaf €100.
  • Extraschicht Cultuur Festival (laatste zaterdag in juni): De nacht van de industriële cultuur in 22 steden in het Ruhrgebied, waaronder Dortmund. Tickets vanaf €13,50 (early bird), €22 aan de kassa.
  • Mayday (april): Waarschijnlijk het grootste en bekendste EDM evenement in Duitsland. Tickets vanaf €66 plus reserveringskosten, kassa €78.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Dortmund