Rhein river in Düsseldorf

Camper Huren in Düsseldorf

De beste vloot campers te huur in Düsseldorf

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

River and ferris wheel in Dusseldorf

Camper huren Düsseldorf

Düsseldorf vormt samen met Keulen de bestuurlijke regio van het Rijnlandse metropolitane gebied. De stad telt meer dan 5 miljoen inwoners, en dit aantal groeit nog steeds. Vooral de Japanse cultuur is in Düsseldorf heel gewoon. Little Tokyo, dat in 2013 zelfs werd uitgeroepen tot immaterieel cultureel erfgoed, ligt aan de Immermannstraße (Immermannstraat). Wanneer u een camper huurt in Düsseldorf, kunt u helemaal naar Azië reizen, althans figuurlijk. Naast restaurants die heerlijke Aziatische gerechten serveren, wachten er supermarkten, boekwinkels en leuke winkeltjes op u.

Een andere wereldberoemde locatie is de Königsallee, de luxe winkelstraat van Düsseldorf. Niet ver daarvandaan vindt u talrijke boetieks en warenhuizen, maar ook meer betaalbare en tweedehands winkels. Een bezoek aan de Rijnmetropool is niet compleet zonder een stop bij een van de Düsseldorfse brouwerijen. Bovendien kunt u nooit te veel tijd doorbrengen in de musea van de stad of de cultuur van de stad ervaren.

Reizen naar Düsseldorf

Veel wegen leiden naar Rome en bijna evenveel Autobahnen leiden naar Düsseldorf. De stad ligt midden in een van de dichtste Autobahnen van heel Europa, met de A3, A44, A46, A52, A57, A59, en A524. Als u een camper in Düsseldorf huurt, kunt u de stad vanuit elke richting bereiken.

 De luchthaven van Düsseldorf ligt op slechts 10 minuten van het centrum en er landen vluchten uit 203 steden over de hele wereld. 46 luchtvaartmaatschappijen vliegen in en uit de luchthaven, waaronder Condor, EasyJet, Eurowings, Lufthansa, Air France, British Airways, Austrian Airlines, en TUI.

 U kunt ook met de trein komen. Het centraal station van Düsseldorf is een van de drukste treinstations van Duitsland en heeft daarom uitstekende langeafstandsverbindingen met IC- (Inter City) en ICE-treinen (Inter City Express).

Parkeren in Düsseldorf

Volgens de verkeersregels is het perfect in orde om aan de kant van de weg te parkeren met uw camperhuur in Düsseldorf - tot 14 dagen. Toch zal het niet gemakkelijk zijn om een plek te vinden die groot genoeg is om te parkeren op een geschikte plek in de stad.

 Een betere oplossing is om te parkeren op het Rheinterrasse / Tonhalle parkeerterrein. Van daaruit kunt u het centrum van de stad te voet of met het openbaar vervoer bereiken. Het parkeerterrein kost €2,70 per uur en maximaal €16 per dag. Tijdens Caravan Salon, de vakbeurs voor mobiel reizen, kunt u ook parkeren bij het Caravan Center voor €34 per nacht.

Jaarlijkse evenementen in Düsseldorf

Jaarlijkse activiteiten die u niet wilt missen als u een camper huurt in Düsseldorf:

  • Japan Day (mei of juni): een traditioneel festival dat jaarlijks de Duits-Japanse vriendschap erkent. De festiviteiten vinden plaats langs de Rijnpromenade en op de Burgplatz. Gratis.
  • Carnaval (loopt van 11 november tot Aswoensdag van het volgende jaar): Carnavalsevenementen omvatten toneelvoorstellingen, bals en een Vette Maandag-optocht. Straatfestival tussen Altweiber (carnavalsdag voor vrouwen) en Aswoensdag. Deelname aan het straatfeest is gratis.
  • Frankrijk Festival (juli); groot toeristisch evenement met de traditionele cultuur om de Duits-Franse banden te versterken. Toegangsprijs tussen €5 en €9.

Campsite in Düsseldorf

  • Camping Lörick in het noorden van de stad, goed onderhouden en zeer groen, met een eigen biertuin. Voor campers tot 9 meter, €10, plus €7 per volwassene en €4 per kind.
  • Rheincamping Meerbusch, zeer idyllisch gelegen in een natuurgebied aan de Rijn. $22-28 voor de parkeerplaats, plus €10 per volwassene en €6 per kind.
  • Wohnmobilstellplatz Niederrhein, nieuw aangelegd in 2014, met een ideale Autobahn-verbinding. Voordelige parkeerplaatsen vanaf €13,50.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Düsseldorf