Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in de buurt van Eindhoven

De beste vloot campers te huur in de buurt van Eindhoven

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

een woonwijk met mooie herfstige bomen eromheen

Alles over camper huren in Eindhoven

Hoewel Eindhoven niet zo’n lange historie heeft als sommige Hollandse steden, speelde de stad toch een belangrijke 3 rol in Gelderse Oorlogen en de Tachtigjarige Oorlog. Daarnaast ontwikkelde de stad zich tot een significante gildestad. Na de ontwikkeling van de textiel- en tabaksindustrie, bracht Philips met gloeilampen een compleet nieuw en succesvol industrieel concept naar Eindhoven. De stad is nu vooral bekend van deze (tegenwoordige) multinational en de voetbalclub PSV, die uitkomt in de Nederlandse Eredivisie. Tot de bekendste gebouwen horen het eigenzinnige Van Abbemuseum, het modernistische centraal station en de Vesteda Toren. Tot typisch Eindhovense specialiteiten behoren de worstenbroodjes, speciaalbiertjes van de Stadsbrouwerij en koffie van de Stadsbranderij. Huur een buscamper en bezoek het allemaal!

Bereikbaarheid

Eindhoven ligt geografisch gezien op een kruispunt waar wegen en spoorlijnen uit het zuiden en westen van Nederland samenkomen. De stad ligt langs de rijksweg A2, waardoor je zonder problemen gemakkelijk vanuit Amsterdam, Utrecht en ‘s Hertogenbosch naar de ‘Lichtstad’ reist. Ook de A58 vanuit Roosendaal, Breda en Tilburg is een belangrijke snelweg die leidt naar Eindhoven. Station Eindhoven Centraal ontvangt Intercity’s uit voorname steden in het zuiden, zoals Maastricht en Venlo. Maar er zijn ook rechtstreekse spoorverbindingen met steden zoals Rotterdam en Utrecht. Eindhoven zelf heeft een internationale luchthaven, die 8 kilometer buiten het stadscentrum ligt. Ook de grote luchthaven Schiphol is gemakkelijk per trein (1,5 uur) en auto (1,5 uur) bereikbaar. Nederland is zoals je wellicht al wist niet heel groot en als je een camperbusje huurt kan je veel steden bereiken.

Parkeren

Er zijn veel parkeerterreinen en -garages beschikbaar in Eindhoven. In het centrum is de Q-Park P + R Fuutlaan een geschikte parkeerplaats voor campers. Het uurtarief hier is € 1,56 en het dagtarief maximaal € 7,88. Ook het parkeerterrein Vonderweg (€ 2,50 per uur) is een goede plek in het centrum, terwijl ParkingYou TD gebouw (€ 1,20 p.u. / € 6,00 p.d.) en Parkeerplaats Dorgelo (€ 2,00 p.u. / 6,30 p.d.) goedkope alternatieven even buiten het stadscentrum zijn.

Evenementen in Breda

  • Carnaval, februari – Eindhoven verandert radicaal in ‘Lampegat’ tijdens het Carnaval, wanneer verkleedpartijen, kroegentochten en parades de stad in vuur en vlam zetten. Toegang is gratis.
  • Koningsnacht- en Dag, 26/27 april – Feestjes en concerten gaan vooraf aan Koningsdag, waarop Eindhoven vol staat met eettentjes en marktkraampjes. Gratis toegang.
  • Hidden Garden Festival, augustus – Elektronische muziek en aantrekkelijke foodtrucks gaan hand in hand tijdens dit evenement in het Philips de Jongh park. Ticketprijs: € 32,00 tot € 40,00.
  • Glow, november – Zo’n 35 internationale artiesten verlichten de stad met hun kunstwerken, gemaakt van lampjes. Ieder jaar is het thema van dit festival anders. Er geldt geen entreeprijs voor Glow.

Kamperen

  • Vakantiepark Witven - Grote camping langs een recreatiemeer, met voorzieningen als een bakkerij, fietsverhuur en een midgetgolfbaan. Nachttarief vanaf € 25,00.
  • Camping ‘t Dekske - Gezellige en groene camping omringd door natuur, met ruime plaatsen speciaal voor campers. Prijzen van € 18,50 tot € 21,50.

Camping De Bocht - Vakantiepark in de leuke plaats Oirschot met een zwembad, tafeltennistafels en picknickgedeelte. Je kan ook een huurcamper meenemen. Prijs per nacht vanaf € 30,00.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw road trip!

Camperbus huren in Eindhoven

Weergrafiek eindhoven
Gemiddelde temperatuur per maand in Eindhoven

Eindhoven completeert de top 5 van Nederlandse steden, na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De ‘Lichtstad’ heeft ruim 235.000 inwoners en, evenals de meeste andere Nederlandse steden, een gematigd zeeklimaat. Hierdoor valt de neerslag gelijk verdeeld over het hele jaar, heeft Eindhoven vrij koude winters en milde zomers. 

De gemiddelde temperatuur in de winter is 5 tot 8 graden, maar dit weerhoudt de Eindhovenaren er niet van Carnaval te vieren in februari en de verlichte binnenstad te verkennen tijdens het Fijne Feestdagen Festival in december. IJskoude periodes met temperaturen tot -10 komen soms ook voor, dus je kunt het beste een dikke jas, muts en sjaal inpakken voor een trip in de winter.

De zomer daarentegen is bijzonder aangenaam, met temperaturen van gemiddeld 20 graden en 7 zonuren. De perfecte tijd dus om een terrasje te pakken op de Markt, ‘s avonds de betoverende Lichtjesroute te lopen door de stad of de bevrijding van Eindhoven vieren op 18 september.

Hoewel de herfst guur en onstuimig kan zijn met geregeld storm en maximum temperaturen van 14 graden, heeft Eindhoven de leukste activiteiten in petto tijdens dit seizoen. Je kunt het waanzinnige lichtfestival Glow bezoeken of de Dutch Design Week, de traditioneel ieder jaar in Eindhoven plaatsvindt, een camper huren in Eindhoven is dan gunstig om alles makkelijk te bezoeken.

In de lente bungelen de temperaturen meestal tussen de 12 en 20 graden, en is Eindhoven het decor van traditionele festivals zoals Koningsdag. Ook staat de natuur in volle bloei en kun je mooie wandelingen maken in Wandelpark Eckart of rond het Rietven.

Een camperbus huren in Eindhoven in de lente is dan ook een ideaal seizoen. Natuurgebieden zoals de Molenheide zijn bedekt met wilde bloemen, het weer is vaak al aangenaam voor buitenactiviteiten en de huurprijzen van campers zijn relatief laag vergeleken bij de zomer. Ook zijn er diverse stadsparken, zoals Philips de Jongh Wandelpark, waar je ook heerlijk kan picknicken.

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Eindhoven

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief