Hemel uitzicht op Eindhoven

Camper Huren in de buurt van Eindhoven

De beste vloot campers te huur in de buurt van Eindhoven

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

een woonwijk met mooie herfstige bomen eromheen

Alles over camper huren in Eindhoven

Hoewel Eindhoven niet zo’n lange historie heeft als sommige Hollandse steden, speelde de stad toch een belangrijke 3 rol in Gelderse Oorlogen en de Tachtigjarige Oorlog. Daarnaast ontwikkelde de stad zich tot een significante gildestad. Na de ontwikkeling van de textiel- en tabaksindustrie, bracht Philips met gloeilampen een compleet nieuw en succesvol industrieel concept naar Eindhoven. De stad is nu vooral bekend van deze (tegenwoordige) multinational en de voetbalclub PSV, die uitkomt in de Nederlandse Eredivisie. Tot de bekendste gebouwen horen het eigenzinnige Van Abbemuseum, het modernistische centraal station en de Vesteda Toren. Tot typisch Eindhovense specialiteiten behoren de worstenbroodjes, speciaalbiertjes van de Stadsbrouwerij en koffie van de Stadsbranderij. Huur een buscamper en bezoek het allemaal!

Bereikbaarheid

Eindhoven ligt geografisch gezien op een kruispunt waar wegen en spoorlijnen uit het zuiden en westen van Nederland samenkomen. De stad ligt langs de rijksweg A2, waardoor je zonder problemen gemakkelijk vanuit Amsterdam, Utrecht en ‘s Hertogenbosch naar de ‘Lichtstad’ reist. Ook de A58 vanuit Roosendaal, Breda en Tilburg is een belangrijke snelweg die leidt naar Eindhoven. Station Eindhoven Centraal ontvangt Intercity’s uit voorname steden in het zuiden, zoals Maastricht en Venlo. Maar er zijn ook rechtstreekse spoorverbindingen met steden zoals Rotterdam en Utrecht. Eindhoven zelf heeft een internationale luchthaven, die 8 kilometer buiten het stadscentrum ligt. Ook de grote luchthaven Schiphol is gemakkelijk per trein (1,5 uur) en auto (1,5 uur) bereikbaar. Nederland is zoals je wellicht al wist niet heel groot en als je een camperbusje huurt kan je veel steden bereiken.

Parkeren

Er zijn veel parkeerterreinen en -garages beschikbaar in Eindhoven. In het centrum is de Q-Park P + R Fuutlaan een geschikte parkeerplaats voor campers. Het uurtarief hier is € 1,56 en het dagtarief maximaal € 7,88. Ook het parkeerterrein Vonderweg (€ 2,50 per uur) is een goede plek in het centrum, terwijl ParkingYou TD gebouw (€ 1,20 p.u. / € 6,00 p.d.) en Parkeerplaats Dorgelo (€ 2,00 p.u. / 6,30 p.d.) goedkope alternatieven even buiten het stadscentrum zijn.

Evenementen in Breda

  • Carnaval, februari – Eindhoven verandert radicaal in ‘Lampegat’ tijdens het Carnaval, wanneer verkleedpartijen, kroegentochten en parades de stad in vuur en vlam zetten. Toegang is gratis.
  • Koningsnacht- en Dag, 26/27 april – Feestjes en concerten gaan vooraf aan Koningsdag, waarop Eindhoven vol staat met eettentjes en marktkraampjes. Gratis toegang.
  • Hidden Garden Festival, augustus – Elektronische muziek en aantrekkelijke foodtrucks gaan hand in hand tijdens dit evenement in het Philips de Jongh park. Ticketprijs: € 32,00 tot € 40,00.
  • Glow, november – Zo’n 35 internationale artiesten verlichten de stad met hun kunstwerken, gemaakt van lampjes. Ieder jaar is het thema van dit festival anders. Er geldt geen entreeprijs voor Glow.

Kamperen

  • Vakantiepark Witven - Grote camping langs een recreatiemeer, met voorzieningen als een bakkerij, fietsverhuur en een midgetgolfbaan. Nachttarief vanaf € 25,00.
  • Camping ‘t Dekske - Gezellige en groene camping omringd door natuur, met ruime plaatsen speciaal voor campers. Prijzen van € 18,50 tot € 21,50.

Camping De Bocht - Vakantiepark in de leuke plaats Oirschot met een zwembad, tafeltennistafels en picknickgedeelte. Je kan ook een huurcamper meenemen. Prijs per nacht vanaf € 30,00.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Eindhoven