Camper verhuur in Engeland

Droom je ervan om in een camper te wonen? We hebben het antwoord.

Bekijk onze lange termijn verhuur van campers en reserveer je nieuwe huis op vier wielen! Pas de hele ervaring aan tegen onverslaanbare prijzen.

Boek nu

Droom je ervan om in een camper te wonen? We hebben het antwoord.

Boek nu
We have a range of services and essensials available for your conveinience when you rent an RV at Indie Campers

Onze services en roadtrip benodigdheden

 • 24/7 ophalen en inleveren

 • Pechhulp

 • Vliegveld Transfer

 • Reisadvies

 • Schone lakens en beddengoed

 • Keukenpakket

 • Schoonmaakpakket

 • Ongelimiteerde Kms

Camper huren in Engeland

De volgende campers zijn beschikbaar in onze lokale depots Engeland. Kom erachter welke het beste bij jouw roadtrip past

Side view of the Active Model
Active

Fiat Ducato Diesel, 2015-18

MH2, 2.0 Multijet 115

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  5,41m x 2,69m x 2,75m

 • WC

  Douche en draagbaar toilet inbegrepen

 • 2 vaste dubbele bedden

  Onderste - 1.87m x 1.40m | Bovenste - 1.80m x 1.40m

Atlas

Fiat Ducato Diesel, 2019 (geproduceerd door Knaus)

2.3 Multijet 130

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  7,01m x 3,00m x 2,79m

 • WC

  Geïntegreerde badkamer met douche

 • 2 uitschuifbare dubbele bedden

  Achterkant - 2.01m x 1.33m | Verhoogd - 2.10m x 1.23m

Hier kun je een roadtrip in Engeland beginnen

Huur een camper in één van onze populaire steden in Engeland. Check de lokale beschikbaarheid van campers, evenals leuke routes en tips van experts.

Nature landscapes of London
Londen

Londen is zoveel meer dan de hoofdstad en Engeland en het Verenigd Koninkrijk. Het is een diverse metropolis van enorme omvang; waar je streetfood vindt uit alle werelddelen; waar urban jungle niet alleen beton, maar ook unieke stadsbiotopen in de vorm van parken en tuinen omvat; waar je gratis wereldberoemde musea bezoekt en kleine straatjes en verborgen steegjes je doen dromen over een Victoriaans verleden.

Handig om te weten over Engeland

Hier vind je essentiële informatie voor camperreizigers in Engeland

Brandstof

De prijs van een liter brandstof in Engeland is gemiddeld, vergeleken met andere Europese landen, wat het een uitstekende keuze maakt voor lange roadtrips.

Snelheidslimieten

De snelheidslimiet op de snelwegen is 112 km/u (70mph). Op de regionale wegen zijn de snelheidslimieten tussen de 80km/u (50mph) en 96km/u (60mph).

Autowegen

De belangrijkste wegen in Engeland zijn uitstekend onderhouden, maar in de winter kan het land onderhevig zijn aan slecht weer, wat kan zorgen voor sneeuw op het wegdek. In de winter zijn veiligheidsmaatregelen, zoals winterbanden, nodig.

Tolwegen

Engeland heeft een paar tolwegen waar je contant of met creditcard of pinpas kunt betalen. Als je geen inwoner van Engeland bent, vergeet dan niet dat je aan de linkerkant van de weg moet rijden! Let dus extra op bij rotondes en kruispunten.

Kampeerregels

Hoewel het verboden is om langs de weg te overnachten, zul je veel prima camperstops vinden waar je de nacht door kunt brengen, zowel gratis als betaald.

Reiskosten

Engeland heeft gemiddelde Europese prijzen (uitzonderingen, zoals Londen, daargelaten). Een gemiddeld driegangendiner voor twee personen kost ongeveer £50.

Weer

Afhankelijk van de regio zorgt het milde zeeklimaat van Engeland voor koel en bewolkt weer. De zomers zijn gemiddeld iets koeler dan op het Europese vasteland, terwijl de winters milder zijn. Regen is gebruikelijk gedurende het hele jaar, en in de winter kan het sneeuwen.

Voedsel

In Engeland is er een ‘comfort food’ voor alle soorten trek. Neem een typisch Engels ontbijt met eieren worst en bonen. Probeer daarna fish & chips, haggis en uiteindelijk een warme scone die samen met een kop thee zeker een glimlach op je gezicht zal toveren.

Over Engeland

Verken een koninkrijk waar ruige landschappen en landelijke heuvels tijdloze verhalen vertellen over folklore en mythe, koningen en koninginnen, ridders en draken, en over roadtrips van legendarische proporties.

“To go, or not to go”: een retorische vraag, natuurlijk. Want als een kwaliteitsvolle roadtrip bestaat uit het verkennen van grenzen en het beleven van nieuwe avonturen, is Engeland dé plek om heen te gaan. Met vier landen in de buurt in één is er geen gebrek aan grenzen om te verkennen. Elke paar kilometer (gemeten in mijlen, natuurlijk — want waarom zou je voor het metrische systeem kiezen als je een compleet onlogische lengtemaat kunt gebruiken?) biedt een ander landschap; van enorme steden gebouwd van staal tot kleine dorpjes uit steen gehouwen; van betoverende eikenbossen tot magische velden vol klaprozen; en van wilde kustlijnen tot de kalmste meren. Heb je nog meer redenen nodig om een camper te huren in Engeland? Wat dacht je van pauzes langs de weg voor een kopje thee? Of een ‘full English breakfast’? En dan zijn er nog alle accenten, van Cockney tot Scouse. Wat jouw motor ook op gang brengt, een camper roadtrip door Engeland is gegarandeerd een onvergetelijk avontuur. En het begint voor inwoners van het vasteland met het rijden aan de linkerkant van de weg!

Engeland biedt talloze plekken om te zien, hoe lang je roadtrip ook duurt. Huur een camper in Engeland en reis langs ondoordringbare kastelen die het landschap domineren, zoals het iconische Dover Castle, het gigantische Windsor Castle, of de Tower of London in de hoofdstad. Geniet van kronkelende paden en adembenemende vergezichten in enorme natuurparken, zoals het klassieke Nationaal park Lake District. Bezoek de oude dorpjes die zo onlosmakelijk bij het platteland horen, zoals Castle Combe, en waan jezelf een Victoriaans kind dat door de straten rent en verstoppertje speelt in de boomgaard. Voor nog een typisch Britse ervaring verken je de hoekjes en gaatjes van Londen, ook wel ‘the Big Smoke’ genoemd — omdat haar motor als sinds de 18e eeuw non-stop draait. Voel je de energie al? Huur een camper in Engeland voor een gegarandeerd avontuur, of je nu de mysteries van Stonehenge en het Bos van Dean probeert te ontrafelen of je tijd doorbrengt met het proeven van fish & chips, haggis en luchtige scones. En wat je ook doet, zorg dat je altijd tijd vrij maakt voor een ‘afternoon tea’!

Andere populaire steden voor camperverhuur in Engeland

Enkele van de meest populaire steden om een roadtrip te beginnen naast onze bestemmingen in Engeland