Hills landscape outside of Florence

Camper Huren in Florence

De beste vloot campers te huur in Florence

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

The hills of Tuscany during sunset

Camper- en Buscamperverhuur in Florence

De stad van kunst, geschiedenis en fantastische natuurlijke attracties met leuke buitenactiviteiten! Huur een camper in Florence en reis door de stad en de buitenwijken, waar u de beschermde gebieden van Italië kunt verkennen.

Stap in uw gehuurde camper of buscamper en ga op avontuur om enkele van de betoverende nationale parken en natuurreservaten in Florence te leren kennen.

Nationale Parken van Florence

Rijd met uw camper van Florence naar San Marino om het regionale natuurpark van Sasso Simone en Simoncello te vinden, waar u de majestueuze heuvels en weiden kunt verkennen. Ten zuiden van Florence ligt het natuurreservaat Berignone, een toevluchtsoord voor vele wilde dieren, en het natuurreservaat Castelvecchio, een wandelbestemming. Blijf richting het zuiden rijden, van Florence naar Rome , en u zult het Regionaal Park Trasimeno tegenkomen: een plek voor zowel land- als wateractiviteiten. 

Maak een zuidwestelijke omweg en bezoek Cento Laghi Park en Montioni Natural Park. Hier kun je niet alleen aan trailing en trekking doen, maar kun je ook genieten van didactische activiteiten, rondleidingen en workshops over experimentele archeologie.

Als u met uw camper of buscamper naar het noorden rijdt, in de richting van Milaan , stop dan bij het natuurreservaat Contrafforte Pilocnico en het park Vena del Gesso Romagnola, waar u trektochten kunt maken, wandelen en fietsen. In het noordwesten is er een nationaal park genaamd de Toscaans-Emiliaanse Apennijnen. Hier kunnen de meest avontuurlijke gaan deltavliegen en paragliden. Als u liever op de grond blijft, kunt u fietsen en skiën. Het is niet ongewoon voor dit park om voedselfestivals te organiseren.

Kusten, Meren en Rivieren van Florence

Florence heeft geen directe kustlijn, maar er zijn nabijgelegen stranden om te bezoeken in uw camper als u naar het westen rijdt in de richting van Livorno en Viareggio, zoals het strand van Quercianella, Romito, Golfo di Baratti en Le Rocchette.

Neem uw gehuurde camper of buscamper door de omgeving van Toscane en verken de verschillende beken waar u wateractiviteiten kunt doen. Als u een beginner bent op het gebied van raften, ga dan naar rivier de Sieve, zeer dicht bij Florence, en geniet van een wildwateravontuur in de Mugello. 

Ga naar het noordwesten in de richting van Bagni di Lucca om wat rivierwandelingen te maken langs de Cocciglia-ravijn. Rijd uw camper of buscamper westwaarts van Cocciglia (nog steeds dicht bij Bagni di Lucca) om veel wateractiviteiten te vinden die de adrenaline door uw lichaam jagen. 

De rivier de Lima stroomt door de bergen en biedt een ongelooflijke ervaring voor rafting- en kajakfans. Je kunt hier ook trektochten door het water maken, suppen en zelfs duiken. Houd er rekening mee dat wateractiviteiten in dit gebied enige fysieke fitheid en ervaring vereisen.

Campings in Florence

Het krijgen van een goede rust in een plaats die toegang biedt tot essentiële diensten voor u en uw gehoorde camper of buscamper is essentieel. Hier zijn enkele campings die u misschien wilt overwegen tijdens de voorbereiding van uw roadtrip: Camping Alta Valdenza, Camping Trasimeno, Camping Baia Verde, Camping Agriturismo la Piella en Camping Pian d 'Amora. Naast essentiële diensten (elektriciteit, afvoer en douches), vindt u er ook terrasvormige bars, pizzaria's, speeltuinen, videospelletjes, televisie, gratis wifi en sportactiviteiten. 

Verzamel zoveel mogelijk informatie over de camping die u kiest voordat u gaat. Reserveren is altijd de veiligste optie, maar houd er rekening mee dat sommige campings geen reserveringen accepteren. Boek ook, indien mogelijk, zo snel mogelijk. Zo krijgt u een plek voor uw gehuurde camper of buscamper op de locatie van uw voorkeur.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Florence

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Florence