🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Camper huren in Frankfurt

Camper Huren in Frankfurt

De beste vloot campers te huur in Frankfurt

Festivals Seizoensdeals 🎆

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: FESTIVALS24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

A tower castle in the midde of a forest lake

Alles over camper huren in Frankfurt

Wanneer mensen aan Frankfurt denken, is het eerste wat in hen opkomt het bankdistrict van de stad en de enorme wolkenkrabbers. Daartegenover staat de oude binnenstad, op een steenworp afstand, die traditie met moderniteit combineert. Maar er zijn nog veel meer dingen die typisch zijn voor de grote Hessische stad: het typische Frankfurtse dialect, de appelwijn of een speciaal soort groene saus genaamd ‘Grie Soß’. Je vindt deze lekkernijen in de ‘Freßgass’, de voetgangerszone. Je kunt je ook prima vermaken met een huurcamper in Frankfurt en het lawaai van het stadscentrum ontvluchten aan de oevers van de Main of in de Palmengarten.

Verder van de stadsmuren weg zijn de Schwanheim Duinen een echte insidertip. Het zijn een soort binnenduinen; ze zijn zeldzaam en er bestaan er maar een paar van in Europa. De promenade is ideaal voor wandelaars.

Bereikbaarheid

Frankfurt is zeer gunstig gelegen. Het verkeersknooppunt Frankfurter Kreuz is een van de drukste verkeersknooppunten van zowel Duitsland als Europa. Met de auto kun je Frankfurt vanuit alle richtingen bereiken via snelwegen al de A3, A5 en de B53. Met de trein kun je naar het centraal station van Frankfurt reizen. Hier arriveren en vertrekken dagelijks meer dan 1.100 treinen die de stad verbinden met internationale en nationale bestemmingen. De luchthaven van Frankfurt is ook een van de belangrijkste luchthavens van Duitsland. Dagelijks worden hier meer dan 1.300 vluchten afgehandeld en alle bekende luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Eurowings, TUIfly, Ryanair of Condor zijn vertegenwoordigd. Een iets kleinere commerciële luchthaven bevindt zich in Frankfurt-Hahn.

Parkeren in Frankfurt

Een buscamper huren in Frankfurt en daarmee centraal parkeren is moeilijk, maar er zijn een paar mogelijkheden aan de rand van de stad. Bij City Camp Frankfurt, zoek naar de straatnaam ‘An der Sandelmühle’. Hier kun je parkeren voor €8,50 per dag. Als alternatief is er in het westen het Camp-Phönix Park in Eschborn, direct grenzend aan Frankfurt. Hier kun je zelfs gratis parkeren. Een paar kilometer buiten de stadsgrenzen kun je je camper gratis parkeren in Bad Vilbel, bij het openluchtzwembad of op het kermisterrein (‘Festplatz’).

Evenementen in Frankfurt

Ga je een camperbusje huren in Frankfurt dan hebben wij een aantal suggesties van evenementen die je zou kunnen bezoeken:

  • Frankfurt Dippemess (3 weken in april en september): dit is het grootste openbare festival van Frankfurt en het gaat terug tot de 14e eeuw. De toegang is gratis; voor eten, drinken en attracties moet apart worden betaald.
  • Mainfest (4 dagen in juli/augustus): aan de oevers van de rivier de Main; attracties, spelkraampjes en een groot vuurwerk aan het eind van het festival. De toegang is gratis.
  • Frankfurt Appelwijnfestival (augustus): je kan niet aan Frankfurt denken zonder aan de appelwijn te denken. Elk jaar wordt er een heel festival aan gewijd. De toegang is gratis, wijn vanaf 2 euro.

Kamperen in Split

Een camperbus huren in Frankfurt, wees dan voorbereid en reserveer een campingplek in de buurt!

  • Camping Bärensee: deze camping in Hanau beschikt over een eigen sportterrein en zandstrand. Prijzen vanaf €18,90.
  • Waldcamping Frankfurt: de camping ligt dicht bij de stad, maar toch op een rustige en stille locatie. Staanplaatsen vanaf €8,10 per nacht. WI-FI, elektriciteit ter plaatse, water en gas zijn beschikbaar. De sanitaire voorzieningen zijn onlangs gerenoveerd.
  • Camping Mainkur: een goed onderhouden, parkachtige camping met een speeltuin voor de kinderen. Zeer rustig en veilig omheind. Kampeerplaatsen vanaf €11 per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Frankfurt

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Frankfurt