Camper huren in Genève

Camper Huren in Genève

De beste vloot campers te huur in Genève

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Swiss alps lake hidden and colorful trees

Alles over camper huren in Genève

De inwoners van Genève hebben niets te benijden van de dolce vita van hun Italiaanse buren. De zomer is er inderdaad zeer mild en rustig. Met het park van La Grange, het park van Eaux-vives of het park van Perle du Lac hebben de inwoners van de Zwitserse stad veel groene ruimten om zich te ontspannen. De populairste plek voor bezoekers is echter de beroemde 140 meter hoge waterstraal op het meer.

Een camper huren in Genève is het zeker waard want de stad heeft ook een rijke geschiedenis die vele geheimen kent. Het is mogelijk om een aantal musea te bezoeken om het verleden van de stad op te sporen. Het Patek Philippe Museum bijvoorbeeld brengt hulde aan deze ontwerper van polshorloges. In 1868 werd in de stad het eerste polshorloge ontwikkeld. Dit was het begin van een lange liefdesrelatie tussen Zwitserland en luxe horloges.

Bereikbaarheid

De Zwitserse stad ligt ingeklemd tussen de bergen in het zuiden en het meer van Genève in het noorden, wat de bereikbaarheid over de weg beperkt. De snelwegen A40 en A41 zorgen echter voor een directe toegang vanuit het zuiden. In het noorden is de Europese E62 de belangrijkste weg. Deze toegangsvoorwaarden leiden ertoe dat veel bezoekers de voorkeur geven aan het gebruik van de trein. Met zijn 720 dagelijkse pendeldiensten is het station Genève-Cornavin het op twee na grootste van Zwitserland. De luchthaven van Genève is ook toegankelijk voor reizigers van verder weg. Air France, British Airways en EasyJet vliegen er allemaal. Deze luchthaven heeft de extra bonus van het aanbieden van een gratis vervoer verbinding naar het centrum van de stad voor passagiers.

Parkeren in Genève

Een camper huren in Genève weet dan dat de stad  geen tekort heeft aan parkeergarages, waar jij jouw voertuig de hele dag met een gerust hart kunt achterlaten. In het centrum kost de Parking du Mont-Blanc 2,50 pond per uur. Daarnaast biedt de parkeergarage Plaine de plainpalais een progressief tarief. Het eerste uur kost slechts één frank, maar naarmate de tijd verstrijkt, stijgen de tarieven exponentieel. Verderop bieden de parkeerterreinen Mérin-Gravière en Etoile (P+R) parkeergelegenheid in de buurt van lijnen van het openbaar vervoer. Een uur parkeren kost gemiddeld 1,50 pond.

Evenementen in Genève

Wanneer je een camper gaat huren in Genève kijk dan of je één van de mooie evenementen kan bijwonen:

  • Les Aubes Musicales (De Muzikale Dageraad) in de Bains des Pâquis van juni tot september. Elke zondag van 6 tot 7 uur worden er gratis concerten gehouden voor het meer om van de zonsopgang te genieten.

  • Het klim festival in december. Drie dagen om het bergbeklimmen te vieren en de overwinning van de stad op de binnenvallende Fransen in 1602.

  • De Open Wijnkelders in mei. Tijdens deze dag bieden de wijnbouwers van Genève proeverijen en bezoeken op hun landgoederen aan.

  • De Internationale Tentoonstelling van de Fijne Horlogerie in maart. De beroemdste horlogemerken worden hier tentoongesteld. De toegang kost ongeveer 55 pond.

Kamperen in Genève

Camper huren in Genève in de stad en omgeving zijn er verschillende campings voor een rustig verblijf:

  • Camping Bois-de-Bay. Deze camping ligt ten oosten van de stad en biedt tarieven tot 20 pond voor een overnachting in een camper.
  • Camping de la Colombière. Je moet de nabijgelegen Franse grens oversteken voor deze camping, waar je voor £17 per persoon per nacht kunt verblijven.
  • De 4-sterrencamping Genève-Vesenaz heeft een bevoorrechte ligging aan de oevers van het meer van Genève. Je zult naar het noorden moeten rijden om camperplaatsen te bereiken die vanaf 27 pond per nacht te huur zijn.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Lokale opties

Andere steden vlakbij

Indie campers in Genève

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Genève