🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

kerk van Glasgow

Camper Huren in de buurt van Glasgow

De beste vloot campers te huur in de buurt van Glasgow

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Road leading to Loch Lomond National Park

Camper- en Buscamperverhuur in Glasgow

Reis per camper of buscamper naar Glasgow en geniet van het buitengewone landschap van Schotland. Deze havenstad bestaat uit bergen, bossen en 'glens' en is de perfecte bestemming voor kampeerders die houden van bezienswaardigheden in het binnenland en een prachtig uitzicht aan de kust.

Huur een camper of buscamper in Glasgow en geniet van een fantastische tijd midden in de natuur in deze sprookjesachtige stad. De centrale ligging in het land maakt het gemakkelijker om andere spannende plaatsen te bezoeken, zoals Edinburgh in het oosten en Aberdeen in het noordoosten.

Nationale Parken van Glasgow

Geniet van het prachtige landschap van Loch Lomond en het Trossachs National Park, met bergen, lochs, bossen en glens. Begin uw camperavontuur en geniet van buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, klimmen en boottochten over het meer. 

Rijd met uw camper of buscamper noordwaarts vanuit Glasgow om het Cairngorms National Park te bezoeken, waar u ook buiten plezier kunt hebben in een betoverend park. U kunt gaan wandelen, trektochten maken en fietsen. Bij kouder weer kun je ook skiën en snowboarden. Ga naar het zuiden, richting Newcastle upon Tyne, en bezoek het magische Northumberland National Park. Hier kunt u joggen, wandelen en klimmen.

Kusen, Meren en Rivieren Rondom Glasgow

Neem uw camper of buscamper mee naar de kustlijn van Schotland, in de buurt van Glasgow, en bezoek een aantal onbekende maar verbazingwekkende stranden. Als je naar de oostkust gaat, bezoek dan Tentsmuir Sands, Lunan Bay en Seacliff vlak bij North Berwick. In het westen kunt u genieten van Gourock Pencil Beach, Ganavan Beach en Machrihanaish Beach.

Maak van de gelegenheid gebruik om wateractiviteiten te beoefenen, zoals suppen, kanoën, kajakken, varen en zeilen in de Schotse rivieren en lochs: River Almond, Forth of Firth en Union Canal, evenals Loch Insh, Loch Morlich en Loch Lomond. In de buurt van Caimgorms, in de rivier de Spey en Dee, kunt u ook raften, zwemmen, roeien en zeilen.

Verken andere bezienswaardigheden met uw gehuurde camper aan de west- en noordkust van Schotland aan de hand van onze Schotland Road Trip Route en West Scotland Road Trip.

Campings in Glasgow

Breng uw camperavonden door op campings die midden in prachtige landschappen liggen. Deze campings liggen dicht bij de bezienswaardigheden rondom de stad Glasgow, van nationale parken tot de Schotse kust. 

Hier zijn drie suggesties voor fijne campings waar u uw camper of buscamper kunt opladen en een goede nachtrust kunt hebben in de prachtige buitenwijken van Glasgow: Immervoulin Caravan & Camping Park, Braemar Caravan Park en Lochgilphead Caravan Park. 

Deze campings bieden leuke activiteiten voor het hele gezin, gratis WiFi, een wasserette, een speeltuin en nog veel meer. Reserveer uw camping tijdens het plannen van uw route. Zo verloopt uw reis soepel en zonder problemen door ruimtegebrek op nabijgelegen campings. 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Glasgow