Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Hamburg

De beste vloot campers te huur in Hamburg

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Housing residences surrounding a river

Alles over camper huren in Hamburg

Moin Hamburg – Goedemorgen, Hamburg! Hamburg is met 1,8 miljoen inwoners de op één na grootste stad van Duitsland. De Hanzestad in het noorden van Duitsland heeft veel te bieden voor camperhuur Hamburg. Hamburg is vooral bekend om zijn grote industriële haven, de beruchte Reeperbahn, waar het feest nooit ophoudt (althans in niet-pandemische tijden), en om een van zijn duurste bouwprojecten van de eeuw - de Elbe Philharmonic Hall. De persoonlijkheid van de inwoners van Hamburg is ook uniek - ze staan bekend als nogal gereserveerd of introvert. Dat hoeft je niet af te schrikken, want zodra je het eerste contact legt, zult je de droge noordelijke humor snel waarderen en waarderen!

Bereikbaarheid

De verkeersverbindingen in en rond Hamburg zijn uitstekend, en je kunt vertrouwen op het openbaar vervoer om je veilig en op tijd van A naar B te brengen. Het centraal station van Hamburg ligt midden in het stadscentrum, en bezienswaardigheden zoals de Elphi (Philharmonic Hall) zijn op loopafstand. De luchthaven van Hamburg ligt niet al te ver van het centrum van de stad, en de S1 rijdt in de spits elke 10 minuten naar het centraal station. Daarnaast is de stad vanuit alle richtingen goed te bereiken. Vanuit het oosten via de A24 (verbinding met Berlijn), de A20 en A23 in het noorden, de A7 (noord-zuid-verbinding) of de A1 vanuit het zuidwesten.

Parkeren in Hamburg

Een buscamper huren in Hamburg dan zal zal het moeilijk zijn om parkeergelegenheid te vinden in de binnenstad en alle

groene gebieden rond de rivier de Alster hebben strikte No-Parking zones. 

Er zijn grote parkeergarages in het centrum (€ 2,50 tot € 4 per uur), maar Hamburg is

 een van de Duitse steden met de duurste parkeertarieven. Buiten de stad vindt je 

echter veel Park & Ride parkeergarages - je kunt jouw voertuig misschien zelfs gratis parkeren en het openbaar vervoer naar het centrum nemen. Park&Ride Am Lattenkamp, Park&Ride Denhaide, Park&Ride Friedrichsberg of Park&Ride Veddel zijn de plaatsen waar je jouw gehuurde camper in Hamburg kunt achterlaten. Let op: Als je geen munten bij de hand heeft, kun je onder www.mobil-parken.de met jouw mobiele telefoon betalen.

Evenementen in Hamburg

Een camperbusje huren in Hamburg, bekijk dan de volgende evenementen die je zou kunnen bezoeken:

Hafengeburtstag (Havenverjaardag): Elk jaar rond 7 mei verandert de haven drie dagen lang in een feestelijke mijl.

MS Cockville: Groot muziekfestival in augustus in Wilhelmsburg (ten zuiden van Hamburg)

Reeperbahn Festival: In september vult de wijk St. Pauli zich met live muziek en feestvierders.

Hamburg DOM: Straatfestival in maart, juli en november.

Kerstmarkten: Vanaf eind november zijn er overal in de stad talloze kerstmarkten.

Kamperen in Hamburg

Ga je een camperbus huren in Hamburg wees voorbereid en reserveer een campingplek in de buurt.

Place for Campers Heiligengeistfeld tussen het beursterrein en de Reeperbahn: overnachten mogelijk tot 3 nachten, elektriciteit en water beschikbaar tegen betaling, parkeertarief (€ 18,00 per kalenderdag en eenheid), water/sanitair gebruik extra € 5,00 per dag en persoon, inclusief douche, stroomgebruik extra € 5,00 per dag

Camping Buchholz: logies en ontbijt, in de buurt van de stad, standaard sanitaire voorzieningen, lounge met TV, ontbijt, snack- en drankenservice, honden toegestaan, reservering aanbevolen, Wi-Fi beschikbaar. Vanaf € 15,00/nacht voor campers en € 10,00/nacht per persoon.

Wohnmobilhafen (camperhaven) Hamburg Zuid: het hele jaar geopend, met stromend water, elektriciteit, afvalwaterafvoer, WC, douche en met eigen lido, stroomaansluitingen met EC-stopcontacten. Let op: reserveren is hier niet mogelijk. Vanaf € 25,00/nacht, inclusief camper, 2 volwassenen en 1 kind tot 14 jaar.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Hamburg

Weather graph for average temperatures in Hamburg
Gemiddelde temperatuur per maand in Hamburg

De beste tijd om een camper te huren in Hamburg en de stad te ontdekken is tijdens de warmere zomermaanden van mei tot september. Maritieme invloeden domineren het klimaat in de Hanzestad en de zomers zijn, net als de winters, mild. De temperaturen komen in de zomer zelden boven de 25°C uit; veel inwoners van Hamburg genieten van deze warme en zonnige dagen, bijvoorbeeld met een wandeling langs de oevers van de rivier de Alster of langs het stads eigen Elbe-strand met uitzicht op de haven van Hamburg.

De koudste maand is januari met een gemiddelde minimumtemperatuur van -2°C. Door de nabijheid van de oceaan waait er altijd een lichte wind en motregen, en een (licht) bewolkte hemel is geen zeldzaamheid - vergeet daarom niet om jouw winddichte regenjas altijd bij de hand te hebben. In de herfst kan het af en toe stormen. Dus als je Hamburg bezoekt, wees er dan op voorbereid dat je te maken kunt krijgen met diverse weersomstandigheden. Maar dat hoeft geen probleem te zijn als je goed bent voorbereid.

In een van de grootste steden van Duitsland is altijd wat te beleven, of je nu de winkelstraten van de binnenstad rond de Mönckebergstraße bezoekt, een wandeling maakt over de beruchte Reeperbahn of de Schanze, de hippe en trendy wijk. De zonnige maanden drijven de mensen de straten van de stad in en veel plaatselijke bewoners nemen de tijd om de omliggende natuur en stranden te verkennen. Als je een camper in Hamburg wilt huren en goede aanbiedingen wilt doen, dan raden we je aan om in de vroege zomer (mei) of de late zomer (september) te reizen.

Indie campers in Hamburg

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Hamburg

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief