RV rental in Hanover

Camper Huren in Hannover

De beste vloot campers te huur in Hannover

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Kasteel aan een meer met de zonsondergang op de horizon in Hannover

Alles over camper huren in Hannover

Hannover kan gemakkelijk concurreren met andere grote steden in Duitsland om een camper te huren. Je kunt in Hannover rondleidingen door de stad boeken met een dubbeldekker bus onder begeleiding van een ervaren reisleider. Festivals, kunsttentoonstellingen, museumbezoeken en evenementen die overal in de stad worden aangeboden zijn geweldig om te zien wanneer je een camper in Hannover huurt.

Hoogtepunten in Hannover zijn bijvoorbeeld de zogenaamde "Herrenhäuser Gärten". Deze bestaan in totaal uit vier verschillende tuinen: de middelste attractie is de "Große Garten", die tot de beroemdste tuinen in barokstijl van heel Europa behoort. De rijkelijk aangelegde en met zorg aangelegde tuinen zijn zeker een bezoek waard. Ook het 15 km² grote Altwarmbüchen Moor is een uitstapje waard - je kunt er wandelen of fietsen. De inwoners en bezoekers van Hannover sluiten hun dagelijkse bezigheden en avonturen graag af met een glas "Lüttje Lage" - een cocktail die uit twee glazen wordt gedronken en in deze regio erg populair is.

Bereikbaarheid

Om te arriveren in Hannover, is de A2 perfect als je uit de richting van Berlijn komt en van Dortmund/Keulen omdat het direct naar Hannover leidt. Vanuit Kassel/Frankfurt of Hamburg/Bremen kunt je de A7 nemen. De federale snelwegen B3 en B6 gaan dwars door Hannover. Het hoofdstation van de stad heeft goede verbindingen, zowel lokaal als voor lange-afstandsreizen. De ICE (Inner City Express) brengt je vanuit München in 4,5 uur naar Hannover; vanuit Hamburg duurt het slechts een uur. De luchthaven van Hannover ligt in het stadsdeel Langenhagen; hij verbindt de stad met internationale en binnenlandse bestemmingen met 55 rechtstreekse vluchten van luchtvaartmaatschappijen als Condor, Eurowings, Lufthansa, Ryanair en SAS.

Parkeren in Hannover

Een camperbus huren in Hannover en parkeren is mogelijk in het centrum op de parkeerplaats Maschsee. De parkeerplaats ligt direct aan het meer en is gratis. Andere parkeerplaatsen voor campers zijn Am Großen Garten 3. Ook deze parkeerplaats is centraal gelegen, maar er geldt een tarief van € 20,00 per dag. Als je  naar Hannover reist tijdens de beurstijden, is er parkeergelegenheid voor campers op het beursterrein tegenover Hal 13 voor een bedrag van € 9,00 en € 12,00 per dag. Je kunt jouw camper ook parkeren aan het meer Altwarmbüchen - op een aangename locatie en gratis. Als je geluk heeft en een plaats vindt die groot genoeg

is, kun je in Hannover ook direct langs de weg parkeren, wat niets kost.

Evenementen in Hannover

Een camperbusje huren in Hannover en dan een evenement bezoeken is zeker mogelijk. Hieronder zijn een paar van de vele opties:

  • Deistertag (zie boven) (mei): voor alle natuurliefhebbers: wandelen, fietsen en live muziek. Afhankelijk van het programma variëren de prijzen tussen € 4,00 en € 8,00, veel attracties en activiteiten zijn ook gratis.
  • SNNGT-Festival (één weekend in juli): kunst, cultuur en muziek. Het gevarieerde programma biedt o.a. poetry slams, voordrachten, tentoonstellingen, theater en verschillende soorten muziek. Ticketprijzen vanaf €55,00 bij voorafgaande reservering.
  • Fotomarathon Hannover (september): Elk jaar is er een ander thema en zijn er 12 lastige opdrachten te doen. Deelnemers hebben 12 uur de tijd om een geschikt motief te ontdekken en er een foto van te maken. Startgeld is € 29,00.

Kamperen in Hannover

Ga je een buscamper huren in Hannover, wees voorbereid en reserveer een campingplek in de buurt:

  • Campingplatz Birkensee: direct aan het Birkenmeer met lido, restaurant, en mogelijkheden voor sport zoals voetbal en volleybal, speeltuin voor kinderen; parkeerplaats tussen € 7,00 en € 9,00, direct aan het meer € 9,00 en € 11,00.
  • Camping Springhorstsee: in Burgwedel bij Hannover, met zandstrand en overdekt zwembad. Parkeerplaats voor campers € 9,00 per dag.
  • Nordufer Camping: 4-sterren camping aan het Steinhuder Meer, parkachtig aangelegd met veel bomen. Parkeerplaats voor campers € 8,00 per dag.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Hannover

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Hannover