Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Hannover

De beste vloot campers te huur in Hannover

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Kasteel aan een meer met de zonsondergang op de horizon in Hannover

Alles over camper huren in Hannover

Hannover kan gemakkelijk concurreren met andere grote steden in Duitsland om een camper te huren. Je kunt in Hannover rondleidingen door de stad boeken met een dubbeldekker bus onder begeleiding van een ervaren reisleider. Festivals, kunsttentoonstellingen, museumbezoeken en evenementen die overal in de stad worden aangeboden zijn geweldig om te zien wanneer je een camper in Hannover huurt. Hoogtepunten in Hannover zijn bijvoorbeeld de zogenaamde "Herrenhäuser Gärten". Deze bestaan in totaal uit vier verschillende tuinen: de middelste attractie is de "Große Garten", die tot de beroemdste tuinen in barokstijl van heel Europa behoort. De rijkelijk aangelegde en met zorg aangelegde tuinen zijn zeker een bezoek waard. Ook het 15 km² grote Altwarmbüchen Moor is een uitstapje waard - je kunt er wandelen of fietsen. De inwoners en bezoekers van Hannover sluiten hun dagelijkse bezigheden en avonturen graag af met een glas "Lüttje Lage" - een cocktail die uit twee glazen wordt gedronken en in deze regio erg populair is.

Bereikbaarheid

Om te arriveren in Hannover, is de A2 perfect als je uit de richting van Berlijn komt en van Dortmund/Keulen omdat het direct naar Hannover leidt. Vanuit Kassel/Frankfurt of Hamburg/Bremen kunt je de A7 nemen. De federale snelwegen B3 en B6 gaan dwars door Hannover. Het hoofdstation van de stad heeft goede verbindingen, zowel lokaal als voor lange-afstandsreizen. De ICE (Inner City Express) brengt je vanuit München in 4,5 uur naar Hannover; vanuit Hamburg duurt het slechts een uur. De luchthaven van Hannover ligt in het stadsdeel Langenhagen; hij verbindt de stad met internationale en binnenlandse bestemmingen met 55 rechtstreekse vluchten van luchtvaartmaatschappijen als Condor, Eurowings, Lufthansa, Ryanair en SAS.

Parkeren in Hannover

Een camperbus huren in Hannover en parkeren is mogelijk in het centrum op de parkeerplaats Maschsee. De parkeerplaats ligt direct aan het meer en is gratis. Andere parkeerplaatsen voor campers zijn Am Großen Garten 3. Ook deze parkeerplaats is centraal gelegen, maar er geldt een tarief van € 20,00 per dag. Als je  naar Hannover reist tijdens de beurstijden, is er parkeergelegenheid voor campers op het beursterrein tegenover Hal 13 voor een bedrag van € 9,00 en € 12,00 per dag. Je kunt jouw camper ook parkeren aan het meer Altwarmbüchen - op een aangename locatie en gratis. Als je geluk heeft en een plaats vindt die groot genoeg

is, kun je in Hannover ook direct langs de weg parkeren, wat niets kost.

Evenementen in Hannover

Een camperbusje huren in Hannover en dan een evenement bezoeken is zeker mogelijk. Hieronder zijn een paar van de vele opties:

  • Deistertag (zie boven) (mei): voor alle natuurliefhebbers: wandelen, fietsen en live muziek. Afhankelijk van het programma variëren de prijzen tussen € 4,00 en € 8,00, veel attracties en activiteiten zijn ook gratis.
  • SNNGT-Festival (één weekend in juli): kunst, cultuur en muziek. Het gevarieerde programma biedt o.a. poetry slams, voordrachten, tentoonstellingen, theater en verschillende soorten muziek. Ticketprijzen vanaf €55,00 bij voorafgaande reservering.
  • Fotomarathon Hannover (september): Elk jaar is er een ander thema en zijn er 12 lastige opdrachten te doen. Deelnemers hebben 12 uur de tijd om een geschikt motief te ontdekken en er een foto van te maken. Startgeld is € 29,00.

Kamperen in Hannover

Ga je een buscamper huren in Hannover, wees voorbereid en reserveer een campingplek in de buurt:

  • Campingplatz Birkensee: direct aan het Birkenmeer met lido, restaurant, en mogelijkheden voor sport zoals voetbal en volleybal, speeltuin voor kinderen; parkeerplaats tussen € 7,00 en € 9,00, direct aan het meer € 9,00 en € 11,00.
  • Camping Springhorstsee: in Burgwedel bij Hannover, met zandstrand en overdekt zwembad. Parkeerplaats voor campers € 9,00 per dag.
  • Nordufer Camping: 4-sterren camping aan het Steinhuder Meer, parkachtig aangelegd met veel bomen. Parkeerplaats voor campers € 8,00 per dag.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Hannover

Weather graph for average temperatures in Hannover
Gemiddelde temperatuur per maand in Hannover

De hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen is Hannover, dat een overwegend zeeklimaat heeft. De maanden met de hoogste gemiddelde temperaturen zijn juli en augustus, met gemiddelden van 17°C. Maar ook juni kent al warme temperaturen met gemiddelden rond 16°C. Deze maand heeft de meeste zonuren in Hannover, maar ook de meeste neerslag. De koudste maanden zijn januari en februari, met gemiddelde temperaturen die slechts 0 - 10°C bereiken.

Het toerisme in en naar Hannover is de afgelopen jaren voortdurend toegenomen en trekt meer binnenlandse bezoekers en toeristen uit het buitenland naar de stad. Het dagtoerisme naar Hannover is bijzonder hoog, met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar. Campers buiten de kampeerterreinen en vaste kampeerders zijn goed voor 450.000 overnachtingen per jaar.

Het milde weer maakt het mogelijk om de natuur in en rond Hannover te verkennen, waardoor het de perfecte plek is om een camper te huren in Hannover voor de zomermaanden. Hoewel Hannover een grote stad is, heeft het een natuurlijke omgeving met prachtige tuinen, heidelandschappen en kleine vijvers en meren (zoals de Silbersee of de Altwarmbüchener See) met zandstranden en kampeerterreinen. Dat alles zorgt voor de ongeëvenaarde charme van deze stad, die je kunt verkennen en genieten van het mooie weer. Populaire evenementen zoals de Deistertag (een festival van en in de natuur) of het SNNGT-festival met kunst, cultuur en muziek vinden plaats in de zomermaanden. De dierentuin van Hannover staat bekend om zijn verscheidenheid en trekt zowel plaatselijke bezoekers als toeristen. Helaas door al deze attracties word een camper huren in Hannover een stuk duurder. Maar de winter trekt ook bezoekers die Hannover aandoen om te genieten van de prachtige kerstmarkten en bezienswaardigheden zoals het 400 m² grote "Wunschbrunnen Wald".

Indie campers in Hannover

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Hannover

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief