🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Helsinki city view

Camper Huren in Helsinki

De beste vloot campers te huur in Helsinki

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

wooden path across finland national park

Camper- en Buscamperverhuur in Helsinki

Huur een camper in Helsinki en beleef onvergetelijke momenten in het rijke landschap van Finland.

Helsinki zal indruk op u maken met zijn prachtige nationale parken, een breed scala aan prachtige meren en een uniek web van kusteilanden. En als je zin hebt om een nog completere Noord-Europese camper- of buscamperervaring te beleven, dan is Stockholm slechts een paar uur en een veerbootrit verwijderd!

Nationale Parken van Helsinki

Enkele van de beste nationale parken in de buurt van Helsinki tijdens uw roadtrip zijn het Liesjärvi National Park, het Kurjenrahka National Park, Torronsuo National Park, Valkmusa National Park en Teijo National Park. Deze parken liggen in het noordwesten en oosten van Helsinki.

Als u op zoek bent naar een avontuur in adembenemende landschappen, ontdek dan met uw gehuurde camper of buscamper andere prachtige en dynamische nationale parken, verder weg van Helsinki, zoals Repovesi National Park en Isojärvi National Park.

Op deze locaties zijn er voor iedereen genoeg activiteiten. U kunt de omgeving verkennen met uw camper en gaan wandelen, fietsen, skiën en sneeuwschoenwandelen in de winter, en zelfs bessen plukken. De meer avontuurlijke reiziger kan ook gaan klimmen op sommige van deze locaties. En als je van spelletjes houdt, zul je blij zijn om te weten dat deze parken geocachingactiviteiten hebben.

Kusten, Meren en Rivieren van Helsinki

Finland heeft een duizelingwekkend aantal van ongeveer 188.000 meren, dus er wachten tal van wateractiviteiten op u, zoals suppen, kanoën, zeilen, varen, kajakken en roeien. De meren die deze activiteiten aanbieden, liggen in nationale parken. 

Sommige Finse rivieren verwelkomen ook watersporters. Rijd uw camper of buscamper naar de rivier de Kokemaenjoki of de rivier de Kauvatsanjoki, pak een kano en geniet van de fantastische bezienswaardigheden aan de oevers.

Ga met uw gehuurde camper zeker naar de unieke Finse kust. Vang de beste surfgolven in het noordwesten van Helsinki aan de stranden van Pori, en in het oosten in de Finse Golf. Vervolgens rijdt u met uw camper of buscamper naar het winderige Tulliniemi-strand voor meer watersport of naar Padva-strand voor een prachtig uitzicht op het doolhof-archipel van Raseborg.

Campings in Helsinki

Als u in de winter met uw camper vanuit Helsinki reist, houd er dan rekening mee dat het in Finland erg koud kan worden, dus lees ons artikel met tips over hoe u uw caravan of camper op de kou kunt voorbereiden. 

Neem contact op met de camping om te zien of u kunt reserveren, omdat sommige campings de voorkeur geven aan een 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. 

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele campings in de buurt van Helsinki waar u goed kunt uitrusten aan het einde van een drukke dag en uw camper of buscamper kunt opladen: Santalahti Resort, Solliden Camping, Venesilta Camping en Teijo Caravan Park. 

U vindt er niet alleen de essentiële diensten als afvoer, elektriciteit en douches, maar ook sauna's, barbecues, wateractiviteiten, speeltuinen en plekken om een warm drankje te drinken. Deze campings liggen in de buurt van alle eerder genoemde nationale parken.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Helsinki

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Helsinki