Camper huren in Keulen

Camper Huren in Keulen-Düsseldorf

De beste vloot campers te huur in Keulen-Düsseldorf

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Home Duitsland Keulen-Düsseldorf

De beste campers voor jou

Kerk met het mooie Keulen

Alles over camper huren in Keulen

Wie aan Keulen denkt, denkt automatisch aan het carnaval van Keulen. Dit is het meest in het oog springende evenement, maar Keulen heeft zoveel meer te bieden. De stad ligt in het zuiden van het Ruhrgebied en maakt deel uit van een dichtbevolkte regio met tal van andere grote steden op slechts enkele kilometers afstand.

Keulen telt ongeveer een miljoen inwoners en is daarmee de op drie na grootste stad van Duitsland. De Dom van Keulen is het kenmerkende symbool van de stad.

De Keulenaars vieren graag feest, houden met volle teugen van hun stad en vinden het leuk om anders te zijn dan de rest van Duitsland. Ze gebruiken graag hun eigen dialect "Kölsch" om bezoekers in verwarring te brengen en bovendien drinken ze graag hun eigen brouwerij "Kölsch" bier.

Bereikbaarheid

Keulen ligt in het zuiden van het Ruhrgebied in het westen van Duitsland. Als belangrijkste verkeers- en industrie knooppunt van Duitsland is Keulen goed bereikbaar. Vanaf de grenzen met Nederland, bijvoorbeeld Maastricht, reis je ongeveer een uur in oostelijke richting over de A4 om Keulen te bereiken. Vanuit België is het ook ongeveer een uur rijden naar Keulen via de A4. Vanuit de hoofdstad Berlijn duurt het ongeveer 6 uur via de A2 en ook vanuit München duurt het 6 uur via de A9 & A3 om Keulen te bereiken. Keulen heeft zijn eigen internationale luchthaven met vliegverkeer uit andere Europese steden. Er zijn echter verschillende andere luchthavens in het Ruhrgebied.

Ook vanuit andere steden in Duitsland, Nederland of België zijn er gemakkelijk bussen en treinen naar Keulen.

Parkeren in Keulen

Camper huren in Keulen is zeker mogelijk want de grote stad heeft in verhouding zeer veel parkeerplaatsen beschikbaar. Het vinden van een parkeerplaats tijdens een zaken week en in de binnenstad is echter vaak moeilijk.

De gunstigste parkeergarages in de stad zijn het Parkhaus Bazaar de Cologne aan de Wochenmarkt (2 € per uur), het Parkhaus Brückenstraßen (2,20 € per uur) en het Ampido Parkhaus Belgisches Viertel (1,90 € per uur).

Buiten de stad zijn er enkele P+R parkeerplaatsen zoals in Bocklemünd en Köln-Müngersdorf. Pas wel op want soms hebben deze parkeerplaatsen een tijdslimieten.

Evenementen in Keulen

Er zijn talloze evenementen in Keulen dus ga jij een camper huren in Cologne bekijk deze lijst om te kijken of het jou wat lijkt!

  • Keuls carnaval (februari): HET volksfeest van het Rijnland en een van de populairste carnavalsfeesten ter wereld. Voor iedereen die ervan houdt zich te verkleden en tot het uiterste te feesten. De toegang is gratis.

  • Christoffelstraat Dag (augustus): Het straatfestival is het hoogtepunt van de 2-weekse Cologne Pride ter ondersteuning van de LGBTQ-gemeenschap. De toegang tot het gebied is gratis.

  • Gamescom (augustus): Internationale vakbeurs helemaal in het teken van gaming met interactieve tentoonstelling. Een must voor alle gamers. Dagkaarten vanaf ongeveer 16 €.

Kamperen in Keulen

Een campingplek is nodig wanneer jij een camperbus gaat huren in Keulen!

  • Camping Platz Köln-Kasselberg: idyllisch, overzichtelijk openbaar park met groenzones direct aan de Rijn met eigen restaurant. Ongeveer 30 minuten ten noorden van het stadscentrum. Vanaf € 10 per dag.
  • Camping Platz "Im Heidchen": Rustig en afgelegen, maar toch niet ver van de stad (30 minuten); hier kan je de tijd vergeten onder schaduwrijke bomen en aan de oever van de rivier de Anger. Vanaf € 20 per dag.
  • Camping Platz Heider Bergsee: Kamperen bij het plaatselijke recreatiegebied met zwemmeer, kiosk, en WiFi. 25 km van Keulen. Prijs per dag is ongeveer € 15.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Keulen-Düsseldorf

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Keulen-Düsseldorf