Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Kopenhagen - Malmö

De beste vloot campers te huur in Kopenhagen - Malmö

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Home Denemarken Kopenhagen - Malmö

De beste campers voor jou

River view of copenhagen in the distance

Alles over camper huren in Kopenhagen

Kopenhagen is een statige havenstad met kleurrijke grachtenpanden, fabelachtige architectuur en een rijke historie. Vanaf de 12e eeuw werd Kopenhagen een belangrijke handelsstad en de welvaart dreef met name op de visserij. Kopenhagen groeide uit tot een van de grootste en meest welvarende steden in de Noordse landen en behoudt die status tot aan de dag van vandaag. Als je door de oude binnenstad loopt, kom je prachtige bouwwerken zoals het kasteel Rosenborg, de Ronde Toren en de Koninklijke Deense Bibliotheek tegen. Een typische specialiteit die je vindt in Kopenhagen is smørrebrød, een broodje die je zelf volledig kunt samenstellen met beleg.

Bereikbaarheid

Veel wegen komen samen in Kopenhagen, waaronder die uit andere Deense steden en Zweedse steden aan de andere kant van de Sont. Via de snelweg E20 reis je vanuit Odense gemakkelijk naar Kopenhagen en vanuit het Zweedse Malmö hoef je slechts de brug over de Sont over te steken. Ook vanuit Stockholm is Kopenhagen goed bereikbaar met de auto, hoewel je ten minste 7 uur onderweg bent. Het centrale treinstation van Kopenhagen is bereikbaar met directe treinen uit Odense, en internationale bestemmingen zoals Stockholm (Zweden) en Hamburg (Duitsland). Kopenhagen heeft een significante internationale luchthaven, die slechts 20 minuten / 10 kilometer buiten het stadscentrum ligt. Je reist met de metro in 15 minuten van de luchthaven eenvoudig naar het centrale station Kongens Nytorv. 

Parkeren in Kopenhagen

Camper huren in Kopenhagen en parkeren kan lastig zijn, maar gelukkig heeft de stad wel buitenplaatsen zonder hoogtelimieten. In het centrum kun je bij Codanhus vrij goedkoop parkeren voor 25 Deense kroon (DKK) per uur en maximaal 195 DKK per dag. Ook bij Nansensgade 19 (18 DKK per uur) kun je goedkoop je camper parkeren langs de straat. Buiten het stadscentrum zijn Roskildevej 33 (2 uur gratis, maximaal 75 DKK per dag) en Søndre Fasanvej 90 (1 uur gratis, daarna 10 DKK per uur)

geschikte en voordelige parkeerplaatsen. 

Evenementen in Kopenhagen

Camper huren in Kopenhagen en je wilt evenementen bezoeken kijk hier:

  • Sakura Festival, april – De kersenbloesem brengt een sprookjesachtige sfeer naar Bispebjerg, waar je ook muzikale optredens kan zien, Japanse lekkernijen kan eten en theeceremonies kan bijwonen. 
  • Copenhagen Carnaval, mei / juni – De straten van Kopenhagen lopen drie dagen lang vol met parades, verkleedpartijen en exotische dansgroepen. De entree is gratis. 
  • Copenhagen Jazz Festival, juli – Jazzlegendes komen naar Kopenhagen voor dit legendarische festival met meer dan 1000 concerten. Sommige concerten zijn gratis, voor anderen betaal je dertig tot vierhonderd DKK.
  • CPH PIX, september / oktober – Internationaal filmfestival met meer dan 200 culturele en artistieke filmvoorstellingen. Een filmticket kost 95 DKK.

Kamperen in Kopenhagen

Een camperbus huren in Kopenhagen 

  • Tangloppen Camping - Fijne camping aan de waterkant, met waterfietsen, barbecuefaciliteiten, en wasmachines voor een langer verblijf. De prijs per nacht was 140 tot 160 DKK.
  • DCU-Camping Kopenhagen – Absalon - Hoewel dicht bij het stadscentrum, deze camping ligt in het groen en heeft een gedeelde keuken, speeltuin voor de kinderen en een lounge met televisies. De prijs per nacht is minimaal 175 DKK.
  • Hyldegardens Camping – Gezellige en rustige camping midden in een natuurgebied, met fiets- en mountainbikeroutes dichtbij. Op de camping vind je wasmachines en een overdekt terras. Minimale prijs per nacht is 110 DKK.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Kopenhagen

Graph of average temperature in Copenhagen
Gemiddelde temperatuur per maand in Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt in het verre oosten van dit Scandinavische land. Als een metropool heeft Kopenhagen bijna 2 miljoen inwoners, waarmee het verreweg de grootste stad van Denemarken is. Kleurrijk Kopenhagen heeft te maken met een zeeklimaat, dat wordt beïnvloed door luchtstromen vanaf de Atlantische Oceaan. Dit betekent dat, voor Europese begrippen, zowel de zomer als de winter vrij koel zijn.

De gemiddelde temperatuur van december tot februari komt niet boven het vriespunt uit en er komen geregeld sneeuwbuien voor in de Deense hoofdstad. De winter is ondanks de kou een fantastische tijd om Kopenhagen te bezoeken, dankzij de feestelijke verlichting, kerstmarkten en de ijsbanen die overal verschijnen.

De zomer daarentegen kenmerkt zich door veel zonuren, lange dagen en maxima die tot boven 25 graden kunnen stijgen. Niet voor niets stromen stadsparken als Kongens Have vol met picknickers en zijn er toffe muziekfestivals in het warme seizoen. Zo kun je genieten van Copenhagen Jazz Festival en het rauwere Copenhell metal festival. Daarnaast leent de zomer zich uitstekend voor een verfrissende duik in de grachten van Kopenhagen.

In de herfst kondigt de naderende winter zich alweer aan. De gemiddelde temperaturen zakken tot onder de 10 graden en bovendien valt de meeste neerslag in de herfst. Dit is het juiste moment om fraaie musea zoals Kunsthal Charlottenborg of het Danish Architecture Center te bezoeken, of een filmvoorstelling te zien tijdens het internationale filmfestival CPH PIX.

Tijdens de lente staan de bloemen in de stadsparken volop in bloei en vooral de bloesem bij de Bispebjerg begraafplaats is een bezoek waard. Rond deze bomen vind het Sakura Festival plaats, inclusief theeceremonies en traditionele Japanse muziek.

Een camper huren in Kopenhagen met relatief zonnige weer, de natuurlijke schoonheid in Kopenhagen’s parken en de huurprijs bij elkaar optelt, zijn april en mei de beste maanden. Ook kun je heerlijk over de stadsgrachten varen en zijn de terrassen nog niet zo vol als in de zomermaanden.

Indie campers in Kopenhagen - Malmö

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Kopenhagen - Malmö

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief