RV rental in Copenhagen

Camper Huren in Kopenhagen - Malmö

De beste vloot campers te huur in Kopenhagen - Malmö

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Home Denemarken Kopenhagen - Malmö

De beste campers voor jou

River view of copenhagen in the distance

Alles over camper huren in Kopenhagen

Kopenhagen is een statige havenstad met kleurrijke grachtenpanden, fabelachtige architectuur en een rijke historie. Vanaf de 12e eeuw werd Kopenhagen een belangrijke handelsstad en de welvaart dreef met name op de visserij. Kopenhagen groeide uit tot een van de grootste en meest welvarende steden in de Noordse landen en behoudt die status tot aan de dag van vandaag. Als je door de oude binnenstad loopt, kom je prachtige bouwwerken zoals het kasteel Rosenborg, de Ronde Toren en de Koninklijke Deense Bibliotheek tegen. Een typische specialiteit die je vindt in Kopenhagen is smørrebrød, een broodje die je zelf volledig kunt samenstellen met beleg.

Bereikbaarheid

Veel wegen komen samen in Kopenhagen, waaronder die uit andere Deense steden en Zweedse steden aan de andere kant van de Sont. Via de snelweg E20 reis je vanuit Odense gemakkelijk naar Kopenhagen en vanuit het Zweedse Malmö hoef je slechts de brug over de Sont over te steken. Ook vanuit Stockholm is Kopenhagen goed bereikbaar met de auto, hoewel je ten minste 7 uur onderweg bent. Het centrale treinstation van Kopenhagen is bereikbaar met directe treinen uit Odense, en internationale bestemmingen zoals Stockholm (Zweden) en Hamburg (Duitsland). Kopenhagen heeft een significante internationale luchthaven, die slechts 20 minuten / 10 kilometer buiten het stadscentrum ligt. Je reist met de metro in 15 minuten van de luchthaven eenvoudig naar het centrale station Kongens Nytorv. 

Parkeren in Kopenhagen

Camper huren in Kopenhagen en parkeren kan lastig zijn, maar gelukkig heeft de stad wel buitenplaatsen zonder hoogtelimieten. In het centrum kun je bij Codanhus vrij goedkoop parkeren voor 25 Deense kroon (DKK) per uur en maximaal 195 DKK per dag. Ook bij Nansensgade 19 (18 DKK per uur) kun je goedkoop je camper parkeren langs de straat. Buiten het stadscentrum zijn Roskildevej 33 (2 uur gratis, maximaal 75 DKK per dag) en Søndre Fasanvej 90 (1 uur gratis, daarna 10 DKK per uur)

geschikte en voordelige parkeerplaatsen. 

Evenementen in Kopenhagen

Camper huren in Kopenhagen en je wilt evenementen bezoeken kijk hier:

  • Sakura Festival, april – De kersenbloesem brengt een sprookjesachtige sfeer naar Bispebjerg, waar je ook muzikale optredens kan zien, Japanse lekkernijen kan eten en theeceremonies kan bijwonen. 
  • Copenhagen Carnaval, mei / juni – De straten van Kopenhagen lopen drie dagen lang vol met parades, verkleedpartijen en exotische dansgroepen. De entree is gratis. 
  • Copenhagen Jazz Festival, juli – Jazzlegendes komen naar Kopenhagen voor dit legendarische festival met meer dan 1000 concerten. Sommige concerten zijn gratis, voor anderen betaal je dertig tot vierhonderd DKK.
  • CPH PIX, september / oktober – Internationaal filmfestival met meer dan 200 culturele en artistieke filmvoorstellingen. Een filmticket kost 95 DKK.

Kamperen in Kopenhagen

Een camperbus huren in Kopenhagen 

  • Tangloppen Camping - Fijne camping aan de waterkant, met waterfietsen, barbecuefaciliteiten, en wasmachines voor een langer verblijf. De prijs per nacht was 140 tot 160 DKK.
  • DCU-Camping Kopenhagen – Absalon - Hoewel dicht bij het stadscentrum, deze camping ligt in het groen en heeft een gedeelde keuken, speeltuin voor de kinderen en een lounge met televisies. De prijs per nacht is minimaal 175 DKK.
  • Hyldegardens Camping – Gezellige en rustige camping midden in een natuurgebied, met fiets- en mountainbikeroutes dichtbij. Op de camping vind je wasmachines en een overdekt terras. Minimale prijs per nacht is 110 DKK.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Kopenhagen - Malmö

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Kopenhagen - Malmö