Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Lissabon

De beste vloot campers te huur in Lissabon

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

The yellow Sinta palace at the top of the hill

Alles over camper huren in Lissabon

In 2018 uitgeroepen tot 'World's Leading City Destination', zijn de onvergelijkbare schoonheid en kosmopolitische diversiteit van de Portugese hoofdstad slechts enkele van de redenen die haar zo populair maken bij reizigers. Een stad die baadt in de rivier de Taag, waar de lucht bijna altijd blauw is, waar de keuken je naar meer zal laten vragen, waar je fado kunt horen in de straten van Alfama en de geschiedenis kunt ervaren door de immensiteit van de culturele monumenten. In de stad van de zeven heuvels zijn er tal van plaatsen die een bezoek waard zijn, zoals het Kasteel van São Jorge, de Kathedraal van Lissabon, Praça do Comércio, Elevador de Santa Justa en de lijst kan nog wel even doorgaan. Al deze plaatsen kun je ontdekken als je een camper gaat huren in Lissabon.

Bereikbaarheid

De stad Lissabon (hoofdstad van Portugal en de meest westelijke hoofdstad van Europa) ligt in het centrum van het land, op de rechteroever van de monding van de Taag. De stad kan op verschillende manieren worden bereikt. Met het vliegtuig zijn er verschillende internationale vluchten naar de luchthaven van Lissabon. Met de auto, via de verschillende wegen die toegang geven tot de stad, zoals de A1 (Noord), A2 (Zuid), A4, A5 (Cascais), A6 (Alentejo), A7, A8 (West), A9 Crel (de buitenste regionale ringweg van Lissabon). De beste manier is om de snelste route te zoeken op Google Maps of Waze.

Je kunt met de trein of bus naar de depot in Lissabon komen. Als je al in Portugal bent, kun je vanuit Lissabon uitstapjes vinden naar verschillende plaatsen in het land, zoals onder andere Porto of Faro. Er is ook een treinverbinding tussen Portugal en Spanje en verschillende internationale busverbindingen.

Parkeren in Lissabon

Ga je een camperbus huren in Lissabon, houd er dan rekening mee dat de campers normaal gesproken hoger zijn dan de maximaal toegestane hoogte in de ondergrondse parkeergarages in het centrum van de stad. Als alternatief kan je jouw camper in de buitenwijken van Lissabon parkeren en overdag gebruik maken van het openbaar vervoer van Lissabon. Je kunt kiezen uit de volgende parkeergarages: Aeroporto Parque (24 uur per dag geopend - €5 per dag) of door Redpark (24 uur per dag geopend - €5 per dag in de buiten parkeergarage en €7 per dag in de overdekte parkeergarage) - beide liggen dicht bij de luchthaven.

Evenementen in Lissabon

Er vindt altijd wel een evenement plaats in de levendige Portugese hoofdstad. Als een van de meest diverse gebieden met mogelijkheden voor alle bezoekers, worden er jaarlijks verschillende nationale en internationale evenementen georganiseerd in de stad (en in de buurt). Ga je een camperbusje huren in Lissabon, zijn dit enkele evenementen die er plaatsvinden.

  • De traditionele Marchas Populares de Lisboa: een van de oudste en nog steeds groeiende tradities in de hoofdstad. Het is een populaire marswedstrijd die in juni wordt gehouden.
  • Boekenbeurs van Lissabon: Een grote tentoonstelling van boeken en uitgevers die gewoonlijk tussen mei en juni plaatsvindt in Parque Eduardo VII. Gratis toegang.
  • ModaLisboa: De modeweken van Lissabon in maart en oktober, waar de collecties van de seizoenen door Portugese modeontwerpers worden gepresenteerd.
  • Filmfestival van Lissabon en Sintra: in november. Filmfestival.
  • Millennium Estoril Open: Tenniscompetitie in Estoril tussen april en mei. Prijzen variëren tussen €10 en €45.
  • NOS Alive: muziekfestival in de wijk Restelo. Dagkaart: €69.
  • Super Bock Super Rock: Rock Muziekfestival op het Meco-strand in Sesimbra. Dagkaart: € 58.
  • MEO Rip Curl Pro Portugal: internationale surfwedstrijd, meestal in oktober, op de stranden van Peniche.

Kamperen in Lissabon

Wanneer je een buscamper in Lissabon huurt, zoek dan uit op welke plaatsen je kunt overnachten tijdens de roadtrip. Hoewel er geen campings in het historische centrum zijn, zijn er wel verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de stad.

  • Lisboa Camping & Bungalows. Deze camping in Monsanto ligt vlakbij de stad en biedt alle nodige voorzieningen.  Prijzen: €41,80 per nacht in het hoogseizoen en €27,30 per nacht in het laagseizoen.
  • Inatel da Caparica. Deze camping ligt (net als vele andere) aan de zuidoever en is zeer dicht bij de ongelooflijke stranden van Costa da Caparica. Prijs: ongeveer € 9,10 per dag

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Lissabon

Weather graph for average temperatures in Lisbon
Gemiddelde temperaturen per maand in Lissabon

Lissabon - de hoofdstad van Portugal en een van de populairste Europese hoofdsteden, wordt door steeds meer toeristen gekozen als vakantiebestemming. Het milde (en benijdenswaardige) klimaat maakt Lissabon tot een aantrekkelijke stad die het hele jaar door van groot belang is. Het wordt beschouwd als een van Europa's mildste steden vanwege de geografische ligging.

Uitgestrekt langs de kustlijn van de Atlantische Oceaan heerst er het hele jaar door een gematigd klimaat. De zomers zijn niet te heet en de winters zijn niet te koud. Een camper huren in Lisbon tijdens de lente en de herfst is even aangenaam en mild, waardoor het net zo interessant om hierheen te gaan na het hoogseizoen.

Tijdens de zomer zijn de meeste dagen vol zonneschijn. Wat de temperaturen betreft, is juli de warmste maand in Lissabon, met een gemiddelde temperatuur van 23,5°C. De koudste maand is meestal januari, met een gemiddelde temperatuur van 11°C. De winter is meestal de natste tijd van het jaar in de stad, vooral tijdens de maand november.

Als je van het strand houdt, zijn er fantastische stranden in de buurt van Lissabon (Cascais en Costa da Caparica), ga je een camper huren in Lissabon dan zijn deze stranden gemakkelijk te bereiken.

Het hoogseizoen in Lissabon is in de zomer, tussen juni en augustus en in de winter, tussen de maanden december en januari. Dit is wanneer de meeste toeristen de stad bezoeken en de prijzen over het algemeen hoger zijn. Het laagseizoen vindt plaats in de lente en de herfst, na het hoogtepunt van de zomer en de nieuwjaarsfestiviteiten. Hoewel de Portugese hoofdstad het hele jaar door veel toeristen ontvangt, is een camper huren in Lissabon tijdens deze seizoenen het meest geschikt, omdat de prijzen lager zijn en het bezoeken van de belangrijkste toeristische attracties leuker kan zijn, zonder dat je in lange rijen hoeft te wachten.

Lokale opties

Andere steden vlakbij

Indie campers in Lissabon

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Lissabon

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief