🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Camper huren in Lissabon

Camper Huren in Lissabon

De beste vloot campers te huur in Lissabon

Festivals Seizoensdeals 🎆

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: FESTIVALS24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

The yellow Sinta palace at the top of the hill

Alles over camper huren in Lissabon

In 2018 uitgeroepen tot 'World's Leading City Destination', zijn de onvergelijkbare schoonheid en kosmopolitische diversiteit van de Portugese hoofdstad slechts enkele van de redenen die haar zo populair maken bij reizigers. Een stad die baadt in de rivier de Taag, waar de lucht bijna altijd blauw is, waar de keuken je naar meer zal laten vragen, waar je fado kunt horen in de straten van Alfama en de geschiedenis kunt ervaren door de immensiteit van de culturele monumenten. In de stad van de zeven heuvels zijn er tal van plaatsen die een bezoek waard zijn, zoals het Kasteel van São Jorge, de Kathedraal van Lissabon, Praça do Comércio, Elevador de Santa Justa en de lijst kan nog wel even doorgaan. Al deze plaatsen kun je ontdekken als je een camper gaat huren in Lissabon.

Bereikbaarheid

De stad Lissabon (hoofdstad van Portugal en de meest westelijke hoofdstad van Europa) ligt in het centrum van het land, op de rechteroever van de monding van de Taag. De stad kan op verschillende manieren worden bereikt. Met het vliegtuig zijn er verschillende internationale vluchten naar de luchthaven van Lissabon. Met de auto, via de verschillende wegen die toegang geven tot de stad, zoals de A1 (Noord), A2 (Zuid), A4, A5 (Cascais), A6 (Alentejo), A7, A8 (West), A9 Crel (de buitenste regionale ringweg van Lissabon). De beste manier is om de snelste route te zoeken op Google Maps of Waze.

Je kunt met de trein of bus naar de depot in Lissabon komen. Als je al in Portugal bent, kun je vanuit Lissabon uitstapjes vinden naar verschillende plaatsen in het land, zoals onder andere Porto of Faro. Er is ook een treinverbinding tussen Portugal en Spanje en verschillende internationale busverbindingen.

Parkeren in Lissabon

Ga je een camperbus huren in Lissabon, houd er dan rekening mee dat de campers normaal gesproken hoger zijn dan de maximaal toegestane hoogte in de ondergrondse parkeergarages in het centrum van de stad. Als alternatief kan je jouw camper in de buitenwijken van Lissabon parkeren en overdag gebruik maken van het openbaar vervoer van Lissabon. Je kunt kiezen uit de volgende parkeergarages: Aeroporto Parque (24 uur per dag geopend - €5 per dag) of door Redpark (24 uur per dag geopend - €5 per dag in de buiten parkeergarage en €7 per dag in de overdekte parkeergarage) - beide liggen dicht bij de luchthaven.

Evenementen in Lissabon

Er vindt altijd wel een evenement plaats in de levendige Portugese hoofdstad. Als een van de meest diverse gebieden met mogelijkheden voor alle bezoekers, worden er jaarlijks verschillende nationale en internationale evenementen georganiseerd in de stad (en in de buurt). Ga je een camperbusje huren in Lissabon, zijn dit enkele evenementen die er plaatsvinden.

  • De traditionele Marchas Populares de Lisboa: een van de oudste en nog steeds groeiende tradities in de hoofdstad. Het is een populaire marswedstrijd die in juni wordt gehouden.
  • Boekenbeurs van Lissabon: Een grote tentoonstelling van boeken en uitgevers die gewoonlijk tussen mei en juni plaatsvindt in Parque Eduardo VII. Gratis toegang.
  • ModaLisboa: De modeweken van Lissabon in maart en oktober, waar de collecties van de seizoenen door Portugese modeontwerpers worden gepresenteerd.
  • Filmfestival van Lissabon en Sintra: in november. Filmfestival.
  • Millennium Estoril Open: Tenniscompetitie in Estoril tussen april en mei. Prijzen variëren tussen €10 en €45.
  • NOS Alive: muziekfestival in de wijk Restelo. Dagkaart: €69.
  • Super Bock Super Rock: Rock Muziekfestival op het Meco-strand in Sesimbra. Dagkaart: € 58.
  • MEO Rip Curl Pro Portugal: internationale surfwedstrijd, meestal in oktober, op de stranden van Peniche.

Kamperen in Lissabon

Wanneer je een buscamper in Lissabon huurt, zoek dan uit op welke plaatsen je kunt overnachten tijdens de roadtrip. Hoewel er geen campings in het historische centrum zijn, zijn er wel verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de stad.

  • Lisboa Camping & Bungalows. Deze camping in Monsanto ligt vlakbij de stad en biedt alle nodige voorzieningen.  Prijzen: €41,80 per nacht in het hoogseizoen en €27,30 per nacht in het laagseizoen.
  • Inatel da Caparica. Deze camping ligt (net als vele andere) aan de zuidoever en is zeer dicht bij de ongelooflijke stranden van Costa da Caparica. Prijs: ongeveer € 9,10 per dag

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Lissabon

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Lissabon