Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Madrid

De beste vloot campers te huur in Madrid

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Natural park with forest and rocks

Alles over camper huren in Madrid

De oorsprong van Madrid blijft een mysterie. Sommigen zeggen dat de stad door de Arabieren als verdedigingsplaats werd gesticht, anderen beweren een Keltische oorsprong en weer anderen beweren dat de eerste bewoners de Romeinen waren. Het Koninklijk Paleis, de Almudena, de Plaza Mayor, Puerta del Sol of de Gran Via, een wandeling door het Retiro Park of een bezoek aan de Gouden Driehoek (de 3 musea), zullen ervoor zorgen dat je Madrid niet snel zult vergeten.Bovendien liggen in de omgeving van Madrid Aranjuez en Alcalá de Henares, die op de Werelderfgoedlijst staan, en steden als Toledo en Segovia.

Bereikbaarheid

Madrid is het hart van Spanje, dus vanaf hier kun je de belangrijkste nationale snelwegen nemen naar alle delen van Spanje (A3, A4, A5 en A6). Het heeft ook snelwegen en rondwegen om sneller van het ene punt naar het andere te komen in Madrid. Het heeft een treinstation, het wereldberoemde Atocha, waar AVE- en forensentreinen rijden om zich door Madrid te verplaatsen.

De internationale luchthaven Barajas ligt op 20 minuten van het centrum, en je kunt met de bus, taxi of metro gaan.

De metro van Madrid verbindt de hele stad met verschillende lijnen. Het is de meest gebruikelijke manier van vervoer en de meest economische.

Met dit alles is het huren van een camper in Madrid een totaal avontuur, aangezien je steden die de moeite waard zijn om te bezoeken zeer dichtbij hebt en zeer goed verbonden zijn.

Parkeren in Madrid

Een camper huren in Madrid en daarme parkeren kan ingewikkeld zijn. De centrale Almendra, het gebied binnen de M-30, wordt gereguleerd door de ORA (Parkeer Autoriteiten), met beperkte parkeergelegenheid. De gemakkelijkste manier is om jouw auto op een betaalde parkeerplaats achter te laten of om hem in een buitenwijk achter te laten en er met de metro heen te gaan.

Wanneer je besluit een camper te huren in Madrid en je wilt niet veel uitgeven aan het parkeren ervan, dan heb je Low Cost Parking Madrid, verspreid over een aantal straten van Madrid en waarmee je jouw voertuig kunt parkeren vanaf €5,00/dag.

Evenementen in Madrid

Ga je een camperbusje huren in Madrid dan kun je wellicht één of meerdere leuke activiteiten bezoeken in en rondom de stad.

  • San Isidro (15 mei): Dit is een van de oudste en belangrijkste festivals in de hoofdstad. Er wordt een reeks activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden (concerten, openluchtdansen, parades en religieuze plechtigheden, enz.)
  • Gay Pride Day (eind juni): Dit is een van de belangrijkste LGBTI-vieringen ter wereld. Vanuit het epicentrum in de wijk Chueca weerklinken de concerten, parades en shows die voor deze gelegenheid worden georganiseerd in de hele stad.
  • Oudejaarsavond: Madrileños komen al tientallen jaren bijeen op de beroemde Puerta del Sol om het nieuwe jaar te verwelkomen. Je zult zich warm moeten aankleden, maar de vreugde en opwinding van de gelegenheid doen ieders hart sneller kloppen.

Kamperen in Madrid

Een buscamper huren in Madrid, wees dan voorbereid en reserveer van tevoren een campingplek.

Camping Piscis: gelegen in Navalafuente, kun je kamperen met jouw camper vanaf €9,00/dag. Er is een bushalte om naar Madrid te gaan, sportfaciliteiten, speeltuin, zwembaden, restaurants en huisdieren zijn toegestaan.Camping Monte Holiday: gelegen in Gargantilla de Lozoya, de prijs per dag is €23,00. Het heeft zeer ruime standplaatsen, zwembad, sportfaciliteiten, supermarkt, kanoën en tokkelbaan.Camping El Escorial: gelegen in El Escorial, de prijs is €56,00/dag. Huisdieren zijn toegestaan en de camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad, kinderterreinen, speeltuin en sportterrein, restaurant, supermarkt en sportfaciliteiten. 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

camperbus huren in Madrid

Weather graph for average temperatures in Madrid
Gemiddelde temperatuur per maand in Madrid

Het klimaat van Madrid staat bekend als continentaal mediterraan klimaat (droog klimaat). De provincie ligt op het centrale plateau van het schiereiland, waardoor de gemiddelde temperatuur er hoger ligt dan in andere steden en er niet vaak regen valt. De gemiddelde temperatuur in Madrid is 15°C.De zomers in Madrid zijn lang, heet en droog. Madrileños verlaten de stad en bezoekers stromen vanuit andere delen van de wereld naar Madrid. De gemiddelde temperatuur is 26°C. Het is de perfecte tijd om de bergen in de buurt van Madrid te bezoeken en te gaan wandelen in Navacerrada, San Lorenzo El Escorial of het Regionaal Park Cuenca Alta del Manzanares.Een camper huren in madrid is in de herfst perfect. De herfsten in Madrid zijn mild en de temperaturen dalen tot 15°C,  het is daarom de perfecte tijd om Madrid te bezoeken aangezien de zomerhitte is afgenomen, en je van de gelegenheid gebruik kunt maken om de omgeving van Madrid te bezoeken, zoals Aranjuez of Alcalá de Henares.De winters zijn erg koud en droog, met kans op vorst, hoewel het zelden voorkomt dat de temperatuur onder 0°C zakt. Er is echter weinig kans op regen en dat maakt de luchten helemaal blauw en helder. Een camper huren in Madrid in het laagseizoen kan positief zijn wat de prijzen betreft, omdat ze aanzienlijk goedkoper kunnen zijn dan in het hoogseizoen. Het is ook een goede tijd om de stad in zijn geheel te zien, bovendien is het kerstseizoen in Madrid heel bijzonder.De lente is de beste tijd om een camper te huren in Madrid (samen met de herfst) en door de provincie te toeren. Het is de tijd waarin de amandelbomen bloeien en de terrassen opengaan, met een temperatuur van 12-15°C. Naast de gelegenheid om dorpen als hierboven te bezoeken, is het ook een perfecte tijd om een dagtocht te maken naar Toledo, Segovia of Avila, op slechts een 1-1,5 uur van Madrid.Een van de populairste festivals in Madrid is het Fiestas de San Isidro. Het vindt plaats op 15 mei en is een van de oudste feesten in de hoofdstad. Ze worden gevierd ter ere van de beschermheilige San Isidro en er worden religieuze en niet-religieuze evenementen georganiseerd, zoals concerten, festivals, optochten, enzovoort. Deze datum is het hoogseizoen en de prijzen stijgen sterk door de populariteit van het festival bij niet-lokalen.

Indie campers in Madrid

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Madrid

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief