🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Camper huren in Madrid

Camper Huren in Madrid

De beste vloot campers te huur in Madrid

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Natural park with forest and rocks

Alles over camper huren in Madrid

De oorsprong van Madrid blijft een mysterie. Sommigen zeggen dat de stad door de Arabieren als verdedigingsplaats werd gesticht, anderen beweren een Keltische oorsprong en weer anderen beweren dat de eerste bewoners de Romeinen waren. Het Koninklijk Paleis, de Almudena, de Plaza Mayor, Puerta del Sol of de Gran Via, een wandeling door het Retiro Park of een bezoek aan de Gouden Driehoek (de 3 musea), zullen ervoor zorgen dat je Madrid niet snel zult vergeten.Bovendien liggen in de omgeving van Madrid Aranjuez en Alcalá de Henares, die op de Werelderfgoedlijst staan, en steden als Toledo en Segovia.

Bereikbaarheid

Madrid is het hart van Spanje, dus vanaf hier kun je de belangrijkste nationale snelwegen nemen naar alle delen van Spanje (A3, A4, A5 en A6). Het heeft ook snelwegen en rondwegen om sneller van het ene punt naar het andere te komen in Madrid. Het heeft een treinstation, het wereldberoemde Atocha, waar AVE- en forensentreinen rijden om zich door Madrid te verplaatsen.

De internationale luchthaven Barajas ligt op 20 minuten van het centrum, en je kunt met de bus, taxi of metro gaan.

De metro van Madrid verbindt de hele stad met verschillende lijnen. Het is de meest gebruikelijke manier van vervoer en de meest economische.

Met dit alles is het huren van een camper in Madrid een totaal avontuur, aangezien je steden die de moeite waard zijn om te bezoeken zeer dichtbij hebt en zeer goed verbonden zijn.

Parkeren in Madrid

Een camper huren in Madrid en daarme parkeren kan ingewikkeld zijn. De centrale Almendra, het gebied binnen de M-30, wordt gereguleerd door de ORA (Parkeer Autoriteiten), met beperkte parkeergelegenheid. De gemakkelijkste manier is om jouw auto op een betaalde parkeerplaats achter te laten of om hem in een buitenwijk achter te laten en er met de metro heen te gaan.

Wanneer je besluit een camper te huren in Madrid en je wilt niet veel uitgeven aan het parkeren ervan, dan heb je Low Cost Parking Madrid, verspreid over een aantal straten van Madrid en waarmee je jouw voertuig kunt parkeren vanaf €5,00/dag.

Evenementen in Madrid

Ga je een camperbusje huren in Madrid dan kun je wellicht één of meerdere leuke activiteiten bezoeken in en rondom de stad.

  • San Isidro (15 mei): Dit is een van de oudste en belangrijkste festivals in de hoofdstad. Er wordt een reeks activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden (concerten, openluchtdansen, parades en religieuze plechtigheden, enz.)
  • Gay Pride Day (eind juni): Dit is een van de belangrijkste LGBTI-vieringen ter wereld. Vanuit het epicentrum in de wijk Chueca weerklinken de concerten, parades en shows die voor deze gelegenheid worden georganiseerd in de hele stad.
  • Oudejaarsavond: Madrileños komen al tientallen jaren bijeen op de beroemde Puerta del Sol om het nieuwe jaar te verwelkomen. Je zult zich warm moeten aankleden, maar de vreugde en opwinding van de gelegenheid doen ieders hart sneller kloppen.

Kamperen in Madrid

Een buscamper huren in Madrid, wees dan voorbereid en reserveer van tevoren een campingplek.

Camping Piscis: gelegen in Navalafuente, kun je kamperen met jouw camper vanaf €9,00/dag. Er is een bushalte om naar Madrid te gaan, sportfaciliteiten, speeltuin, zwembaden, restaurants en huisdieren zijn toegestaan.Camping Monte Holiday: gelegen in Gargantilla de Lozoya, de prijs per dag is €23,00. Het heeft zeer ruime standplaatsen, zwembad, sportfaciliteiten, supermarkt, kanoën en tokkelbaan.Camping El Escorial: gelegen in El Escorial, de prijs is €56,00/dag. Huisdieren zijn toegestaan en de camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad, kinderterreinen, speeltuin en sportterrein, restaurant, supermarkt en sportfaciliteiten. 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Madrid

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Madrid