Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Malaga

De beste vloot campers te huur in Malaga

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

side view of a beach with a cliff

Alles over camper huren in Malaga

De stad Malaga is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Spanje. Britse, Duitse en andere Europese bezoekers trekken in de zomermaanden massaal naar de mooie stranden, maar de stad is er ook in geslaagd haar oude binnenstad te bewaren, wat samen met een ongelooflijke commerciële en horeca-infrastructuur een bezoek aan de stad tot een plezier voor elke reiziger maakt.

De kathedraal Alcazaba van Malaga of het kasteel Gibralfaro zijn monumenten waar elke geschiedenisliefhebber van kan genieten. Als geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso kun je zijn museum bezoeken om zijn schilderijen te bekijken en meer te weten te komen over zijn leven, en vervolgens een wandeling maken langs Calle Larios, de levendigste plek van de stad.

Bereikbaarheid

Malaga ligt in Andalusië, in het zuiden van Spanje, aan de oevers van de Middellandse Zee. Om Malaga over de weg te bereiken kan je vanuit het oosten en zuiden de snelweg A-7 nemen, terwijl de AP-46 de stad vanuit het noorden, richting Madrid, binnenrijdt. Als je besluit een camper te huren in Malaga, heb je goede verbindingen met verschillende steden en zelfs met andere steden.


De luchthaven van Malaga ligt op slechts 20 minuten van het stadscentrum en wordt bediend door luchtvaartmaatschappijen zoals Vueling of Iberia voor binnenlandse vluchten. De grote toestroom van internationale toeristen betekent dat je ook internationale vluchten op het vliegveld kunt vinden. Het treinstation Malaga Maria Zambrano is het belangrijkste treinstation in de stad, en wordt beheerd door de maatschappij Renfe, en is ook de plaats waar de forensentreinen aankomen in Malaga.

Parkeren in Malaga

 Een camperbus huren in Malaga en parkeren in de vrij drukke stad gedurende het hele jaar kan moeilijk zijn, gratis parkeren in de stad is meestal vrij schaars. Het is echter mogelijk om gratis te parkeren op centrale plaatsen zoals Guillén Sotelo straat of Carretería straat. Een andere zeer goede plaats om te parkeren is Barrio El Ejido. Als je naar de buitenwijken van de stad gaat, zijn de parkeerplaatsen rond het La Rosaleda stadion een andere perfecte plek om gratis te parkeren. Je kan ook kiezen voor betaald parkeren in het centrum van de stad Malaga. De prijs van het parkeren per dag ligt meestal rond de € 15,00. Malaga heeft ook blauwe zone parkeren in veel straten, met een prijs van € 1,00 per uur.

Evenementen in Malaga

Ga je een camperbusje huren in Malaga bekijk of je één van deze evenementen kan bezoeken!

  •  Malaga Fair: de Malaga fair is een van de belangrijkste evenementen in de stad en wordt gedurende 10 dagen in augustus gehouden.
  • Heilige week: processies en vieringen zijn gebruikelijk tijdens de Malagueña Heilige Week, die meestal wordt gevierd tussen de maanden maart of april, afhankelijk van het jaar.
  • Carnaval van Malaga: een andere attractie van Malaga is het carnaval, dat gewoonlijk gedurende 15 dagen in de maand februari of maart wordt gevierd.

Kamperen in Malaga

Een buscamper huren in Malaga wees voorbereid en boek een campingplaats in de buurt:

  • Campanillas camper Parking: gelegen op slechts 21 minuten van het centrum van Malaga, het heeft een overdekte parkeerplaats. De prijzen liggen rond de €1,50 per dag, afhankelijk van de lengte van jouw verblijf.
  • Camping Torremolinos: ligt op 25 minuten van Malaga, in de stad Torremolinos, de prijzen variëren tussen € 20,00 en € 30,00, afhankelijk van het voertuig en de tijd van het jaar.
  • Camping Playa Almayate Costa: gelegen op 30 minuten van het centrum van Malaga aan de Middellandse Zeekust. De prijzen variëren tussen € 22,00 en € 60,00.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Malaga

Weather graph for average temperatures in Malaga
Gemiddelde temperatuur per maand in Malaga

Welkom aan de Costa del Sol! Een camper huren in Malaga dan heb je bijna altijd mooi weer want, Malaga heeft een gemiddelde van 325 zonnige dagen per jaar. Een aangename temperatuur het hele jaar door creëert de perfecte omgeving voor het huren van een camper en het toeren langs de kustlijn op zoek naar prachtige stranden.

Malaga heeft het hele jaar door milde temperaturen, maar dat betekent niet dat we geen onderscheid kunnen maken tussen twee seizoenen waarin het klimaat anders is. De heetste maanden in Malaga zijn van juni tot september, met een gemiddelde dagtemperatuur van 28°C. Het hete gevoel wordt versterkt doordat het gebied een hoge vochtigheidsgraad heeft door de nabijheid van de Middellandse Zee. Het koele (niet koude) seizoen loopt van november tot maart, wanneer de gemiddelde dagtemperatuur 19°C is, hoewel met minimumtemperaturen van 7°C.

Juli en augustus zijn de maanden waarin er meer toeristen zijn, zodat de prijzen meestal hoger liggen. Je moet ook rekening houden met andere belangrijke data in de kalender van Malaga, aangezien de vraag ook toeneemt tijdens de Heilige Week in Malaga, die meestal gevierd wordt tussen maart en april, afhankelijk van het jaar. Een zeer goede tijd om campers te huren in Malaga en de stad te bezoeken is in de maanden tussen het koele en het hete seizoen. Maanden zoals mei, oktober of november kennen een vrij hoge gemiddelde temperatuur en de prijzen zijn lager.

Indie campers in Malaga

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Malaga

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief