Camper huren in Malaga

Camper Huren in Malaga

De beste vloot campers te huur in Malaga

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

side view of a beach with a cliff

Alles over camper huren in Malaga

De stad Malaga is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Spanje. Britse, Duitse en andere Europese bezoekers trekken in de zomermaanden massaal naar de mooie stranden, maar de stad is er ook in geslaagd haar oude binnenstad te bewaren, wat samen met een ongelooflijke commerciële en horeca-infrastructuur een bezoek aan de stad tot een plezier voor elke reiziger maakt.

De kathedraal Alcazaba van Malaga of het kasteel Gibralfaro zijn monumenten waar elke geschiedenisliefhebber van kan genieten. Als geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso kun je zijn museum bezoeken om zijn schilderijen te bekijken en meer te weten te komen over zijn leven, en vervolgens een wandeling maken langs Calle Larios, de levendigste plek van de stad.

Bereikbaarheid

Malaga ligt in Andalusië, in het zuiden van Spanje, aan de oevers van de Middellandse Zee. Om Malaga over de weg te bereiken kan je vanuit het oosten en zuiden de snelweg A-7 nemen, terwijl de AP-46 de stad vanuit het noorden, richting Madrid, binnenrijdt. Als je besluit een camper te huren in Malaga, heb je goede verbindingen met verschillende steden en zelfs met andere steden.


De luchthaven van Malaga ligt op slechts 20 minuten van het stadscentrum en wordt bediend door luchtvaartmaatschappijen zoals Vueling of Iberia voor binnenlandse vluchten. De grote toestroom van internationale toeristen betekent dat je ook internationale vluchten op het vliegveld kunt vinden. Het treinstation Malaga Maria Zambrano is het belangrijkste treinstation in de stad, en wordt beheerd door de maatschappij Renfe, en is ook de plaats waar de forensentreinen aankomen in Malaga.

Parkeren in Malaga

 Een camperbus huren in Malaga en parkeren in de vrij drukke stad gedurende het hele jaar kan moeilijk zijn, gratis parkeren in de stad is meestal vrij schaars. Het is echter mogelijk om gratis te parkeren op centrale plaatsen zoals Guillén Sotelo straat of Carretería straat. Een andere zeer goede plaats om te parkeren is Barrio El Ejido. Als je naar de buitenwijken van de stad gaat, zijn de parkeerplaatsen rond het La Rosaleda stadion een andere perfecte plek om gratis te parkeren. Je kan ook kiezen voor betaald parkeren in het centrum van de stad Malaga. De prijs van het parkeren per dag ligt meestal rond de € 15,00. Malaga heeft ook blauwe zone parkeren in veel straten, met een prijs van € 1,00 per uur.

Evenementen in Malaga

Ga je een camperbusje huren in Malaga bekijk of je één van deze evenementen kan bezoeken!

  •  Malaga Fair: de Malaga fair is een van de belangrijkste evenementen in de stad en wordt gedurende 10 dagen in augustus gehouden.
  • Heilige week: processies en vieringen zijn gebruikelijk tijdens de Malagueña Heilige Week, die meestal wordt gevierd tussen de maanden maart of april, afhankelijk van het jaar.
  • Carnaval van Malaga: een andere attractie van Malaga is het carnaval, dat gewoonlijk gedurende 15 dagen in de maand februari of maart wordt gevierd.

Kamperen in Malaga

Een buscamper huren in Malaga wees voorbereid en boek een campingplaats in de buurt:

  • Campanillas camper Parking: gelegen op slechts 21 minuten van het centrum van Malaga, het heeft een overdekte parkeerplaats. De prijzen liggen rond de €1,50 per dag, afhankelijk van de lengte van jouw verblijf.
  • Camping Torremolinos: ligt op 25 minuten van Malaga, in de stad Torremolinos, de prijzen variëren tussen € 20,00 en € 30,00, afhankelijk van het voertuig en de tijd van het jaar.
  • Camping Playa Almayate Costa: gelegen op 30 minuten van het centrum van Malaga aan de Middellandse Zeekust. De prijzen variëren tussen € 22,00 en € 60,00.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Malaga

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Malaga