Camper huren in Marseille

Camper Huren in Marseille

De beste vloot campers te huur in Marseille

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Lake side with blue water and yachts

Alles over camper huren in Marseille

Marseille is de thuisbasis van de grootste haven van Frankrijk en heeft de titel van de oudste stad van Frankrijk, maar het is verre van ouderwets. Omgeven door weelderig groen en hoge kliffen, is het hart van de Provence en de thuisbasis van de Calanques, ongewone rotsachtige inhammen die langs de kust lopen. Veel steden houden op na 2.000 jaar te bestaan, maar niet Marseille, dat meer dan 2.600 jaar geschiedenis heeft overleefd!

Door de eeuwen heen bekend als een bloeiende havenstad in het hart van de Middellandse Zee, hebben de stad en haar haven duizenden handelaren van over de hele wereld verwelkomd. Tegenwoordig is het oudere karakter van de stad afgezwakt en vermengd met een stedelijke en ultra-kosmopolitische sfeer, waardoor de stad een retro-modern gevoel krijgt dat je de kans krijgt om te ervaren als je een camper huurt in Marseille.
Twintig jaar geleden was Marseille niet een van de meer populaire mediterrane steden, maar nu is het een van de meest gewilde. Marseille is opnieuw ontworpen en gerevitaliseerd en is een samensmelting van Haussmannian architectuur met een multiculturele stedelijke uitstraling. De stad is rijk aan mediterrane gastvrijheid en is de thuisbasis van de levendige oude haven en zijn pleziervaartuigen.
De ideale stad zijnde voor stedelijke avonturiers maakt het niet minder ideaal als startpunt voor een roadtrip met een camper door het hart van de natuur in de Calanques of Gorges du Verdon. 

Bereikbaarheid

Marseille is een redelijk goed te bereiken stad. De luchthaven Marseille-Provence is de vijfde grootste luchthaven van Frankrijk, met 33 luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden naar ongeveer 120 Europese bestemmingen. Marseille-Saint-Charles is het centraal station van de stad en ligt midden in het stadscentrum. Internationale verbindingen worden voornamelijk verzorgd door TGV, AVE en Thalys en bieden toegang tot steden als Amsterdam, Frankfurt, Genève, Brussel en Barcelona.

Parkeren in Marseille

Ga je een camperbus huren in Marseille, houd er dan rekening mee dat de parkeerplaatsen beperkt zijn, vooral in het centrum van de stad. Ondergrondse parkeergarages zijn verboden terrein voor kampeerders vanwege de hoogtebeperkingen. We raden je dan ook aan om je busje aan de rand of op een camping te parkeren en de stad te bezoeken met het openbaar vervoer.

Evenementen in Marseille

Ga jij een camperbusje huren in Marseille, zie hier enkele evenementen die je misschien interesseren.

  • Marseille Fête de la Musique: 21 juni is altijd een feestdag in Marseille, met een scala aan muziekconcerten en shows in de hele stad.
  • Marsatac (11, 12, 13 juni 2021): het festival dat hiphop, rock en elektronische muziek uit Marseille samenbrengt, en met een sfeer die veel artiesten aantrekt.
  • Fiesta des Suds (oktober): een wereldmuziekfestival dat ongeveer tien dagen duurt en rond half oktober plaatsvindt. Dit festival trekt over het algemeen bijna 50.000 mensen aan.

Kamperen in Marseille

Een buscamper huren in Marseille, zorg er dan voor dat je van tevoren een plekje op een camping hebt gereserveerd.

  • Camping du Garlaban: deze driesterrencamping in Aubagne is geopend van half maart tot begin november. Je kan kiezen tussen kamperen in de natuur of op een staanplaats uitgerust met elektriciteit en water. Het is ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Het tarief per nacht varieert afhankelijk van de tijd van het jaar.
  • Camping les Cigales: op 15 minuten lopen van Cassis en de stranden is deze camping geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Je kan een warme douche nemen, iets eten en de camping gebruiken als uitvalsbasis voor een bezoek aan de Calanques van Cassis. Gratis wifi - toegang. De prijs is € 10,28 /nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Marseille

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Marseille