🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Miami beach with palm trees

Camper Huren in Miami

De beste vloot campers te huur in Miami

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Air beach view of Miami

Camper huren Miami

Miami is een kustmetropool in het zuidoosten van Florida. Het is de enige stad in de VS die is gesticht door een vrouw - Julia Tittle - die een projectontwikkelaar aanmoedigde de Florida East Coast Railroad naar Miami door te trekken, waardoor het gebied in feite op de kaart kwam te staan.

De stad is een leider in handel, financiën, kunst, cultuur en internationale handel. De stad wordt ook wel de "Hoofdstad van Latijns-Amerika" genoemd en is een van de grootste minderheidssteden in de Verenigde Staten, waar meer dan 70% van de bevolking Spaanstalig is.

Miami staat bekend om zijn prachtige stranden, heerlijke keuken, warme klimaat, Cubaanse koffie, en zijn Latijns-Amerikaanse invloeden. Jaarlijks komen er meer dan 14 miljoen toeristen en meer dan 10% van de beroepsbevolking werkt in de toeristische sector.

Miami is een stad van tegenstellingen en is grotendeels door de mens gemaakt, maar heeft ook een aantal van 's werelds mooiste natuurlijke attracties in het Everglades National Park en het Biscayne National Park.

Hoe kom ik daar

 • Met de auto: Er zijn verschillende grote snelwegen in en rond Miami, waaronder de Interstate 95, die loopt van Maine naar Miami, waar het eindigt net ten zuiden van het centrum.
 • Miami kan moeilijk zijn om als bestuurder aan te wennen vanwege de verkeersopstoppingen, maar als je eenmaal het netwerk van de stad begrijpt, zul je beter in staat zijn om met minder stress rond te rijden.
 • Met het vliegtuig: Miami International Airport bedient Miami en omgeving. Het ligt 8 mijl ten noordwesten van het centrum van Miami en biedt plaats aan zowel internationale als binnenlandse vluchten.
 • Met de trein: Dicht bij het centrum van Miami, het Miami Amtrak station dient als het zuidelijke eindpunt voor de Silver Meteor en Silver Star routes. Er zijn twee dagelijkse diensten van en naar Miami.

Te bezoeken plaatsen

 • Miami Beach: Als je aan Miami denkt, is de kans groot dat je je witte zandstranden en een stralende zon voorstelt. Daarom is een uitstapje naar Miami Beach een must als je in de buurt bent. Vang wat stralen op in het zand of dartel in de golven. Het strand heeft ook tal van eet- en uitgaansgelegenheden in de buurt.
 • Bayside Marketplace: Gelegen langs de waterkant van Miami, de Bayside Marketplace sport meer dan 150 toeristische en gespecialiseerde winkels klaar om te bladeren. Veel lokale bewoners en toeristen bezoeken de markt om de sfeer op te snuiven en de baai te bewonderen.
 • Everglades National Park: Het Everglades National Park ligt op slechts een klein eindje rijden van Miami. Het beslaat 1,5 miljoen hectare moerasland en is de thuisbasis van slangen, alligators, krokodillen, en een groot aantal vogels. Wandel over een pad om de wilde dieren van het gebied te bekijken of spring op een hogesnelheids-airboat om het park in stijl te bekijken.

Parkeren in Miami

De tarieven voor parkeren op straat in de stad kunnen variëren van $ 2 tot $ 4 per uur. Als vuistregel geldt dat alles ten zuiden van 23rd Street $4 per uur kost voor parkeren op straat en $2 per uur voor parkeren op parkeerplaatsen. De handhavingstijden liggen tussen 9.00 en 3.00 uur.

Miami heeft een aantal parkeergarages. De tarieven variëren meestal van $28 tot $30 voor 24 uur wanneer u in een complex parkeert.

Jaarlijkse evenementen in Miami

 • Miami Beach Pride: Set in March/April, Miami Beach Pride is a nine-day celebration that brings together members of the LGBTQ+ community and their allies for special events, dance parties, social mixers, and a Pride Parade. Whether you’re part of the queer community or a staunch ally, this celebration is not to be missed.
 • Ultra Music Festival: Held in late March each year, the Ultra Music Festival attracts over 70,000 music lovers annually. If you’re a fan of high-energy dancing with a splash of pyrotechnics, lasers, and confetti, then this is the festival for you.
 • Calle Ocho Music Festival: Carnaval Miami and the Calle Ocho Music Festival is the largest Hispanic festival in the United States. An annual tradition, it brings people together to celebrate the city’s vibrant Caribbean and Latin cultures on the streets of Little Havana.

Kamperen in Miami

 • Sunshine Holiday RV Resort: Gelegen ten noordwesten van Fort Lauderdale, wordt dit resort beheerd door Thousand Trails en ligt aan de oever van een privé-meer. Met ruime RV pads en picknick tafels om buiten te genieten van maaltijden, is dit RV park een van de beste in de omgeving. Prijs varieert afhankelijk van uw reisdata en hun website heeft een eenvoudig te gebruiken reserveringssysteem.
 • Paradise Island RV Resort: Gelegen net buiten Fort Lauderdale, dit resort ligt op slechts vier mijl van het strand. Paradise Island RV Resort is bekend om zijn grootte en het feit dat het onafhankelijk is. De tarieven variëren van $50 tot $57 per nacht.
 • Yacht Haven Park & Marina: Slechts tien minuten van het strand, Yacht Haven Park & Marina is gelegen in het zuidelijke deel van Fort Lauderdale. Tarieven zullen variëren op basis van de tijd van uw reis en de kenmerken van elke RV pad.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Miami

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Miami