Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Milaan

De beste vloot campers te huur in Milaan

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

View of the gardens on the side of lake como

Alles over camper huren in Milaan

Milaan is de hoofdstad van Lombardije en is een van de meest bezochte steden in Italië. Het is een zeer levendige stad, altijd vol evenementen en demonstraties. De moderne kant is herkenbaar aan de hoge en verfijnde gebouwen, zoals de beroemde Bosco Verticale. Milaan is echter een stad die rijk is aan geschiedenis en kunst. De kathedraal, een prachtig voorbeeld van Italiaanse gotische architectuur, samen met de talrijke kunstgalerijen en musea, maken deze stad een van de meest interessante vanuit cultureel oogpunt. De stad staat ook bekend als de Italiaanse hoofdstad van design, dankzij de talrijke evenementen waaraan bekende nationale en internationale stylisten deelnemen.

Bereikbaarheid

Milaan is gelegen in het westelijke deel van Lombardije, in Noord-Italië, en is zeer goed georganiseerd wanneer het op transport aankomt. De grootste luchthaven is Malpensa, waar de meeste internationale vluchten aankomen (vluchtduur Schiphol-Milaan: 1 uur en 15 minuten). De luchthaven ligt op 45 km van het stadscentrum, maar is goed verbonden met bussen, treinen en shuttles zoals de Malpensa Shuttle Air Pullman. De Autostrada del Sole verbindt Milaan met Reggio Calabria, maar er zijn ook vele andere onbetaalde provinciale wegen die de stad verbinden met de andere hoofdsteden. Het hoofdstation is Milano Centrale, waar het mogelijk is om regionale of hogesnelheidstreinen (Italo of FrecciaRossa) te nemen om naar de belangrijkste Italiaanse steden te gaan. Kaartjes kunnen worden gekocht in het station of op de officiële Trenitalia-website.

Parkeren in Milaan

Een buscamper huren in Milaan en parkeren is bijna allemaal betalend, behalve diegene met witte strepen langs de straten. De beste plaatsen om te parkeren in het stadscentrum zijn Carducci Parking, vlakbij de metro, en Sant'Ambrogio Parking. Beide zijn betalend (prijs per uur: € 2  - dagprijs: € 24). Er zijn ook verschillende parkeergarages buiten de stad die goed zijn verbonden met de metro, zoals de Bisceglie Parking en de Comasina Parking, met dagprijzen rond de € 7,50.

Evenementen in Milaan

Ga je een camperbusje huren in Milaan kijk dan naar de volgende evenementen wellicht dat je één of meer wilt bezoeken op jouw roadtrip!

  • La Prima della Scala in Milaan (7 december): is de openingsavond van het concertseizoen van La Scala, het beroemdste theater van Italië. Prijzen in de kramen: € 50-250. Stage prijzen: € 500-€ 2500.
  • Milaan Food Week (mei): Evenement bijgewoond door de belangrijkste internationale chef-koks. De prijzen van het evenement variëren afhankelijk van de proeverijen.
  • Architectuurfestival (van mei tot augustus): tentoonstelling gewijd aan kunst met deelname van belangrijke namen uit de sector. Gratis evenement.

Kamperen in Milaan

Een camper huren in Milaan komt hand in hand met een campingplekje reserveren. Wees voorbereid en boek een campingplekje van tevoren!

  • Camping Milano: is de dichtstbijzijnde camping bij het stadscentrum, bereikbaar via M1. Dagprijzen voor campers: € 10-11 afhankelijk van het seizoen.
  • Camping Playa di Valverde: de camping ligt op 40 km van Milaan en is gelegen in het Ticino Park. Dagprijs voor campers: € 10.
  • Monza Camping: Gelegen in het koninklijke park van Monza en dicht bij het beroemdste circuit voor de Formule 1. Dagprijzen voor campers: € 15-85 afhankelijk van het seizoen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Milaan

Weather graph for average temperatures in Milan
Gemiddelde temperatuur per maand in Milaan

Milaan is een stad in Noord-Italië en heeft een nogal wisselend klimaat. De winter is koud en vochtig, terwijl de hitte in de zomer erg benauwd is. Een ding dat nooit faalt, is de mist, die zelfs wordt genoemd in een beroemde Totò-film. In de winter dalen de temperaturen bijna nooit onder 0 ° C en liggen ze over het algemeen rond de 8-5 ° C. In de zomer kan de hitte drukkend zijn en bijna 40 ° C bereiken, maar over het algemeen liggen de temperaturen tussen 27-35 ° C. Daarom zijn de beste seizoenen om naar Milaan te gaan de lente en de herfst.

Milaan is een erg dure stad, vooral in het hoogseizoen. De kosten een camper huren in Milaan of hotels boeken zijn veel hoger tussen juli en augustus en tussen december en januari. Ondanks de hoge prijzen van de winterperiode, is het de moeite waard om in de eerste week van december een vakantie in Milaan te organiseren om de opening van het operaseizoen van La Scala, het beroemdste theater van Italië, bij te wonen. De beste maanden om Milaan te bezoeken zijn april en mei, vanwege de goedkopere prijzen en de vele festiviteiten, zoals Milan Street Food & Beer.

Indie campers in Milaan

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Milaan

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief