Camper huren in Milaan

Camper Huren in Milaan

De beste vloot campers te huur in Milaan

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

View of the gardens on the side of lake como

Alles over camper huren in Milaan

Milaan is de hoofdstad van Lombardije en is een van de meest bezochte steden in Italië. Het is een zeer levendige stad, altijd vol evenementen en demonstraties. De moderne kant is herkenbaar aan de hoge en verfijnde gebouwen, zoals de beroemde Bosco Verticale. Milaan is echter een stad die rijk is aan geschiedenis en kunst. De kathedraal, een prachtig voorbeeld van Italiaanse gotische architectuur, samen met de talrijke kunstgalerijen en musea, maken deze stad een van de meest interessante vanuit cultureel oogpunt. De stad staat ook bekend als de Italiaanse hoofdstad van design, dankzij de talrijke evenementen waaraan bekende nationale en internationale stylisten deelnemen.

Bereikbaarheid

Milaan is gelegen in het westelijke deel van Lombardije, in Noord-Italië, en is zeer goed georganiseerd wanneer het op transport aankomt. De grootste luchthaven is Malpensa, waar de meeste internationale vluchten aankomen (vluchtduur Schiphol-Milaan: 1 uur en 15 minuten). De luchthaven ligt op 45 km van het stadscentrum, maar is goed verbonden met bussen, treinen en shuttles zoals de Malpensa Shuttle Air Pullman. De Autostrada del Sole verbindt Milaan met Reggio Calabria, maar er zijn ook vele andere onbetaalde provinciale wegen die de stad verbinden met de andere hoofdsteden. Het hoofdstation is Milano Centrale, waar het mogelijk is om regionale of hogesnelheidstreinen (Italo of FrecciaRossa) te nemen om naar de belangrijkste Italiaanse steden te gaan. Kaartjes kunnen worden gekocht in het station of op de officiële Trenitalia-website.

Parkeren in Milaan

Een buscamper huren in Milaan en parkeren is bijna allemaal betalend, behalve diegene met witte strepen langs de straten. De beste plaatsen om te parkeren in het stadscentrum zijn Carducci Parking, vlakbij de metro, en Sant'Ambrogio Parking. Beide zijn betalend (prijs per uur: € 2  - dagprijs: € 24). Er zijn ook verschillende parkeergarages buiten de stad die goed zijn verbonden met de metro, zoals de Bisceglie Parking en de Comasina Parking, met dagprijzen rond de € 7,50.

Evenementen in Milaan

Ga je een camperbusje huren in Milaan kijk dan naar de volgende evenementen wellicht dat je één of meer wilt bezoeken op jouw roadtrip!

  • La Prima della Scala in Milaan (7 december): is de openingsavond van het concertseizoen van La Scala, het beroemdste theater van Italië. Prijzen in de kramen: € 50-250. Stage prijzen: € 500-€ 2500.
  • Milaan Food Week (mei): Evenement bijgewoond door de belangrijkste internationale chef-koks. De prijzen van het evenement variëren afhankelijk van de proeverijen.
  • Architectuurfestival (van mei tot augustus): tentoonstelling gewijd aan kunst met deelname van belangrijke namen uit de sector. Gratis evenement.

Kamperen in Milaan

Een camper huren in Milaan komt hand in hand met een campingplekje reserveren. Wees voorbereid en boek een campingplekje van tevoren!

  • Camping Milano: is de dichtstbijzijnde camping bij het stadscentrum, bereikbaar via M1. Dagprijzen voor campers: € 10-11 afhankelijk van het seizoen.
  • Camping Playa di Valverde: de camping ligt op 40 km van Milaan en is gelegen in het Ticino Park. Dagprijs voor campers: € 10.
  • Monza Camping: Gelegen in het koninklijke park van Monza en dicht bij het beroemdste circuit voor de Formule 1. Dagprijzen voor campers: € 15-85 afhankelijk van het seizoen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Milaan

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Milaan