RV rental in Nantes

Camper Huren in Nantes

De beste vloot campers te huur in Nantes

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

Giant fort entrance surrounded by water

Alles over camper huren in Nantes

De stad is een waar cultureel en historisch centrum. Zozeer zelfs dat elk jaar van 1 juli tot 31 augustus ‘Le Voyage à Nantes’ plaatsvindt. Hierbij verschijnt een groen pad dat men te voet of met de fiets kan volgen. Het verbindt verschillende erfgoederen en enkele tijdelijke kunstinstallaties.


Net zoals de oevers van de Loire en het Île de Versailles genot bieden aan natuurliefhebbers, zo zijn het Île de Nantes en zijn bekende reusachtige diervormige machines net zo aantrekkelijk. Hoe dan ook, het Parc du Puy du Fou, op minder dan anderhalf uur van het centrum gelegen, blijft de belangrijkste trekpleister van de regio en is makkelijk met een gehuurde camper in Nantes te bereiken.

Bereikbaarheid

De metropool ligt in de monding van de Loire. Deze ligging zorgt ervoor dat de haven Nantes-Saint-Nazaire zich kan vestigen als een van de belangrijkste havens van het land. Ryanair, Lufthansa, Air France en Aer Lingus zijn enkele luchtvaartmaatschappijen die vanuit de luchthaven Nantes-Atlantiques opereren. Daarnaast verbindt de snelweg A11 Nantes met het oosten van het land, de snelweg A38 voert naar het zuiden en de nationale snelweg N165 leidt naar Brittany. De spoorlijnen vanaf het station van Nantes bieden een andere manier om de stad te bereiken.

Parkeren in Nantes

Een buscamper huren in Nantes dan hoef je geen zorgen te maken over parkeerplaatsen. De parkeerplaats Decré-Bouffray is van 6:00 tot 22:30 geopend en biedt directe toegang tot de autovrije straten in de binnenstad. Het kost £2.40/€2.80 voor een uur parkeren. De parkeerplaats Château biedt een dagelijks tarief van £18/€21. Verderop kost parkeren bij de parkeerplaats Relais Frachon in Saint Herblain slechts £9.50/€11 voor een dagje. Als deze allemaal niet aan je eisen voldoen biedt verder naar het zuiden de parkeerplek Porte de Vertou een alternatief.

Evenementen in Nantes

Ga je een camperbusje huren in Naintes, zie hieronder 4 leuke evenementen die je wellicht wilt meemaken!

 
La Folle Journée bij het Cité Internationale des Congrès in april. Vijf dagen lang worden in het grote auditorium klassieke concerten opgevoerd. Prijzen verschillen per concert.

Het festival Aux Heures d’Été in juli. Gedurende zes weken organiseert de stad talrijke concerten en shows met artiesten met verschillende achtergronden.

Les Rendez-vous de l’Erdre in augustus. Dit is een gratis jazzfestival dat bekende musici verwelkomt, alsook enkele veelbelovende opkomende artiesten.

Kamperen in Nantes

Een camperbus huren in Nantes  dan is het goed om te plannen en vooraf een kampeerplek te reserveren.

Camping de Nantes. Op slechts tien minuten van het stadscentrum bedragen de kosten hier ongeveer £22/€26 voor een nachtje op een van zijn mooie kampeerlocaties.

Camping Belle Rivière. Met een locatie aan de oevers van de Loire biedt deze driesterrencamping overnachtingen vanaf £11/€13 in het hoogseizoen.

Camping Les Rives de Grand-lieu, dichtbij het Grand-lieu-meer, deze camping biedt een rustige omgeving voor £15.50/€18 per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Nantes

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Nantes