Bezit je een camper? Verdien €50 extra door je camper te verhuren voor eind september!

Camper Huren in Nederland

De beste vloot campers te huur in Nederland

city..text.name - city..text.name
-
Vrouw die een Indie Campers´camper verlaat

Reis zoals jij dat wilt

 • 2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten

 • Enkele reizen beschikbaar

 • Volledig digitale ervaring

 • 24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

 • Vliegveld transfer beschikbaar (Indie vloot)

 • Verzekering & 100% gratis wegenhulp

 • Beddengoed, keuken & schoonmaakpakket (Indie vloot)

 • Onbeperkte kms beschikbaar (Indie vloot)

Onze eigen campers te huur in Nederland

De volgende campers zijn beschikbaar in onze lokale depots Nederland. Kom erachter welke het beste bij jouw roadtrip past

Zijaanzicht van het Nomad model
Nomad

Fiat Ducato Diesel, 2019-21 (geproduceerd door Weinsberg)

L3H2 2.3 Multijet 130

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  6m x 2,69m x 2,75m

 • WC

  Geïntegreerde badkamer met douche

 • 2 uitschuifbare dubbele bedden

  1.83m x 1.27m | Bovenste - 1.70m x 1.20m

Zijaanzicht van de VW California camper Model
California (Handgeschakeld)

VW California Diesel, 2017 (Handgeschakelde versnellingsbak)

BlueMotion Coast 2.0TDI 102

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  4,90m x 2,30m x 2,20m

 • WC

  Optioneel

 • 2 uitschuifbare dubbele bedden

  Onderste - 2.00m x 1.14m | Bovenste - 2.00m x 1.20m

Hier kun je een roadtrip in Nederland beginnen

Huur een camper in één van onze populaire steden in Nederland. Check de lokale beschikbaarheid van campers, evenals leuke routes en tips van experts.

Camper huren in Amsterdam
Amsterdam

Fiets over enkele van de 1,281 bruggen, ga picknicken met de lokale inwoners in het Vondelpark of drink een lokaal gebrouwen biertje aan het IJ. Doe waar je zin in hebt en ontdek een coole, relaxte hoofdstad, bruisend van leven maar met de gezelligheid van een dorp.

Handig om te weten over Nederland

Hier vind je essentiële informatie voor camperreizigers in Nederland

Brandstof

De kosten voor diesel voor je camper zijn in Nederland hoger dan in de meeste Europese landen. Het kost net zo veel als in België, en iets meer dan in Duitsland. Brandstof is makkelijk te vinden in Nederland; je zult meer dan genoeg tankstations tegenkomen langs de snelwegen en regionale wegen.

Snelheidslimieten

De snelheidslimiet van campers op de Nederlandse snelwegen is 130 km/u, en op autowegen 100 km/u.

Autowegen

Nederland is klein en heeft een goed onderhouden netwerk van wegen. Voor langere reizen of roadtrips met de camper is Nederland dankzij de goede verbinding met omliggende landen een uitstekend beginpunt.

Tolwegen

Er zijn geen tolwegen in Nederland.

Kampeerregels

Wildkamperen is verboden in Nederland, maar je zult veel campings en enkele camperstandplaatsen tegenkomen. Deze zijn verspreid door het land en bevinden zich vaak rond de natuurparken en duinen.

Reiskosten

De kosten van een reis zijn in Nederland iets hoger dan in de meeste Europese landen, en ongeveer hetzelfde als in de omliggende landen. De gemiddelde prijs voor een driegangendiner voor twee personen is ongeveer € 60. Het is gebruikelijk om fooi te geven, door bijvoorbeeld het bedrag naar boven af te ronden of 10% van de prijs te geven, afhankelijk van de situatie.

Weer

Nederland heeft een gematigd zeeklimaat. De koele zomers hebben een gemiddelde temperatuur van van 17-20 ° C, en in de milde winters koelt het af tot 2-6 ° C.

Eten

Nederlanders houden van hun aardappels. Probeer eens een andijviestamppot, het is best lekker (en gezond!). We kennen allemaal Heineken, maar lokale brouwerijen worden steeds populairder, dus probeer eens een lokaal biertje bij je gestampte aardappelen! Vegetarisch eten is makkelijk verkrijgbaar .

Over Nederland

Van tollende windmolens en deinende bloemen tot fietstochten over het platteland en langs de grachten: het veelzijdige Nederland bewijst dat klein fijn is.

Het kleine Nederland ontdekken is als een Vermeer schilderij induiken –– behalve dat Nederland door de eeuwen heen zelfs nog beter is geworden. Het land is niet alleen net zo aantrekkelijk als de Nederlandse Meesters het op het schildersdoek hebben afgebeeld, het is ook gevuld met gedurfd ontwerp en ongeremd plezier. Voeg daar nog het bloeiende landschap, de serene uitgestrekte kustlijn, de oer-Hollandse gezelligheid en de gemakkelijke toegang tot het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa aan toe, en je hebt een roadtrip met een eindeloze horizon (omdat Nederland zo plat is, snap je?). Sla deze bestemming dus niet over als je naar Amsterdam vliegt en huur een camper in Nederland; het plezier begint hier!

Een camper huren in Nederland geeft je toegang tot eindeloos veel grootse geschiedenis, kunstschatten en pittoreske plaatsen. Niet gek voor een land zo groot als een kikkererwt! Nederlandse steden zijn bijzonder aantrekkelijk, met statige herenhuizen, glinsterende grachten en nonchalant voorbij zoevende fietsers. Buiten de Nederlandse minimetropolen vind je een prachtig platteland bloeiend onder een open hemel, de uitgestrekte kustlijn met leuke strandtenten en de waterwegen die de Nederlanders in hun voordeel gebruiken -- via windmolens, dijken of door erop te schaatsen! Amsterdam staat met recht bovenaan vele lijstjes van beste Europese bestemmingen. De stad is beroemd om haar charmante grachten, prachtige architectuur en ruimdenkende sfeer. Nog befaamder is het ongeremde en uitbundige Amsterdamse nachtleven. En voor de kenner is het gedurfde ontwerp, de adembenemende kunst en de verrukkelijke cuisine de kosmopolitische kers op de taart van de aanstekelijke, overal aanwezige Nederlandse gezelligheid.

Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief