Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Parijs

De beste vloot campers te huur in Parijs

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

A picturesque street view of the Effeil tower

Alles over camper huren in Parijs

Parijs is een stad met een rijk architectonisch erfgoed. De Arc de Triomphe, het Louvre en de kathedraal Notre-Dame de Paris zijn symbolische monumenten van de stad. Toch is de Eiffeltoren het symbool van Parijs. De zogenaamde "Iron Lady", getuigt van een stad die ooit sterk was in metaalbewerking.


De Avenue des Champs-Elysées is de beroemdste straat ter wereld, maar ook een van de duurste. Het verbindt de Place de la Concorde met de Place Charles de Gaulle en is het toonbeeld van Parijse luxe. Desalniettemin zijn andere wijken zoals Montmartre, de Marais of het Quartier Latin geweldige buurten in een aangename stad, vol charme en romantiek.

Een camper huren in Parijs geeft je de vrijheid om heel Parijs en omgeving te bezoeken. Maak een rit naar het Châteaux de Versailles en verken de gratis tuinen of maak een rondleiding door het kasteel en leer zijn geschiedenis kennen. Parijs is meer dan alleen het stadscentrum, er zijn prachtige parken en bossen, net aan de rand, die perfect zijn om een camper te huren in Parijs.

Bereikbaarheid

De Franse hoofdstad, gebouwd langs de rivier de Seine, ligt in het noorden van het land. Luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Ryanair, Transavia en Easyjet delen de landingsbanen van de luchthavens Roissy-Charles de Gaulle en Orly. De eerste biedt meer langeafstandsvluchten, terwijl de laatste, die kleiner is, wordt gemonopoliseerd door goedkope luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast is de ringweg van Parijs bereikbaar via de snelwegen A1, A13, A3, A4 of A6, of via de rijkswegen N301, N302, N13 of N185. Het is ook mogelijk om de stad met de trein te bereiken via de stations Paris-Montparnasse, Gare de Lyon en Gare du Nord.

Parkeren in Parijs

Ga je een camperbus huren in Parijs lees dan het volgende.

De meeste parkeergarages in het centrum van Parijs rekenen een toeslag, afhankelijk van de parkeerduur. Gemiddeld betaal je € 2,50 voor een uur of € 17 voor een dag. De parkeergarages Rivoli en Centre Pompidou bevinden zich in het hart van Parijs. Wie echter kiest voor het huren van een camper om naar Parijs te reizen, zal vanwege hoogtebeperkingen buiten de stad moeten parkeren. Saemes Parking bij Porte d'Orléans en de Pascher-parkeerplaats bij Roissy-Charles de Gaulle bieden parkeergelegenheid aan degenen die een camper huren in Parijs.

Evenementen in Parijs

Ga je een camperbusje huren in Parijs bekijk dan of je één of meer van de volgende evenementen kan bezoeken.

  •  La fête de la musique, in het centrum van Parijs, 21 juni. Een dag waarop gratis muziek concerten worden gegeven op openbare plaatsen in de stad. Gratis.  
  • La fête Nationale, 14 juli. Een dag om de bestorming van de Bastille te vieren en om de idealen van de Franse Republiek in gedachten te houden. Gratis.     
  • Le Salon de l'Agriculture, in het expositiecentrum Porte de Versailles, februari. Een schoonheidswedstrijd voor boerderijdieren, die gedurende meerdere weken wordt gehouden. Vanaf € 15.
  • Tournoi de Roland-Garros, eind mei. Internationaal tennistoernooi. Afhankelijk van de datum, de plaats en de wedstrijd variëren de ticketprijzen van € 45 tot € 255.
  • La Techno Parade, september. Een muzikaal evenement waarbij gefeest wordt in de straten van de stad. Gratis.

Kamperen in Parijs

Een buscamper huren in Parijs wees voorbereid en zoek een campingplaats in de buurt:

  •  Camping de Parijs. Gelegen in het westen van de stad nabij de bossen van Boulogne, verwelkomt deze camping camper eigenaren en hun campers voor gemiddeld € 30 per nacht.
  • Camping Huttopia de Versailles. Ten zuiden van Parijs kun je voor ongeveer € 34 per nacht in je camper op deze mooie 3-sterrencamping verblijven.
  • Camping Le Beau village de Paris, in Villiers-sur-Orge. Deze camping ligt op zo'n twintig kilometer van het centrum van Parijs. Dit biedt kampeerders echter een zeer aangenaam, schilderachtig verblijf. Vanaf  € 25 /nacht voor 2 personen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Parijs

Weather graph for average temperatures in Paris
Gemiddelde temperaturen per maand in Parijs

Een camper huren in Parijs is perfect voor je volgende roadtrip avontuur, met een zeeklimaat ondanks de afstand tot de oceaan. De zeebries die van ver komt, is voornamelijk verantwoordelijk voor het grijze en wazige weer. Toch blijft het klimaat, in tegenstelling tot de kustplaatsen, stabiel. Daarom zijn plotselinge veranderingen in het weer relatief zeldzaam.

De wintertemperaturen zijn gemiddeld 5 °C, maar het is mogelijk dat het 's nachts onder nul daalt. In de zomer ligt het gemiddelde echter rond de 26°C, maar piektemperaturen kunnen het oplopen tot 30°C. In de afgelopen jaren heeft Parijs tijdens de zomermaanden extreme hittegolven meegemaakt. Terwijl december de koudste en regenachtigste maand is, prijst augustus zich aan als de warmste maand van het jaar. Deze vrij milde weersomstandigheden maken de stad een aangename plek om te wonen. De oevers van de Seine, de parken en de winkelcentra zijn het hele jaar door erg levendig.

14 juli, of Bastille-dag, is de nationale feestdag. Elk jaar wordt er een militaire parade gehouden langs de Avenue des Champs-Elysées in aanwezigheid van de president van de republiek en vele gekozen functionarissen. Dit symbool van democratie zorgt voor een schitterend vuurwerk rondom de Eiffeltoren. Als hoofdstad van het land is Parijs altijd erg druk. Augustus is de beste maand om te bezoeken, maar houd er rekening mee dat de meeste dingen gesloten zijn. De accommodatie prijzen zijn ook voordeliger dan in juni, juli, september of oktober.

Indie campers in Parijs

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Parijs

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief