Camper huren in Parijs

Camper Huren in Parijs

De beste vloot campers te huur in Parijs

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

A picturesque street view of the Effeil tower

Alles over camper huren in Parijs

Parijs is een stad met een rijk architectonisch erfgoed. De Arc de Triomphe, het Louvre en de kathedraal Notre-Dame de Paris zijn symbolische monumenten van de stad. Toch is de Eiffeltoren het symbool van Parijs. De zogenaamde "Iron Lady", getuigt van een stad die ooit sterk was in metaalbewerking.


De Avenue des Champs-Elysées is de beroemdste straat ter wereld, maar ook een van de duurste. Het verbindt de Place de la Concorde met de Place Charles de Gaulle en is het toonbeeld van Parijse luxe. Desalniettemin zijn andere wijken zoals Montmartre, de Marais of het Quartier Latin geweldige buurten in een aangename stad, vol charme en romantiek.

Een camper huren in Parijs geeft je de vrijheid om heel Parijs en omgeving te bezoeken. Maak een rit naar het Châteaux de Versailles en verken de gratis tuinen of maak een rondleiding door het kasteel en leer zijn geschiedenis kennen. Parijs is meer dan alleen het stadscentrum, er zijn prachtige parken en bossen, net aan de rand, die perfect zijn om een camper te huren in Parijs.

Bereikbaarheid

De Franse hoofdstad, gebouwd langs de rivier de Seine, ligt in het noorden van het land. Luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Ryanair, Transavia en Easyjet delen de landingsbanen van de luchthavens Roissy-Charles de Gaulle en Orly. De eerste biedt meer langeafstandsvluchten, terwijl de laatste, die kleiner is, wordt gemonopoliseerd door goedkope luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast is de ringweg van Parijs bereikbaar via de snelwegen A1, A13, A3, A4 of A6, of via de rijkswegen N301, N302, N13 of N185. Het is ook mogelijk om de stad met de trein te bereiken via de stations Paris-Montparnasse, Gare de Lyon en Gare du Nord.

Parkeren in Parijs

Ga je een camperbus huren in Parijs lees dan het volgende.

De meeste parkeergarages in het centrum van Parijs rekenen een toeslag, afhankelijk van de parkeerduur. Gemiddeld betaal je € 2,50 voor een uur of € 17 voor een dag. De parkeergarages Rivoli en Centre Pompidou bevinden zich in het hart van Parijs. Wie echter kiest voor het huren van een camper om naar Parijs te reizen, zal vanwege hoogtebeperkingen buiten de stad moeten parkeren. Saemes Parking bij Porte d'Orléans en de Pascher-parkeerplaats bij Roissy-Charles de Gaulle bieden parkeergelegenheid aan degenen die een camper huren in Parijs.

Evenementen in Parijs

Ga je een camperbusje huren in Parijs bekijk dan of je één of meer van de volgende evenementen kan bezoeken.

  •  La fête de la musique, in het centrum van Parijs, 21 juni. Een dag waarop gratis muziek concerten worden gegeven op openbare plaatsen in de stad. Gratis.  
  • La fête Nationale, 14 juli. Een dag om de bestorming van de Bastille te vieren en om de idealen van de Franse Republiek in gedachten te houden. Gratis.     
  • Le Salon de l'Agriculture, in het expositiecentrum Porte de Versailles, februari. Een schoonheidswedstrijd voor boerderijdieren, die gedurende meerdere weken wordt gehouden. Vanaf € 15.
  • Tournoi de Roland-Garros, eind mei. Internationaal tennistoernooi. Afhankelijk van de datum, de plaats en de wedstrijd variëren de ticketprijzen van € 45 tot € 255.
  • La Techno Parade, september. Een muzikaal evenement waarbij gefeest wordt in de straten van de stad. Gratis.

Kamperen in Parijs

Een buscamper huren in Parijs wees voorbereid en zoek een campingplaats in de buurt:

  •  Camping de Parijs. Gelegen in het westen van de stad nabij de bossen van Boulogne, verwelkomt deze camping camper eigenaren en hun campers voor gemiddeld € 30 per nacht.
  • Camping Huttopia de Versailles. Ten zuiden van Parijs kun je voor ongeveer € 34 per nacht in je camper op deze mooie 3-sterrencamping verblijven.
  • Camping Le Beau village de Paris, in Villiers-sur-Orge. Deze camping ligt op zo'n twintig kilometer van het centrum van Parijs. Dit biedt kampeerders echter een zeer aangenaam, schilderachtig verblijf. Vanaf  € 25 /nacht voor 2 personen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Parijs

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Parijs