Road in Phoenix

Camper Huren in Phoenix

De beste vloot campers te huur in Phoenix

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

City view of Phoenix

Camper huren in Phoenix

Phoenix, de hoofdstad van Arizona, is ook de dichtstbevolkte stad van de staat, met meer dan 1,6 miljoen inwoners. Het werd in 1867 gevestigd als een landbouwgemeenschap bij de samenvloeiing van de Gila en de Salt rivier en werd een echte stad in 1881.

Gelegen in de noordoostelijke uithoeken van de Sonoran Woestijn, heerst er het hele jaar door een heet woestijnklimaat. Desondanks konden de oorspronkelijke kolonisten een bloeiende boerengemeenschap stichten dankzij het kanalenstelsel in de streek.

Tegenwoordig is Phoenix bekend om zijn bergparken, luxe hotels, en nabijgelegen meren. Toeristen komen van over de hele wereld om te genieten van buiten- en binnenbezigheden, variërend van schilderachtige wandelingen tot dineren met Michelinsterren en musea van wereldklasse.

Phoenix speelt een hoofdrol in de economie van de Mountain West regio van de Verenigde Staten en fungeert als communicatie-, financieel-, en transportknooppunt. Op cultureel gebied is Phoenix een zwaargewicht, met het Phoenix Kunstmuseum en het Phoenix Symfonie Orkest die beide een programma van opmerkelijke bezoekende kunstenaars en rondreizende tentoonstellingen beheersen.

Bereikbaarheid

De ruggengraat van Phoenix's snelwegennet wordt gevormd door drie belangrijke snelwegen - U.S. Route 60, Interstate 10, en interstate 17. Als transcontinentale route tussen Florida en Californië is Interstate 10 de drukst bereden snelweg in de omgeving.Als alternatief kun je het vliegtuig nemen om in Phoenix te komen. Phoenix Sky Harbor International Airport ligt slechts 3 mijl ten oosten van het centrum van Phoenix en dient als knooppunt voor internationale en binnenlandse vluchten in het gebied.Phoenix blijft de grootste stad in de V.S. zonder Amtrak dienst, dus als je niet wilt rijden of vliegen, kijk je uit naar een busroute. Greyhound is de grootste server van het gebied en je beste kans om via de bus mee te liften.

Plaatsen om te bezoeken

  • Heard Museum: Het Heard Museum is gewijd aan de bevordering van de Native American kunst. De enorme collectie omvat meer dan 40.000 schitterende werken, variërend van Navajo textiel tot Zuni sieraden tot Hopi katsina poppen. Omdat Phoenix een sterke Indiaanse invloed heeft, is dit een van de beste plaatsen om naartoe te gaan om meer over de streek te weten te komen.
  • Canyon Lake and the Dolly Steamboat: De Dolly Steamboat vaart sinds 1983 en biedt geestverruimende rondvaarten op het prachtige Canyon Lake. Het schip biedt zowel dinerboot- en ightseeing cruises als privé rondleidingen. Er is geen betere manier om de majesteit van de omgeving te ervaren dan met de Dolly Steamboat.
  • Goldfield Ghost Town: De Goldfield Ghost Town is het product van een kleine township die een langzame dood stierf en rond 1926 werd ontruimd na de sluiting van de plaatselijke mijn. Vandaag kun je genieten van een schilderachtige wandeling door Main Street om een vervlogen tijdperk in je op te nemen.

Parkeren in Phoenix

Phoenix heeft overal in de stad parkeermeters. Als je tussen 22 uur 's avonds en 8 uur 's morgens parkeert kun je gratis een plekje scoren, anders kijk je tegen € 1,32 per uur aan. Er zijn ook nog een paar niet-bemeterde plekken over in het centrum, o.a. in de zijstraten aan South Central Ave en Lincoln Street.

Als je het niet erg vindt om op de trein te springen, is een goede truc om te parkeren bij een van de omliggende lightrail stations van de stad en van daaruit op een trein naar het centrum te stappen.

Phoenix herbergt ook een aantal speciale parkeergarages. De tarieven variëren, maar worden meestal betaalbaarder naarmate je verder buiten de stad reist.

Jaarlijkse evenementen in Phoenix

  • Tour de Fat: Het eerste weekend van oktober verandert het Tempe Beach Park in een feest op twee wielen met bands, bieren, en, jawel, fietsen. Duizenden bier- en fietsliefhebbers trekken creatieve kostuums aan en brengen de dag door met genieten van komedianten, live muzikanten, en cirque artiesten. Als je van fietsen of pinten houdt, is dit een dag die je niet mag missen.
  • Arizona State Fair: De Arizona State Fair vindt plaats gedurende drie weken in oktober en biedt al het beste van kermissen: attracties, gek eten, en schattige dieren. Het heeft ook een geweldige line-up van live concerten, waarbij de laatste jaren hitparade-artiesten als the Flaming lips en Awolnation het podium hebben veroverd.
  • Phoenix Pride: Vanwege de hitte viert Phoenix Pride liever in april dan in juni, maar de viering is er niet minder exorbitant om. Phoenix's Pride festival biedt tientallen optredens over meerdere podia en honderden standhouders met voedsel, waren, en informatie over gemeenschapsvoorzieningen.

kamperen in Phoenix

  • Covered Wagon RV Park: Het Covered Wagon camper Park ligt net buiten de stadsgrenzen en heeft veel gezinsvriendelijke voorzieningen, waaronder een zwembad. Het ligt dicht bij verschillende winkelcomplexen en op een steenworp afstand van het Phoenix Art Museum. De tarieven variëren van € 44 tot € 48,39 plus belasting.
  • Desert Sands RV Park: Het Desert Sands camper Park ligt even buiten Phoenix en heeft resort-achtige voorzieningen. Je kijkt uit naar € 44 per dag om hier met maximaal vier personen te verblijven.
  • Desert’s Edge RV – Purple Park: Dit camper park ligt ver genoeg van de stad om je een vredige sfeer te geven, maar is toch dicht genoeg bij verschillende plaatselijke attracties om je het beste van beide werelden te garanderen. Een pull-through park kost je € 52,79 per dag, terwijl een back-in park voor € 57,19 per dag gaat.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Phoenix

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Phoenix