Camper huren in Reykjavik

Camper Huren in Reykjavik - Keflavík

De beste vloot campers te huur in Reykjavik - Keflavík

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Home IJsland Reykjavik - Keflavík

De beste campers voor jou

town church in Reykjavik at sunset

Alles over camper huren in Reykjavik

Reykjavík is de hoofdstad van IJsland en het is de grootste en dichtstbevolkte stad van het land. Het is opgebouwd uit 6 verschillende gemeenten, Kópavogur, Hafnafjörður, Garðabær, Mosfellsbær, en Seltjarnarnes. De IJslandse hoofdstad is populair om zijn gezellige binnenstad, wandelpaden, winkels en de beroemde 'Harpa', ‘één van de meest opvallende bezienswaardigheden van Reykjavík. Als je in de stad bent raden wij je aan je camper te parkeren en de stadskaart aan te schaffen. Deze biedt gratis toegang tot vele musea en galerieën, alle zwembaden in Reykjavík en gratis onbeperkt reizen met de bus binnen het hoofdstedelijk gebied.

Bereikbaarheid

Een camper huren in Ijsland en daar rijden is zeer eenvoudig. Afhankelijk van waar jij je bevindt leiden de meeste wegen rechtstreeks naar Reykjavík. Þjóðvegur 1 of route 1 is de meest bereden weg van IJsland omdat het alle belangrijke plaatsen dekt. Hoewel Reykjavík de grootste stad van IJsland is, heeft het geen eigen internationale luchthaven. Als je van plan bent naar Reykjavík te vliegen, zul je moeten landen op de internationale luchthaven van Kefllavík, die op ongeveer een uur (50 km) van Reykjavík ligt. Op dit moment vliegen meer dan 25 luchtvaartmaatschappijen naar IJsland. Typische vluchttijden zijn 3-4 uur vanuit Europa en 5-6 uur vanuit de V.S.

Parkeren in Reykjavik

Een camperbus huren in Rijkjavik en daarmee parkeren is heel eenvoudig, er zijn veel parkeerzones beschikbaar, evenals plekken voor betaald parkeren:

Zone 1 (Rood en Roze): 275 ISK (€ 2,25 of $ 2,67) per uur. Gratis op zondag.

Zone 2 (Blauw): 150 ISK (€ 1,25 of $ 1,50) per uur. Gratis op zondag.

Zone 3 (Groen): 125 ISK (€ 1 of $ 1,19) per uur voor 1-2 uur.

30 ISK (€ 0.25 of per uur na 2 uur. Gratis op zondag.

Zone 4 (Oranje) 150 ISK (€ 1,25 of $ 1,50) per uur. Gratis op zaterdag en zondag.

Evenementen in Reykjavik

Ga je een camperbusje huren in Reykjavik neem dan de tijd om wellicht één of meer van de volgende evenementen te bezoeken!

  • Menningarnótt (augustus.) Een nachtelijk cultuurfestival in Reykjavík. Geniet van vuurwerk met vrienden of familie. Open voor publiek

  • Gay pride (Augustus.) Een viering van liefde is liefde, vrij voor iedereen. Open voor publiek

Kamperen in Reykjavik

Het is altijd verstandig om een campingplek te reserveren van tevoren om stress te voorkomen. Ga je een buscamper huren in Reykjavik dan zijn dit enkele campings in de omgeving:

  • Camping Reykjavík, een gezellige camping in Reykjavík met een zwembad en een heleboel voorzieningen om van te genieten vanaf € 16 ($ 19) per nacht.

  • Tjaldsvæðið í Grindavík verwelkomt alle toeristen voor een verblijf in de prachtige natuur van IJsland vanaf € 14 ($ 16) per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Reykjavik - Keflavík

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Reykjavik - Keflavík