view of the city of seattle with background of the mountain

Camper Huren in Seattle

De beste vloot campers te huur in Seattle

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

view of the mountain over the lake

Campers en Buscampers Huren in Seattle

Weinig plaatsen in de wereld zijn zo fascinerend mooi als de Pacific Northwest van Amerika. Huur een camper of buscamper in Seattle en ontdek de ruige bergen boven vlakke woestijnen, of regenwouden die uitkomen op rotsachtige stranden. Een roadtrip door de Pacific Northwest is er een die je nooit zult vergeten.

Nationale Parken in de Omgeving van Seattle

Seattle zelf is omgeven door drie adembenemende nationale parken: Mount Rainier, Olympic en North Cascade National Park. Op rijafstand liggen er bovendien nog veel meer. 

Ben je op zoek naar een uitdaging? De wandeling naar de 4200 meter hoge bergtop is een ritueel onder vele locals van Seattle. Ga met ze mee naar de top of kies een van de minder uitdagende maar nog steeds spectaculaire routes over de uitlopers van de berg.

Huur je een camper of buscamper? Rijd dan over de beroemde Highway 101 langs de kust richting het Olympic National Park. Hier kun je een kajaktocht door zeegrotten maken, de getijdenpoelen met zout water verkennen of grote walvissen spotten vanaf de rotsachtige kust. 

De 101 leidt je vervolgens naar het North Cascade National Park aan de Canadees-Amerikaanse grens. Wandel door het ruige Cascadegebergte en bewonder de trapsgewijze watervallen en zuivere poelen om in te zwemmen.

Rijd met de camper of buscamper die je huurt verder naar Vancouver, Canada, om het prachtige regenwoud van Stanley Park te zien, wat een ware oase is. Je kunt ook zuidwaarts rijden naar San Francisco en daar de vulkanische ruïnes van het Lassen Volcanic National Park bewonderen.

Meren, Rivieren en Kusten in de Omgeving van Seattle

Seattle ligt aan de kust en er zijn dan ook zand- en rotsstranden in overvloed. Met de camper of buscamper die je huurt, kun je die allemaal gemakkelijk verkennen. 

De talrijke fauna en het ongerepte landschap van het Discovery Park net buiten de stad zijn zeker een aanrader. Verscholen kustlijnen gaan naadloos over in dicht regenwoud in het Richmond Beach Saltwater Park en bij Madrona Park vind je een verscholen strand aan de oevers van Lake Washington.

Terwijl je met de camper of buscamper die je huurt van de kust af rijdt, kom je verschillende kleine meren, beken en rivieren tegen. Op maar anderhalf uur ten noorden van Seattle klettert het water van de Whatcom Falls in een diepe, heldere poel, waar tijdens een duik de prachtige waterval zeker indruk zal maken. 

Richting het zuiden zie je de wilde bloemweiden en torenhoge cederbomen bij Lewis Falls. Ook kun je hier tijdens een wandeltocht op allerlei plekken zwemmen. Laat je tot slot meevoeren in de Green River Gorge en kom uit bij verscholen zwempoelen en schaduwrijke picknickplekken. Deze plek is erg in trek bij de locale bevolking.

Kampeerplaatsen in de Omgeving van Seattle

Tijdens je roadtrip met je camper wil je natuurlijk uitgerust op pad. Daarbij zijn een veilige plek om de avond door te brengen en te overnachten van groot belang. Seattle heeft geweldige (bus)campervriendelijke campings, maar het is altijd een goed idee om van tevoren even te bellen en een plek te reserveren of de beschikbaarheid te controleren. 

Veel campings accepteren reserveringen tot wel zes maanden van tevoren, maar sommige werken op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Hier zijn een paar campings waar je met je gehuurde camper of buscamper kunt verblijven: Cranberry Lake Campground bij Deception Pass, Steamboat Rock State Park Campings, Grayland Beach State Park Campground en Icicle River RV Resort.

Voor meer campingtips over waar je naartoe kunt gaan en gidsen met hoe je alles uit je camperavontuur in de omgeving van Seattle haalt, ga je naar de blog van Indie Campers. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om van jouw roadtrip met de camper een bijzonder avontuur te maken.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Seattle

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Seattle