Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Sevilla

De beste vloot campers te huur in Sevilla

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

City rooftop view of a church

Alles over camper huren in Sevilla

Een camper huren in Sevilla is een mooie ervaring, de stad ligt in het zuiden van Spanje en is de hoofdstad van Andalusië. Het is een stad die je gezien moet hebben en die jaarlijks miljoenen toeristen trekt. Het rijke historische en culturele erfgoed van deze stad is te danken aan de ontelbare culturen die de stad hebben doorkruist: Grieken, Feniciërs, Carthagers, moslims en christenen. Ze hebben er allemaal toe bijgedragen dat het historische centrum een van de mooiste van Europa is geworden en monumenten zoals La Giralda, het Real Alcazar en het Archivo de Indias zijn uitgeroepen tot werelderfgoed. Je kunt ook de Joodse en de Moorse wijk bezoeken en eindigen bij de Torre del Oro aan de oevers van de Guadalquivir. De wijk Triana, aan de overkant van de rivier, is een van de attracties van de stad, evenals de Isla de la Cartuja of de Barrio de Santa Cruz. 

Bereikbaarheid

Met de trein: het RENFE-treinstation is perfect om de stad te bereiken vanuit grote steden als Madrid, Barcelona, Valencia en de Andalusische provincies.

In Sevilla vind je een wegennet dat zeer goed verbonden is met alle Andalusische provincies en ook rechtstreeks aansluit op het noorden van Spanje en Extremadura. Het heeft ook 2 busstations in Plaza de Armas en Prado de San Sebastian.

Sevilla heeft ook een eigen vliegveld op 12 km van de stad, dus met de auto ben je in ongeveer 15 minuten in het centrum. Je kunt ook een pendelbus nemen die er 30 minuten over doet naar het centrum.

Om je door de stad te verplaatsen, kun je de metro, tram of Renfe-forenzentreinen nemen. Er is ook fietsverhuur (€ 15 per dag) waarmee je de stad op  zonnige dagen kunt verkennen.

Parkeren in Sevilla

Ga je een buscamper huren in Sevilla dan kun je In de wijken San Vicente, San Julian, El Fontanal of Macarena helemaal gratis parkeren. Deze wijken grenzen aan het centrum en zijn te voet in maximaal 15 minuten te bereiken.

Er zijn ook parkeerplaatsen en betaalde gebieden met een netwerk van parkeermeters: – Zeezone: € 1,25  voor 1 uur parkeren. - Blauwe zone: € 1,70  voor 2 uur parkeren. - Groene zone: € 2  voor 3 uur parkeren. Het is betaald parkeren van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur en van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur en op zon- en feestdagen is het gratis.

Er zijn ook ondergrondse parkeerplaatsen zoals Paseo de Colón, Plaza Nueva en La Magdalena.

Evenementen in Sevilla

Een camperbusje huren in Sevilla dan is het goed om te kijken of je wellicht één of meer van de volgende activiteiten wilt bezoeken:

  • April Fair: dit is het populairste festival in Sevilla en wordt gehouden in de Barrio de los Remedios, waar je sevillanas kunt dansen, zeevruchten kunt eten en ritjes met paard en wagen kunt bekijken. Hotelprijzen zijn erg hoog en Sevilla zit vol met toeristen en lokale bezoekers.
  • Semana Santa (Heilige Week): vindt plaats kort voor de in april fair en is een van de meest populaire festivals, of je nu gelovig bent of niet. De praalwagens van de religieuze broederschappen die verantwoordelijk zijn voor het dragen van de beelden van het leven van Jezus komen aan in de kathedraal van Sevilla. In die periode zijn de prijzen ook exorbitant hoog.
  • El Rocío: het vindt plaats in mei of juni, afhankelijk van de Heilige Week. De Virgen del Rocio trekt religieuze groepen uit elke stad aan om een pelgrimstocht te maken naar het heiligdom in de moerassen van het Doñana Nationaal Park. De prijzen gaan flink omhoog.

Kamperen in Sevilla

Een camper huren in Sevilla dan is het goed om van tevoren een campingplek te reserveren:

  • Camping la Fundición: gelegen in Cazalla de la Sierra en vanaf hier kun je wandelroutes van verschillende moeilijkheidsgraad starten. Het heeft een restaurant, zwembad, supermarkt en huisdieren zijn toegestaan. De prijs is 20 €/dag met een minimum verblijf van 2 nachten.
  • Camping Villsom: gelegen in Dos Hermanas en de prijs is 25 €/dag. Het heeft een zwembad, minigolf, supermarkt, gemeenschappelijke ruimte, restaurant en cafetaria, wasservice en gratis douches.
  • Camping Dehesa Nueva: gelegen in Aznalcázar en kost tussen de 5-7 €/dag (kamperen of kampeerwagens). Het heeft internet, zwembad, restaurant, douches en is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Sevilla

Weather graph for average temperatures in Seville
Gemiddelde temperatuur per maand in Sevilla

Een camper huren in Sevilla heeft een speciale flair. En niet alleen omdat het de hoofdstad van Andalusië is, maar ook vanwege de mensen, de straten, de geur van jasmijn en de beroemde tapas. Sevilla is een essentiële bestemming als je Spanje bezoekt.


In Sevilla zijn de zomers erg heet, broeierig. Temperaturen kunnen gemakkelijk 40 C (104 ºF) bereiken en thermometers bereiken zelfs 45 C (113 ºF). Daarom zijn er betere tijden om naar Sevilla te reizen dan in de zomer, en er zijn minder mensen. De herfst heeft betere temperaturen en het is laagseizoen. Hoewel het op sommige dagen kan regenen, is het weer meestal goed. De winter heeft koudere temperaturen en de dagen zijn korter, maar er zijn bijna geen toeristen en de prijzen dalen tot een minimum, behalve met Kerstmis.

De beste tijd om naar Sevilla te reizen is de lente: de straten zijn kleurrijk als de bloemen beginnen te bloeien. Het kan enkele dagen regenen, maar het is het meest populaire seizoen voor toeristen, dus de prijzen stijgen aanzienlijk door de vraag. Een camper huren in Rome tijdens de lente is de beste tijd om de stad en haar omgeving te bezoeken. Naast het bezoeken van nieuwe plekken, kun je genieten van de Andalusische gastronomie en unieke plekjes ontdekken.

Aan de andere kant zijn de belangrijkste evenementen voor deze stad de April Fair en Pasen, die je niet mag missen als je de Sevilliaanse sfeer wilt ervaren. De kermis in april verzamelt miljoenen mensen in de "casetas" om hun "pescaíto frito" (gefrituurde vis) te eten terwijl ze luisteren naar flamencodansen en tot in de puntjes uitgedoste Sevillana's die met hun voeten tikken. Het is een spektakel van licht en kleur dat je niet mag missen.

De Heilige Week wordt hartstochtelijk gevierd, het is een religieus en artistiek spektakel dat gelovigen en niet-gelovigen samenbrengt om te zien hoe de Nazareners de praalwagens met de afbeeldingen van het leven van Jezus Christus door het centrum van Sevilla naar de kathedraal van Sevilla dragen.

Indie campers in Sevilla

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Sevilla

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief