Camper huren in Sevilla

Camper Huren in Sevilla

De beste vloot campers te huur in Sevilla

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

City rooftop view of a church

Alles over camper huren in Sevilla

Een camper huren in Sevilla is een mooie ervaring, de stad ligt in het zuiden van Spanje en is de hoofdstad van Andalusië. Het is een stad die je gezien moet hebben en die jaarlijks miljoenen toeristen trekt. Het rijke historische en culturele erfgoed van deze stad is te danken aan de ontelbare culturen die de stad hebben doorkruist: Grieken, Feniciërs, Carthagers, moslims en christenen. Ze hebben er allemaal toe bijgedragen dat het historische centrum een van de mooiste van Europa is geworden en monumenten zoals La Giralda, het Real Alcazar en het Archivo de Indias zijn uitgeroepen tot werelderfgoed. Je kunt ook de Joodse en de Moorse wijk bezoeken en eindigen bij de Torre del Oro aan de oevers van de Guadalquivir. De wijk Triana, aan de overkant van de rivier, is een van de attracties van de stad, evenals de Isla de la Cartuja of de Barrio de Santa Cruz. 

Bereikbaarheid

Met de trein: het RENFE-treinstation is perfect om de stad te bereiken vanuit grote steden als Madrid, Barcelona, Valencia en de Andalusische provincies.

In Sevilla vind je een wegennet dat zeer goed verbonden is met alle Andalusische provincies en ook rechtstreeks aansluit op het noorden van Spanje en Extremadura. Het heeft ook 2 busstations in Plaza de Armas en Prado de San Sebastian.

Sevilla heeft ook een eigen vliegveld op 12 km van de stad, dus met de auto ben je in ongeveer 15 minuten in het centrum. Je kunt ook een pendelbus nemen die er 30 minuten over doet naar het centrum.

Om je door de stad te verplaatsen, kun je de metro, tram of Renfe-forenzentreinen nemen. Er is ook fietsverhuur (€ 15 per dag) waarmee je de stad op  zonnige dagen kunt verkennen.

Parkeren in Sevilla

Ga je een buscamper huren in Sevilla dan kun je In de wijken San Vicente, San Julian, El Fontanal of Macarena helemaal gratis parkeren. Deze wijken grenzen aan het centrum en zijn te voet in maximaal 15 minuten te bereiken.

Er zijn ook parkeerplaatsen en betaalde gebieden met een netwerk van parkeermeters: – Zeezone: € 1,25  voor 1 uur parkeren. - Blauwe zone: € 1,70  voor 2 uur parkeren. - Groene zone: € 2  voor 3 uur parkeren. Het is betaald parkeren van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur en van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur en op zon- en feestdagen is het gratis.

Er zijn ook ondergrondse parkeerplaatsen zoals Paseo de Colón, Plaza Nueva en La Magdalena.

Evenementen in Sevilla

Een camperbusje huren in Sevilla dan is het goed om te kijken of je wellicht één of meer van de volgende activiteiten wilt bezoeken:

  • April Fair: dit is het populairste festival in Sevilla en wordt gehouden in de Barrio de los Remedios, waar je sevillanas kunt dansen, zeevruchten kunt eten en ritjes met paard en wagen kunt bekijken. Hotelprijzen zijn erg hoog en Sevilla zit vol met toeristen en lokale bezoekers.
  • Semana Santa (Heilige Week): vindt plaats kort voor de in april fair en is een van de meest populaire festivals, of je nu gelovig bent of niet. De praalwagens van de religieuze broederschappen die verantwoordelijk zijn voor het dragen van de beelden van het leven van Jezus komen aan in de kathedraal van Sevilla. In die periode zijn de prijzen ook exorbitant hoog.
  • El Rocío: het vindt plaats in mei of juni, afhankelijk van de Heilige Week. De Virgen del Rocio trekt religieuze groepen uit elke stad aan om een pelgrimstocht te maken naar het heiligdom in de moerassen van het Doñana Nationaal Park. De prijzen gaan flink omhoog.

Kamperen in Sevilla

Een camper huren in Sevilla dan is het goed om van tevoren een campingplek te reserveren:

  • Camping la Fundición: gelegen in Cazalla de la Sierra en vanaf hier kun je wandelroutes van verschillende moeilijkheidsgraad starten. Het heeft een restaurant, zwembad, supermarkt en huisdieren zijn toegestaan. De prijs is 20 €/dag met een minimum verblijf van 2 nachten.
  • Camping Villsom: gelegen in Dos Hermanas en de prijs is 25 €/dag. Het heeft een zwembad, minigolf, supermarkt, gemeenschappelijke ruimte, restaurant en cafetaria, wasservice en gratis douches.
  • Camping Dehesa Nueva: gelegen in Aznalcázar en kost tussen de 5-7 €/dag (kamperen of kampeerwagens). Het heeft internet, zwembad, restaurant, douches en is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. 

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Sevilla

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Sevilla