Camper verhuur in Spanje

Droom je ervan om in een camper te wonen? We hebben het antwoord.

Bekijk onze lange termijn verhuur van campers en reserveer je nieuwe huis op vier wielen! Pas de hele ervaring aan tegen onverslaanbare prijzen.

Boek nu

Droom je ervan om in een camper te wonen? We hebben het antwoord.

Boek nu
We have a range of services and essensials available for your conveinience when you rent an RV at Indie Campers

Onze services en roadtrip benodigdheden

 • 24/7 ophalen en inleveren

 • Pechhulp

 • Vliegveld Transfer

 • Reisadvies

 • Schone lakens en beddengoed

 • Keukenpakket

 • Schoonmaakpakket

 • Ongelimiteerde Kms

Camper huren in Spanje

De volgende campers zijn beschikbaar in onze lokale depots Spanje. Kom erachter welke het beste bij jouw roadtrip past

Side view of Indie Campers Sporty Model
Sporty

Fiat Ducato/Talento of Renault Traffic Diesel, 2016-18

30 CH2 2.0 Multijet 115

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  4,96m x 2,69m x 2,75m

 • WC

  Optioneel

 • 2 uitschuifbare dubbele bedden

  Onderste - 1.90m x 1.55m | Bovenste - 1.90m x 1.45m

Side view of the Active Model
Active

Fiat Ducato Diesel, 2015-18

MH2, 2.0 Multijet 115

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  5,41m x 2,69m x 2,75m

 • WC

  Douche en draagbaar toilet inbegrepen

 • 2 vaste dubbele bedden

  Onderste - 1.87m x 1.40m | Bovenste - 1.80m x 1.40m

Side view of the VW California Model
California

VW California Diesel, 2018-19 (automatische versnellingsbak)

BlueMotion Coast/Ocean 2.0TDI 150

 • 4 reizigers

  Zitplekken en bedden voor 4 personen

 • Afmetingen

  4,90m x 2,30m x 2,20m

 • WC

  Optioneel

 • 2 uitschuifbare dubbele bedden

  Onderste - 2.00m x 1.14m | Bovenste - 2.00m x 1.20m

Hier kun je een roadtrip in Spanje beginnen

Huur een camper in één van onze populaire steden in Spanje. Check de lokale beschikbaarheid van campers, evenals leuke routes en tips van experts.

Fountain in Bilbao on a sunny day
Bilbao

Bilbao is als industriële havenstad omgeven door sprookjesachtige omgevingen, moderne architecturale bezienswaardigheden en een unieke mix van vergulde gevels, futuristische monumenten en authentieke vissers kroegen die voor een verrassende reisbestemming zorgen.

Beautiful city landscape of Valencia
Valencia

De op twee na grootste stad van Spanje is de grootste in het combineren van oud en nieuw, met overblijfselen uit 138 voor Christus vermengd met hedendaagse (en, laten we zeggen, avant-gardistische) gebouwen die in staat zijn om veel meer dan alleen architectuurstudenten te betoveren.

Malaga

De Costa del Sol: de naam spreekt voor zichzelf. Het betekent letterlijk ‘Kust van de Zon’, en aan deze kust vind je Malaga, een van de oudste steden ter wereld, en natuurlijk heel veel zon!

City landscapes of Madrid, in Spain
Madrid

De Spaanse hoofdstad met zijn indrukwekkende reeks aan adembenemende architectuur, rijke gebouwen en grandioze boulevards, straalt een chique wereldse sfeer uit. Madrid’s bruisende artistieke scene trekt samen met de stad zijn opkomende gastronomische hoogstandjes een fascinerend publiek.

Sevilla

Een extravagante cocktail van duizenden jaren aan geschiedenis en de weelderige rijkdom van de conquistadores maken Sevilla zo ongelooflijk mooi dat het misschien wel 's werelds meest favoriete filmset is en zeker de moeite waard om te verkennen als je met een camper door Spanje reist.

Barcelona

Net zoals FC Barcelona més que un club is, is Barcelona veel meer dan alleen een geweldige stad. De stad is het symbool van de Catalaanse cultuur en, net als het voetbalteam van Barça, de hoop van het hartstochtelijke Catalaanse volk.

Handig om te weten over Spanje

Hier vind je essentiële informatie voor camperreizigers in Spanje

Brandstof

De prijs van diesel voor je camper in Spanje is vergelijkbaar met die van andere Europese landen, en zelfs lager dan bij haar noordelijke buren. Je kunt dus veel kilometers maken zonder je bankrekening te plunderen.

Snelheidslimieten

De snelheidslimiet van campers is 120 km/u snelwegen, 100 km/u op autowegen, 90 km/u buiten de bebouwde kom en 50 km/u binnen de bebouwde kom.

Wegen en Snelwegen

De snelwegen in Spanje worden uitstekend onderhouden (wat bijzonder is, gezien ze meestal gratis zijn). Zorg er wel voor dat je je aan de snelheidslimiet houdt, want er wordt veel gecontroleerd door heel het land.

Tolwegen

Gelukkig voor jou en je camper hoef je in Spanje voor de meeste snelwegen geen tol te betalen. Voor de zogenaamde ‘Autopistas’, aangeduid met de letters AP (bijvoorbeeld AP8), moet je wel tol betalen. De gratis snelwegen worden ‘Autovias’ genoemd en worden aangeduid met de letter A (bijvoorbeeld A66).

Camping Regels

Wildkamperen is illegaal in Spanje en wordt streng bestraft. Gebruik dus aangewezen plekken om te overnachten in je camper. Gelukkig zijn er veel gratis en betaalde camperstops door het hele land, wat een camper huren in Spanje extra handig maakt. En onthoud: maak geen vuurtjes!

Kosten van reizen

Als het om de kosten gaat is Spanje een toegankelijk land om met een camper in te reizen. Een gemiddeld driegangenmenu voor twee personen kost zo’n € 35. Niet slecht voor een avond vol tapas, toch?

Weer

De weersvoorspelling in Spanje is meestal een blauwe lucht met veel zon, behalve aan de Atlantische kust. Door het zeeklimaat valt hier regelmatig neerslag en zijn de temperaturen milder, zowel in de zomer als in de winter. Aan de Middellandse Zeekust is het warmer, met minder regen en meer zonnige dagen.

Voedsel

Een beetje van dit, een beetje van dat... zo is de traditie: welkom in het land van de tapas! Natuurlijk zul je ook andere gerechten tegenkomen, zoals paella, kroketten, chorizo, tortilla, en nog veel, veel meer!

Over Spanje

Van slaperige siësta's, vurige flamenco en heerlijke tapas tot eeuwenoude mythes en tijdloze architectuur: Spanje is een routekaart van onbekende en exotische werelden die erop wachten verkend te worden met een camper.

Een camper huren in Spanje zonder het geweldige land te doorkruisen is als vragen naar huevos rotos zonder ei. Spanje is namelijk de bestemming bij uitstek om met een camper te bezoeken. Net als een avond vol tapas laat een gehuurde camper je van alles wat proberen. Begin bij Barcelona, thuisbasis van Gaudi’s fantastisch eigenzinnige architectuur, de legendarische voetbalclub van Messi en Iniesta, en de hoofdstad van de trotse regio Catalonië. Rijd vervolgens naar Madrid, de dromerige Spaanse hoofdstad waar voetbal en het nachtleven hoogtij vieren, en bezoek onderweg de stad waar paella is geboren: Valencia. Vergeet ook niet de geboortestad van Pablo Picasso, Malaga, en het leuke, culturele, door Star Wars en Game of Thrones befaamde Sevilla. En als je na deze bestemmingen denkt dat je Spanje wel gezien hebt, heb je het toch echt bij het verkeerde eind! Het mooiste van Spanje is te vinden tussen de grote steden en om de hoek van de beroemde bezienswaardigheden; Spanje is een land van vergeten mythen en legenden. Gelukkig kun je met je camper elk hoekje van Spanje bereiken en een reis maken zoals die hoort te zijn.

Vandaag de dag is Spanje een toevluchtsoord voor toeristen, en een eindeloze oase voor camper-reizigers en andere roadtrippers. Dankzij steden vol met historie en architectonische pracht, dorpjes die onaangetast lijken door de tijd, en eten om over naar huis te schrijven, is dit land perfect om te verkennen met een camper. De steden zijn over het algemeen niet verder dan twee uur van elkaar verwijderd, je hebt stranden, steden, bossen en bergen tot je beschikking, en meer dan genoeg activiteiten, zowel binnen als buiten, om je camperleven te verrijken. Waar wacht je op? Huur een camper in Spanje en ontdek Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Bilbao, Salamanca, Zaragoza, Andorra, Gibraltar en al de overige 34 inspirerend steden die het land rijk is. Arriba!!!

Topregio's in Spanje

Ontdek de beste regio's in Spanje om een camper te huren en op roadtrip te gaan