Texas landscape

Camper Huren in Texas

De beste vloot campers te huur in Texas

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Texas dessert landscape

Allles over camper huren in Texas

De op een na grootste staat van de VS, Texas is een afwisselende en schitterende plaats, boordevol een ton rijke geschiedenis en een unieke cultuur die je elders in Amerika niet vindt. Met dramatische landschappen, spectaculaire stranden aan de Golfkust, en een levendige culinaire traditie is Texas een van de meest bezochte en geliefde staten van de VS - en toevallig ook een paradijs voor kampeerders en campers. Van de wereldberoemde megasteden Dallas en Houston tot de cruisehavens van Galveston en Corpus Christi, je vindt zowat alles in Texas, waaronder enkele van de meest adembenemende nationale parken van de Verenigde Staten.

Plaatsen om te bezoeken

 • Big Bend National Park – Big Bend ligt tussen de grens van de V.S. en Mexico en overspant de majestueuze Rio Grande rivier. Jaarlijks verwelkomt het meer dan 450.000 bezoekers.
 • South Padre Island – Met 34+ schitterende stranden langs de Golfkust doet South Padre Island denken aan het Caraïbisch gebied en is het toevallig ook een van de beste voorjaarsvakantiebestemmingen in de VS.
 • Corpus Christi – Met een aantal prachtige stranden, een ongelooflijke promenade, en talrijke activiteiten voor het hele gezin, heeft Corpus Christi een sfeer die tegelijk bruisend en ontspannen is.
 • Guadalupe Mountains National Park – Als wandelen je ding is, dan zul je niet teleurgesteld worden door het spectaculaire padenaanbod in Guadalupe Mountains National Park.
 • The Alamo – Een van de belangrijkste historische overblijfselen uit de Amerikaanse geschiedenis, de Alamo in San Antonio is misschien wel de meest bezochte en belangrijkste historische plaats van de staat.

Gastronomie in Texas

 • Chicken-Fried Steak – Fried in butter before being grilled to perfection, this is arguably the most authentic and traditional recipe that you must try in the Lonestar State.
 • Tex-Mex Everything – Carne de Res, refried beans, tortillas con huevos, you name it. Texas literally invented the world-famous Tex-Mex cuisine, and nowhere does it better.
 • Chili – Ieders vader maakt de lekkerste chili. Maar dat gezegd hebbende, in Texas is chili religie. Met ontelbaar veel verschillende soorten in de aanbieding, kun je je in Texas gewoon niet vervelen met deze Amerikaanse klassieker.

Jaarlijkse evenementen in

 • South by Southwest (SXSW) – Een wereldberoemd jaarlijks festival, SXSW belicht het allerbeste op het gebied van onafhankelijke film, muziek, kunst, en cultuur. Tickets variëren van € 265,34 tot € 1113,74
 • Austin City Limits – Deze jaarlijkse concertreeks, een van de grootste muziekfestivals in Amerika, trekt fans uit de hele wereld en biedt plaats aan de grootste sterren uit de muziekindustrie. Kaartjes variëren van € 119,80 tot € 3549,76.
 • Fiesta San Antonio – Misschien wel het grootste en beste jaarlijkse festival in Texas is het Fiesta San Antonio, dat jaar na jaar bijna 3,5 miljoen bezoekers trekt voor de optochten, de keuken, en de live evenementen. (Het evenement is gratis bij te wonen)

Kamperen in Texas

 • Fredericksburg RV Park – De charmante stad Fredericksburg, is een ideale plaats om met je camper te kamperen. De omgeving biedt talloze activiteiten en plaatsen om te bezoeken, waaronder ranches, wandelpaden, musea, en historische plaatsen. Het park zelf beschikt over warme douches, goede Wi-Fi, en zelfs een huisdierenpark. Vanaf € 44,37 per nacht.
 • Grand Texas RV Resort – Grand Texas, een van de beste camper parken in Texas, heeft een enorm zwembad, een jacuzzi, gratis kabeltelevisie, en een grote speelplaats voor de kinderen. Er is een huisdierenpark, warme douches, goed Wi-Fi internet, en alles wat je in een eersteklas camping zou willen. Tarieven vanaf € 39,27 per nacht.
 • Texas 281 RV Park – Met drie spectaculaire themaparken in de buurt is Texas 281 de perfecte thuisbasis om het beste van Texas' amusementsgelegenheden te verkennen. Slechts een paar minuten van het centrum van San Antonio en de Alamo, zou het park wel eens het voordeligste Camperpark in Texas kunnen zijn. De prijzen beginnen bij € 33,72 per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Texas