view of Toronto from an outside park

Camper Huren in Toronto

De beste vloot campers te huur in Toronto

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

broadwalk over the water of Point Pelee National Park

Campers en Buscampers Huren in Toronto

Huur een camper of camper in Toronto en begin aan een onvergetelijk avontuur vol bergen, rivieren en cultuur. Rijd met je camper op je gemak door de schilderachtige bergen, peddel in serene rivieren en slaap onder een sterrenhemel net buiten het bereik van de stadslichten.

Nationale Parken Rondom Toronto

In de vijf nationale parken in de omgeving van Toronto kun je op verschillende manieren helemaal één worden met de natuur. Deze raadselachtige parken geven je Canadese camperavontuur een klein beetje magie.

Voordat je met je camper of buscamper de stad uitrijdt, kun je het enige nationale stadspark van Canada bewonderen: het Rouge National Urban Park. Laat je niet misleiden door het woord 'stad', want het Rogue National Park trekt volop wandelaars. Loop door honderd jaar oude appelboomgaarden en kleurrijke draslanden. Neem ook even de tijd om de laatste werkende boerderij in Toronto te bezoeken en ontdek de rijke geschiedenis van Toronto en omgeving.

Rijd vervolgens vanuit Toronto met de camper die je huurt zuidwaarts richting het Point Pelee National Park. Hier kun je de weelderige moerassen per kajak of te voet verkennen. Dompel jezelf helemaal onder in het landschap, dat de thuisbasis is van meer dan 360 soorten trekvogels. In de herfst kun je hier bovendien de grote migratie van monarchvlinders met eigen ogen zien.

Het Pukaskwa National Park is een verborgen pareltje waar je fantastische, ongerepte landschappen kunt ontdekken. Wandel over het ruige, afgezonderde wandelpad langs de kust of dobber in je eigen tempo rond in een kano op het kalme water van Hattie Cove. Dit nationale park is die extra kilometers rijden in de camper of buscamper die je huurt meer dan waard.

Meren en Rivieren Rondom Toronto

Toronto heeft zijn diverse ecosysteem te danken aan het enorme netwerk van waterwegen dat door de weelderige provincie Ontario loopt. Je kunt de complexe ecosystemen wandelend, fietsend of zelfs peddelend bewonderen of kamperen langs de oevers. Ooit waren dit de oorspronkelijke snelwegen van avonturiers en kolonisten.

Rijd je zuidwaarts met de camper of buscamper die je huurt, dan kom je de ongelooflijke Niagara-watervallen tegen, aan de Niagara River. Deze enorme waterval en de omliggende natuur zijn een prachtige bezienswaardigheid voor reizigers die de omgeving van Toronto bezoeken. 

Minder bekend maar niet minder indrukwekkend is French River, waar je kunt wandelen, wilde dieren zien en vissen. Deze rivier werd in 1985 beschouwd als nationaal erfgoed en heeft een bekroond bezoekerscentrum waar je zeker even langs moet gaan.

Rijd vervolgens met je de camper of buscamper die je huurt naar het noorden richting de regio Muskoka voor een weids uitzicht over het water en de groene eilanden. Lake Muskoka, Lake Joseph en Lake Rosseau hebben bovendien unieke en op het oog oneindige oevers om te verkennen.

Vind je het geen probleem om wat verder te rijden met de camper die je huurt, dan biedt het grote Lake Nipissing met zijn kliffen en kale rotseilanden je een opvallend contrast met de groene bossen langs de oevers.

Kampeerplaatsen Rondom Toronto

Als je aan je geweldige Canadese roadtrip begint, wil je er zeker van zijn dat je 's avonds een veilige plek hebt om weer uit te rusten en op te laden. Let er tijdens je zoektocht naar accommodatie goed op of de kampeerplaatsen van je voorkeur wel de juiste faciliteiten hebben, mocht je een camper of buscamper huren.

Veel campings accepteren reserveringen tot wel zes maanden van tevoren, maar sommige werken op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Het is altijd een goed idee om van tevoren even te bellen om informatie in te winnen en te verzekeren dat je tijdens je reis een plek hebt om te verblijven.

Hier zijn een paar campings die je kunt overwegen voor jouw camperavontuur: Silent Lake Campground, Como Lake Resort, Penn Lake Campground en Highlands Campground.

Pak tijdens je voorbereiding ook zeker even het blog van Indie Campers erbij, waar we tips, trucs en informatie delen om alles uit je roadtrip te halen.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Toronto

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Toronto