trondheim_city_card

Camper Huren in Trondheim

De beste vloot campers te huur in Trondheim

Zomeruitverkoop 🌞

Profiteer van zomerbesparingen met tot 30% korting op Indie Campers! Gebruik code SUMMER24 voor 5% extra korting op reizen van 10+ nachten.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

trondheim_outdoor

Camper- en Buscamperverhuur in Trondheim

Trondheim is een prachtige, historische stad in de provincie Trøndelag in centraal Noorwegen. De stad ligt aan de Trondheimfjord en door een camper of buscamper te huren in Trondheim kunt u genieten van de kustlijn en omliggende wildernis.

Nationale Parken van Trondheim

De provincies Trondheim en Trøndelag staan bekend om hun uitgestrekte en adembenemende landschappen. Een roadtrip is een fantastische manier om op een avontuurlijke manier het platteland te verkennen. 

Noorwegen staat bekend om zijn nationale parken. Vele zijn met een gehuurde camper gemakkelijk bereikbaar vanuit Trondheim.

Via de E6 rijdt u vanuit Trondheim zuidwaarts naar het Dovrefjell–Sunndalsfjella National Park. Het is erg populair bij wandelaars dankzij de unieke schoonheid. Ongelooflijke wandelroutes langs wilde ossen zijn slechts een voorproefje van de wonderen van deze landen. Verder langs de E6 vind je het spectaculaire Rondane National Park. Het is het oudste nationale park van Noorwegen en een geweldige plek om te skiën en wandelen. Het park is prachtig en gevarieerd, en met de wilde rendieren en watervallen echt een magische locatie.

In het noorden vindt u nog enkele andere uitstekende nationale parken. Misschien is de mooiste wel het Sjunkhatten National Park. Het is gemakkelijk bereikbaar met een gehuurde camper vanuit Trondheim. Wandelen, skiën en pittoreske fjorden en bergen zijn de hoogtepunten.

Kusten, Meren en Rivieren Rondom Trondheim

Door een camper of buscamper te huren in Trondheim bent u dicht bij de ongelooflijke waterattracties van Trøndelag.

Het is moeilijk om over de kustlijn te praten zonder 'Kystriksveien' aan te bevelen, ook bekend als de kustroute. U kunt er gemakkelijk komen wanneer u een camper of buscamper in Trondheim ophaalt en naar het noorden rijdt. Het is onbeschrijflijk mooi, maar geloof ons niet op ons woord: National Geographic heeft het beschreven als een van 's werelds meest schilderachtige routes.

Hoewel Noorwegen beroemd is om zijn fjorden, heeft het ook een aantal geweldige meren. Als u uw gehuurde camper zuidwaarts langs de kust rijdt, kunt u het meer van Lovatnet of Hornindalsvatn ontdekken. Beide zijn ongelooflijke plekken om te vissen, wandelen en boottochten te maken.

Wat rivieren betreft, is de Glomma de langste van Noorwegen. Deze begint in Trondheim en strekt zich helemaal uit tot onderaan het land. Rijd langs de rivier in uw gehuurde camper of buscamper voor een aantal ongelooflijke bezienswaardigheden, zoals de versterkte Fredrikstad, stalactieten in de grotten in de buurt van het fort van Kongsvinger en de vreugdevolle Hope-kathedraal.

Campings in de Buurt van Trondheim

Als je op avontuur gaat in centraal Noorwegen met een camper of buscamper, dan moet je een comfortabele plek vinden om goed te rusten. Om dit te doen, is het erg belangrijk om vooraf te boeken om vermoeidheid en technische problemen te voorkomen. 

Een van de beste keuzes is de schilderachtige en charmante camping Blåhammer. Gelegen aan de kust en ongeëvenaarde uitzichten qua wat je kunt verwachten van een camping voor campers en buscampers. 

De camping Lagnes is een andere goede optie als je vanuit Trondheim naar het noorden gaat. Er is voldoende ruimte voor uw camper of buscamper en een uniek uitzicht op de rivier.

Voor iedereen die de kustroute per camper of buscamper aflegt, is de camping Furøy een uitstekende keuze. Met vissen, wandelen, fjorden en een adembenemend uitzicht op de bergen, is het meer dan alleen een camping. Het is een bestemming.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren

Indie campers in Trondheim

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Trondheim