Bezit je een camper? Verdien €50 extra door je camper te verhuren voor eind september!

Camper Huren in USA

De beste vloot campers te huur in USA

city..text.name - city..text.name
-
2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

View of the Grand Canyon from the top

Camper Huren in USA

Reizen in de VS is leuk voor iedereen. Het is een van de meest bezochte landen ter wereld voor alle soorten reizigers. Avontuurlijke reizigers kunnen de bergachtige gebieden bij de Rockies verkennen of de Grand Canyon, een van de wereldwonderen. Bezoek de grote steden zoals New York, Las Vegas, Los Angeles, en Chicago. Of bekijk strandbestemmingen zoals Galveston Island in Texas of Miami Beach in Florida. Huur een camper in de VS om de historische Route 66 en de Appalachian Trail te volgen. Van de vergulde herenhuizen van New England tot de spookstadjes in het zuidwesten, er is voor elk wat wils.

Overlevingsgids USA

• Taal: Engels

• Bekende begroeting: Hello

• Gemiddelde prijs voor een maaltijd voor twee personen: $ 60

• Prijs voor een biertje: $ 5

•Landelijke tradities: Rijd aan de rechterkant; Ochtend- en middagspits zijn de drukste tijden op de weg, voertuigen geven voorrang aan voetgangers

Kamperen in de VS

Een camper huren in Amerika en daarmee kamperen is een populaire trend. Populaire gebieden om te kamperen zijn campings, nationale en stadsparken. Veel van deze plaatsen rekenen per nacht die varieert van $ 25-60 per nacht gemiddeld. Bijgewerkte campings zijn uitgerust met aansluitingen voor afvoer en elektriciteit. Camper kampeerders mogen overal parkeren, maar controleer de regels voor 's nachts parkeren. Veel grote commerciële bedrijven, zoals Walmart, bieden gratis overnachtingen op hun parkeerplaats. Andere opties zijn rest stops en truckstops die overnachtingen toestaan. Langere verblijven kun je het beste op een camping boeken.

Rijden in de VS

Een camper huren in de VS en daarmee rijden kan anders zijn dan je gewend bent.

- De VS heeft een van de meest geactualiseerde transportnetwerken ter wereld. Interstate highways hebben routes die meerdere staten doorkruisen, terwijl state highways de meeste plaatsen toegankelijk maken voor campers. 

- Tolprijsstructuur voor campers: Voor campers geldt een hoger toltarief. Het is gebaseerd op gewicht of grootte, dus prijzen kunnen variëren op basis van je voertuig.

- Kant van de weg: Rechts

Jaarlijkse evenementen in Verenigde Staten

Ga jij een camper huren in de Verenigde Staten bekijk dan de volgende evenementen die jij wellicht wil meemaken!

- Spring Break - Populaire periode in het voorjaar om een weekend vakantie te nemen - Mar-April - Kosten variëren

- Zomervakantie - Zakenreistijd in de VS die duurt van mei-sept - Hogere prijzen voor reizen

- 4th of July - viering van Onafhankelijkheidsdag in het hele land met vuurwerk en evenementen - juli - Gratis openbare evenementen en privé-evenementen

- Kerstmis - Wintertijd vakantie tradities met landelijke viering - December - Gratis community evenementen om de vakantie te vieren

Bezit je een camper? Verdien €50 extra door bij ons je camper te verhuren.

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? We geven €50 extra als jij je camper verhuurt!

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Camperbus huren in de VS

Plan jouw reis door de VS
Weather graph for average temperatures in LA
Gemiddelde temperaturen in de VS per maand

Het klimaat in de VS varieert afhankelijk van waar je naartoe reist. Het gevarieerde landschap geeft het meerdere klimaatzones - van de gematigde kuststeden in New England tot de hete woestijnen in Arizona en het tropische weer in Hawaii dat het hele jaar door heerst. Dit maakt het huren van een camper in de VS zo populair.

Hoe verder je naar het zuiden gaat, hoe heter het weer is in de Verenigde Staten. Het heeft een gemiddelde jaarlijkse temperatuur in het bereik van 26-70 ° F (-3 - 21 ° C). Het ligt op het noordelijk halfrond, dus de zomer valt in juni-augustus en de winter in december-februari.

De zomer is het populaire reisseizoen in de Verenigde Staten, het is gebruikelijk om een camper te huren voor cross-country road trips, het bezoeken van nationale parken, en kamperen. Helaas zijn de plaatsen op campings en RV parken beperkter en zijn de prijzen hoger.

Staten zoals Colorado en Utah staan bekend om hun openluchtrecreatie. De nationale parken zijn populaire bestemmingen in de zomer, terwijl de skigebieden zijn winter getaways. Florida is een plek om de winterkou te ontvluchten en de noordelijke bestemming zoals New York te bewaren voor de zomer. Er gaat niets boven het rijden door New England tijdens de herfst om de herfstbladeren te zien.

Piek reistijden komen vaak voor tijdens de feestdagen. De grootste vakantie reistijd is tijdens Kerstmis/Nieuwjaar in december. Een andere populaire vakantie reistijd is op de 4 juli voor Independence Day. Labor Day en Memorial Day zijn grote vakantie voor het huren van een camper tijdens de herfst en de lente, respectievelijk.

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in USA

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief