🚀 Onvergetelijke avonturen vanaf 1€/nacht - ontdek meer, betaal minder! Klik hier

Uitzicht op de weg naar de bergen

Camper Huren in USA

De beste vloot campers te huur in USA

Dag van de Arbeid Road Trip Deals! 🚐🌄

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 7 nachten of meer boekt met de code: TRAVEL24. Klik hier voor meer informatie. ✨

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

Uitzicht op de weg naar de bergen

Camper Huren in USA

Reizen in de VS is leuk voor iedereen. Het is een van de meest bezochte landen ter wereld voor alle soorten reizigers. Avontuurlijke reizigers kunnen de bergachtige gebieden bij de Rockies verkennen of de Grand Canyon, een van de wereldwonderen. Bezoek de grote steden zoals New York, Las Vegas, Los Angeles, en Chicago. Of bekijk strandbestemmingen zoals Galveston Island in Texas of Miami Beach in Florida. Huur een camper in de VS om de historische Route 66 en de Appalachian Trail te volgen. Van de vergulde herenhuizen van New England tot de spookstadjes in het zuidwesten, er is voor elk wat wils.

Overlevingsgids USA

• Taal: Engels

• Bekende begroeting: Hello

• Gemiddelde prijs voor een maaltijd voor twee personen: $ 60

• Prijs voor een biertje: $ 5

•Landelijke tradities: Rijd aan de rechterkant; Ochtend- en middagspits zijn de drukste tijden op de weg, voertuigen geven voorrang aan voetgangers

Kamperen in de USA

Een camper huren in Amerika en daarmee kamperen is een populaire trend. Populaire gebieden om te kamperen zijn campings, nationale en stadsparken. Veel van deze plaatsen rekenen per nacht die varieert van $ 25-60 per nacht gemiddeld. Bijgewerkte campings zijn uitgerust met aansluitingen voor afvoer en elektriciteit. Camper kampeerders mogen overal parkeren, maar controleer de regels voor 's nachts parkeren. Veel grote commerciële bedrijven, zoals Walmart, bieden gratis overnachtingen op hun parkeerplaats. Andere opties zijn rest stops en truckstops die overnachtingen toestaan. Langere verblijven kun je het beste op een camping boeken.

Rijden in de USA

Een camper huren in de VS en daarmee rijden kan anders zijn dan je gewend bent.

- De VS heeft een van de meest geactualiseerde transportnetwerken ter wereld. Interstate highways hebben routes die meerdere staten doorkruisen, terwijl state highways de meeste plaatsen toegankelijk maken voor campers. 

- Tolprijsstructuur voor campers: Voor campers geldt een hoger toltarief. Het is gebaseerd op gewicht of grootte, dus prijzen kunnen variëren op basis van je voertuig.

- Kant van de weg: Rechts

Jaarlijkse evenementen in USA

Ga jij een camper huren in de Verenigde Staten bekijk dan de volgende evenementen die jij wellicht wil meemaken!

- Spring Break - Populaire periode in het voorjaar om een weekend vakantie te nemen - Mar-April - Kosten variëren

- Zomervakantie - Zakenreistijd in de VS die duurt van mei-sept - Hogere prijzen voor reizen

- 4th of July - viering van Onafhankelijkheidsdag in het hele land met vuurwerk en evenementen - juli - Gratis openbare evenementen en privé-evenementen

- Kerstmis - Wintertijd vakantie tradities met landelijke viering - December - Gratis community evenementen om de vakantie te vieren

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in USA